hits

kroppskunst

  • 10.09.2013, 16:10

Jeg er veldig glad i tatoveringer, og det er det første jeg merker ved mennesker om det er synlig. Jeg kan glo masse og virke som en kreepy stalker, men det er bare fordi jeg synes det er så fint med tatoveringer. Jeg har selv èn tatovering, som jeg tok i april, og den er jeg kjempe fornøyd med!! Har nr to i bakhodet, og tenkte å bestille time snart, fordi jeg må å fylle på den jeg har fra før av, da den er blitt veldig misfarget. (ikke en bra plass å ha tatovering på selve handa, som man vasker mange ganger om dagen....) Heldigvis er det gratis i ett år der jeg har tatt, så det gjør meg egentlig ikke så veldig mye, bare litt stress at det er tre timer unna, siden jeg bor på landet. 
Grunnet til at jeg har tatt denne tatoveringen, er fordi musikk er en veldig stor del av meg, og musikk betyr utrolig mye. Jeg hører på musikk når jeg er glad, når jeg er sint, når jeg er lei meg, når jeg er er gira på å dra ut, og når jeg rydder and so on. Musikk musikk musikk. Var ikke alle i slekten som var like stor fan av plasseringen, men den er faktisk så langt ned på utsiden av handa at den ikke vises hele tiden, med mindre jeg sitter med handa under haka liksom. Men jeg bryr meg ikke, som jeg sa til alle: "tatoveringa mi e mitt bæste tilbehør, sia e ikke bruka så mye armbånd og ringa" 

Det skal også nevnes at selv om jeg er glad i tatoveringer, (for meg personlig) så skal en tatovering være grundig gjennomtenkt før man gjør det, og jeg mener at den skal bety noe. Man tatoverer ikke en ku om den ikke betyr noe eller symboliserer noe. Det koster mye å tatovere seg, minstepris der jeg er koster det 1000, og det er jammen meg ikke billig om man om 10 år skal fjerne den pga dumme valg som ung. Jeg var fast bestemt før i tiden på at når jeg ble 18 så skulle jeg ta ditt og datt, og guri jeg er glad for at jeg ventet til jeg var 19, for da hadde jeg ekstra tid på meg til å bestemme meg, og jeg hadde vært flau om jeg tok det jeg hadde lyst på da jeg fylte 18. 
Var forøvrig på Bu-Hu tattoo og piercing, hos Freddy. Kjempe fornøyd :D 


Music is what feelings sounds like <3 (mye blekk her og der, da jeg ikke fikk vasket den ordentlig rett etterpå) 

Hva synes du om tatoveringer? Har du noen, eller planlegger du kanskje noe?:)

9 Kommentarer

helene simensen

10.09.2013 kl. 16:17
Så fin den er! :-D Jeg har tatovering hvor det står believe, også har jeg tatovering med en venninne som er et hjerte! :D

Cesilie

10.09.2013 kl. 16:38
så nydelig!! ha en super dag videre :D
kjempe fin tatovering :) Har kjempe lyst på en selv men tørr ikke .. Var det vondt?

Malin H

10.09.2013 kl. 18:17
Syns tatoveringer er fint så lenge det ikke blir for mye :)

Maiken

10.09.2013 kl. 18:42
solveigChristie: det var ganske vondt ja, men smerten kommer helt an på hvor den tas:) men var ikke så ille som jeg hadde trodd selvom det var ganske vondt:) du kommer ikke til å angre når du ser resultatet :D

Isabell

10.09.2013 kl. 18:51
Elsker tatoveringer! Jeg har to stykker, men vil ha en til!
Synes tatoveringer er fint på andre, men vil ikke ha en selv :) hehe

karolinekeikrem

11.09.2013 kl. 17:13
Den var kjempe fin! Jeg tok min første for litt over en uke siden, og tattoverte navnet til søsteren min :-)
syns den var fin jeg, og musikk er jo bare fantastisk <3 hva skal man liksom gjøre uten? :p

Selv har jeg to tattoeringer, som jeg har tatt fordi de betyr noe helt spesielt for meg : )

Skriv en ny kommentar

Om meg

Maiken

Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 23 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no