Back on track?

Hello peeps! 

Fikk en melding fra en venninne om at hun hadde startet å blogge igjen og at en annen venninne av oss også skulle begynne. Hun syntes også at jeg burde begynne så alle kan se hva som skjer i hverdagen vår da vi ble splittet da vi gikk ut av videregående før sommeren.. Alle mine beste venninner flytta.. Min aller beste venn Grete flytta opp til Tromsø, Marte til Sandnessjøen, Maria og Ida til Bodø. Det er ganske kjipt i grunn.. Bodø er ikke så langt unna da, værst med Grete som har flytta helt til Tromsø... Savner å være sammen med alle mine søte venner!! Har alltid trivdes best med gutter fordi det ikke er noe tull og sånt, men disse jentene er virkelig de beste på jord!! 

Jeg tenkte faktisk i sommer at jeg skulle begynne å blogge igjen da jeg kjøpte meg mac. Skoledatan min slutta å fungere som den skulle og jeg endte til slutt opp med en skoledata uten tastatur..... Da jeg kjøpte macen kjente jeg at jeg ville starte igjen, hadde liksom fått litt inspirasjon av den grunn, men da jeg fikk melding tidligere idag fikk jeg det lille pushet som jeg kanskje trengte. Bestemte meg for å starte å fikse på designet, så får jeg bare se hvor lenge jeg klarer å holde det gående. 

Håper ikke jeg får trøbbel for å legge dette bildet ut!! Er på facebook så regner med det er helt ok! 

Her fra jentekvelden på bursdagen min, tror jeg det var! 
Øverst fra venstre: Maria, Marte, Benedikte, Lotte, Rikke.
Grete sitter oppå meg (den som ser mest gal ut) og Ida ytterst til høyre! 

 

Er det noen du savner som nylig har flyttet? 

    Publisert: 21.09.2012 Kl:
  • 21:15
  • Postet i: Blogg
  • 6 kommentarer


6 kommentarer

grete milene
-21.09.2012 kl:21:33


wiii, da her bi enn fin måte å hold styr på d! miss you beib <3
MAIKEN JOHNSEN
-21.09.2012 kl:21:36


grete milene: miss you too beeeeiben min <3
Marte Skålevik
-21.09.2012 kl:22:07


Så fint design du hadde da! Du er så flink med det her blogg greiene!! Dette blir gøy :D <3
MAIKEN JOHNSEN
-21.09.2012 kl:22:11


Marte Skålevik: haha! e gratis design som e har fiksa på! headern har e laga sjøl! hahaha, sykt rar. men nåkka mått e jo ha :D haha. så har e fiksa litt her og der, men fant et gratisdesign så e slapp å start heeeelt på nytt ;$ bruka så lang tid på sånt. og hadd ikke tid å start helt på nytt med et desing idag.. blæ!
Marte Skålevik
-21.09.2012 kl:22:24


aaaah! Ser den! :D

Ja, jeg vet ikke hvordan vi lager en header en gang jeg, så jeg brukte en jeg fant på en blogg.. det stod man kunne skifte, men lite vits når jeg sliter med å lage en x) Håper nå jeg lærer litt etterhvert :D
MAIKEN JOHNSEN
-21.09.2012 kl:22:37


Marte Skålevik: haha jaa, d går se til :D mått jo lær me d en gang e også! ^^, sett man se inn i d, så e d ikke så vanskelig! men alt anna med design og html-koda osv e komplisert! header e ikke noe komplisert tihi :D

Skriv en ny kommentar