iOS 7 - Her er min mening.

I går fikk vel alle med seg at iOS 7 kom ut for oppdatering på iphone og ipad. Jeg har gledet meg kjempe lenge på oppdateringen, for det er mange småting som er blitt kjempe bra. Jeg synes også designet er ganske fresht, men veldig uvant! Litt mer barnslig design, men blir vel vandt med det til slutt;) 
HAr fått med meg på facebook at det er en del som er misfornøyde med oppdateringen, men jeg tror faktisk (no offence), at det er fordi folk ikke skjønner seg helt på den, og ikke vet av alle de nye funksjonene. Anbefaler folk å gå inn på apple å lese om det, for det er mange skjulte funksjoner. Jeg er kjempe glad for at kameraet er blitt oppdatert slik at vi kan legge på effekter før og etter bildet er tatt, hele designet er bare flått på kameraet, og føler lukkertiden er raskere? 
Velvel, jeg husker at jeg gruet meg til denne oppdateringen, men etter jeg så en konferanse om alle oppdateringene, begynte jeg å glede meg vilt! Og jeg er kjempe fornøyd! Utforsk tlf`en din før du sier noe om oppdateringen, for det er virkelig den største oppdateringen fra apple noen sinne, og fortjener ros, mener nå jeg i hvert fall! Fins sikkert litt bug her og der, men jeg har ikke merket noe til nå. 
 


Helt nytt og fint display på låst skjerm. 


Det jeg synes er ganske kult med dette, er at hvis du bikker tlf´en til sides eller opp og ned, så flytter bakgrunnsbildet på seg. Ganske fresht. 


OM man dobbeltklikker på hjem-knappen kommer man til dette, som er en oversikt over alle appene man har åpen. Her kan man dra dem oppover, så blir de borte, og det sparer strøm. Veldig mye finere enn den forrige. 


SAFARI er en av mine favorittsaker som er blitt endret. Nå kan man ha så mange faner man baaare vil, i stede for sånn 7, som det var før! Her er det bare å rulle til man finner fanen man vil lese på. Mye annet som er forbedret i safari også. 


Synes dette var mye finere enn forrige iOS. Kan også ha så mange apper i en mappe som man bare vil! 


DETTE har jeg lengtet etter! En rask måte å få tilgang på flymodus, bluetooth, endre lysstyrke, finne lommelykt og mye mer på! HERLIG. (dette finner du ved å dra oppover på skjermen nedenfra) Litt dårlig på å forklare. MENjaja. se en video om du ikke har funnet det ut allerede. 

HVA SYNES DU OM DEN NYE OPPDATERINGEN?? ER DU FORNØYD SOM MEG, ELLER LITT MER MISFORNØYD? 

 

    Publisert: 19.09.2013 Kl:
  • 20:32
  • Postet i: Blogg
  • 9 kommentarer


Stikkord:

9 kommentarer

Veronika Roth
-19.09.2013 kl:21:26


Cool! Takk for det, liker å lese meg opp litt før jeg oppdaterer iphonen min :)
Maria Bergheim
-19.09.2013 kl:21:55


Jeg liker oppdateringen utrolig godt, selvom den er litt anneledes :-D
Beate
-19.09.2013 kl:22:15


Jeg elsker den nye oppdateringen!
Camilla
-19.09.2013 kl:22:16


Jeg synes designet ser mer renere og kulere ut jeg :)
SypStud - Kommenterer tilbake
-19.09.2013 kl:22:40


Ser stilig ut, men har Samsung jeg, så aner strent tatt ikke hva det er snakk om, haha!
MAIKEN JOHNSEN
-19.09.2013 kl:22:43


SypStud: haha ja, det blir jo noe helt annet :D
Emmeline Bardal
-20.09.2013 kl:07:17


Har ikke lastet den ned,men venter heller til jeg får ny iphone! :D
helene simensen
-20.09.2013 kl:10:23


Har ikke oppdatert min, siden jeg har ikke plass haha! MEN syns faktisk den ser stygg ut :( dessverre. Sikkert noen bra funksjoner osvosv, men jeg liker den gamle bedre tror jeg :D Er ingen fan av sånne nye utseender på mobiler ogsånn hahah litt gammeldags jeg!
odamariiestar
-20.09.2013 kl:21:43


Bra skrevet! :)

Skriv en ny kommentar