business woman!!

Hallå! 

Dagen startet med et lite sjokk da jeg så det var frost ute, men heldigvis ble det kjempe varmt litt utpå dagen så det gikk fint å være ute på jobb. Idag har jeg hatt en stress dag, jobb fra halv ni til halv fire, møte fra fem til sju, så møte fra halv åtte til kvart over åtte. Føler meg som en business woman. neida lol! jo litt.

Det siste møtet var om håndball fordi vi har tenkt å prøve å starte med bedriftslag i år også. Håper det er mange som dukker opp, for håndball har alltid vært en sport jeg har brent skikkelig for!! Det er fra jenter/damer som blir 16 i år og oppover, så det er bare å komme om du er fra Meløy eller i nærheten og vil bli med. Treninger i glomfjordhallen! mihi. Oppstart er 16. oktober klokken halv åtte. 

Nå skal jeg spise litt mat, så skal jeg se om det ikke er noe serie jeg kan se på. Ganske sliten etter dagen, så tipper det blir tidlig kveld på meg!Hva har du gjort i dag? 

Har du en hobby eller en interesse som du virkelig brenner for?

    Publisert: 25.09.2012 Kl:
  • 20:35
  • Postet i: Blogg
  • 3 kommentarer


3 kommentarer

marita sandhei
-25.09.2012 kl:20:38


jeg synger, og brenner skikkelig for det!
Sofie Rekdal
-25.09.2012 kl:20:42


fotball! er noe jeg har veldig lyst til å bli bedre i, siden faren min er fotball trener og broren min er kjempegod! så føler jeg at jeg også må bli fliink... har sykt dårlig kondis da!!
Emma
-26.09.2012 kl:14:51


Håper du får en koselig kveld!

Skriv en ny kommentar