hits

London love

  • 04.09.2014, 21:34

Hei. Nå er det ekstremt lenge siden sist jeg har blogget. Følte bare for at nå var det på tide å starte igjen. I hvert fall prøve! Har vel mistet alle mine lesere nå, så det var jo kjempe kjekt da. Vel vel, jeg overlever vel selv om!


I sommer var jeg i London sammen med Ida. Det var ekstremt koselig, og den beste langhelga i heeele mitt liv! Jeg har faktisk aldri vært i London før, men det har Ida, så hun viste meg både London Eye, og Big Ben. Fikk ikke tid til å ta turne innom slottet, men vet at jeg kommer til å reise til London flere ganger, så ble ikke så veldig lei meg for det. Ble en del shopping, og spesielt god mat! namm. Det morsomste var vel da vi var innom Primark, og de ropte over høyttalerne at det var 15 min. til stengetid. Tok oss en kurv og sprang overalt og bare la ting i kurvene! Det var veldig spennende å se alt det rare vi hadde kjøpt oss! hahaha.

Noen bilder fra turen: 
Her var vi på en Italiens restaurant for å spise god pizza! matvraket selv! 

Men det som gjorde at denne turen ble ekstra spesiell, var vel det faktum at jeg fikk se min favorittartist gjennom tidene, som jeg elsker elsker elsker elsker! Bare det at konserten var på Wembley Stadium var også en stor opplevelse, da det er en ekstremt stor arena, og hjemmebanen til England <3 


E M I N E M    E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M Har dere vært i London? 
Opplevd å se favorittartisten live?  

6 Kommentarer

Cecilia Catharina

04.09.2014 kl. 21:37
Så fantastiske bilder :) Jeg skal til London i oktober og gleder meg utrolig mye :D

Maiken

04.09.2014 kl. 21:38
Cecilia Catharina: Åh, du burde glede deg! Er en fantastisk by :D

Storm's Blogg

04.09.2014 kl. 22:23
Faen, jeg blir så misunnelig. Jeg vil åsså te London xD

Maiken

04.09.2014 kl. 22:53
Storm's Blogg: ja, det er en utrolig fin by! :)

Ingrid

05.09.2014 kl. 13:40
Så fine bilder :)

maria o

07.09.2014 kl. 15:04
Arti at du blogga, du har enn læser no!!! :D e ska t london i sluttn av månedn! Jentetur mæ narvik jente! Blir spennanes! Gleda me :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Maiken

Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 23 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no