hits

Wtf

 • 25.02.2018, 04:32

E går bra

Bloglovin?

 • 23.02.2018, 15:51

Altså, da jeg blogget i mine storhetsdager (2009) var bloglovin noe jeg , og ganske mange brukte mye. Jeg har nå ryddet opp i den, men er usikker på om dette er noe som blir brukt enda? Noen som vet? Det må være greit å kunne følge alle bloggene man leser på en og samme plass vel? Eller fins det noen ny måte å gjøre det på? For nå er det jo så sykt mange flere plattformer enn bare blogg.no, som det var på den tiden, og jeg glemmer ofte at det fins blogger andre plasser enn her, så de blir dessverre ofte glemt..
Følg meg på bloglovin, ved å trykke på den rosa skriften 

Så kan du gjerne legge igjen din bloglovin / andre forslag til slike sider i kommentarfeltet. 
 Håper du har og får en fin fredag 

#bloglovin

Lang men kort dag?

 • 22.02.2018, 20:01

Ah, dagen i dag har vært så utrolig lang. I hvert fall føltes det sånn da jeg var på jobb, og helt til jeg var ferdig på jobb. Har kost meg skikkelig på jobb idag, men jeg var ikke hjemme før 1810 grunnet bussing og butikk. Så dagen fram til jeg var hjemme gikk saaaakte, mens etter jeg kom hjem har jeg følt at tiden har gått alt for fort.
Jeg har jo akkurat kommet hjem, og klokken er allerede 20. Jeg føler ikke jeg får tid til noen ting. Føler jeg akkurat ble ferdig å spise middag, og jeg klæsja bare sammen litt karbonadedeig og potetmos idag. haha, treretters! 
Det positive er jo at det ikke er så lenge igjen til kjæresten kommer hjem, for han kommer hjem 23.  

Skulle ønske sola tittet fram i stede for skyeneFikk lest litt i rammeplanen mens jeg ventet på bussen da. Bra jeg har den liggende i veska mi. 

Idag har jeg egentlig mest lyst til å slappe av, ligge på sofaen, blogge, lese blogger, og se serie. Så da gjorde det vel egentlig  ingenting at jeg ikke var hjemme før på ettermiddagen? Men treningen må jeg få unnagjort. Planen er å få trent og dusja til kjæresten kommer hjem, for da kan han hjelpe meg å rense piercingen som jeg skrev om -her-. Har en liten betennelse, og det er litt vanskelig å komme til når jeg ikke klarer å se hvor jeg treffer, så fint med litt hjelp. 

 Har du hatt en bra dag? 

Throwback Thursday #1

 • 22.02.2018, 18:23

For noen dager siden ble jeg tilsendt dette bildet av et søskenbarn. Bildet er fra ca. 1999 (5 år gamle Maiken), og et tatt på Alcudia. Vi var ofte på Mallorca i barndommen, så der har jeg mange gode minner ♡

Flere enn meg som begynner å savne sol og varme nå?

Ny piercing

 • 20.02.2018, 20:37

Jeg tok en etterlengtet piercing i helgen sammen med beste Ida. Jeg tro den er blitt betent fordi det gjør ganske vondt akkurat nå, og det var en del smuss rundt den i mårrest og midt på dagen idag. Er også en smule hoven.

Bestilte en ny olje i går som skal være av 100% tetreolje som hjelper på betennelse, så håper den kommer raskt!

(Jeg brukt saltvann og olje fra før som jeg kjøpte på sjappa jeg tok piercingen på)

Har du erfaring med tragus piercing? Har du noe tips til meg?

#piercing

Tirsdagsstemning

 • 20.02.2018, 08:44

Jeg nevnte forrige uke at jeg er en person som har «mandassyken» på tirsdager. Idag derimot, kjenner jeg meg opplagt! Sikkert fordi jeg la meg såpass tidlig + at jeg kunne sove til 0730, som er en time lengre enn forrige uke. Annenhver uke jobber jeg 09-1630 / 08-1530. Så får en time lengre søvn, noe jeg kjenner er veldig godt enkelte dager, og da spesielt tirsdager hehe.

//bildet ble tatt i Bodø i helgen, der er det julelys og juletre oppe enda hehe//

Siden jeg tar buss er jeg kommet på jobb nå, så sitter på pauserommet og slapper litt av. Været er litt grått og kjedelig idag, men så lenge det ikke regner er jeg fornøyd ♡

Håper du får en fin tirsdag

Days like this

 • 19.02.2018, 17:17

Mandag. Idag var det godt at jeg kunne sove litt lengre, siden jeg jobber 9-1630 hele uka. Det var godt etter ei heil helg i Bodø med fart og spenning. Jeg har hatt en veldig fin dag på jobb, og dagen har gått overraskende fort, og jeg skal nå spise middag. Kjæresten er ikke hjemme så da blir det kyllingvinger, quinoa og soyasaus til meg selv. Det er bare sååå godt! Og nå som jeg prøver å spise litt sunnere, synes jeg det er godt å bytte ut vanlig usunn saus med soyasaus. 


Jeg var så sulten da jeg var på butikken, at jeg glemte å kjøpe salat!! hehehe. Men men! Godt selvom. 

Skal også slenge på litt Kardashians som jeg skal se på mens jeg spiser middagen. Idag skal dagen gå til rydding av baggene vi hadde med oss til Bodø og sortering av det vi kjøpte der. Jeg har en tendens til å sette det fra meg, så står det leeeenge uten å bli tatt, så har bestemt meg for at denne gangen skal jeg ta det med én gang. Jeg skal også på fotballtrening senere i kveld. 

 Hva skal dere gjøre idag? 

 

#Middag #Kardashians #Trening

For ei herlig helg!

 • 18.02.2018, 14:18

Har virkelig kost meg i Bodø sammen med kjæresten i helgen. Vi bor ca. 12 mil unna Bodø, så er ikke så langt hjemmefra, men det er så deilig med hotellhelg for å komme seg litt unna. Har vært så kjekt å være med Ida også, og kjenner egentlig nå at jeg har ny motivasjon. Motivasjon til alt egentlig hehe. Herlig følelse! Mine 2 favorittmennesker ♡

Nå sitter vi på Peppes pizza, og vi skal kose oss vilt med løkringer til fortett og favoritten bbq chicken pizzaen, før vi vender nesen hjem til Meløy.

Håper du har hatt ei fin helg

Foodporn

 • 17.02.2018, 18:58

Jeg og Alexander dro på shopping på City Nord idag. Fikk handlet litt unødvendige ting på Clas ohlson og Rusta. Hahaha. Elsker Clas Ohlson! Må innom der hver gang jeg er i Bodø, og ender alltid opp med mer enn det som sto på handlelista hehe!

Fikk også handlet babyklær til jeg blir tante i mai! Så utrolig mye fint som fins til de søte små. Smelter jo heeelt.

Lunsj på Mon Ami skuffer aldri.

Nå har vi ordnet oss og skal til Ida nå. Har med vin og vodka og mye morsomt. Gleder meg til det! Har ikke drukket siden 6. Januar.

Mens jeg venter på at Alexander skal bli ferdig tar jeg 100 selfier og blir ikke fornøyd med noen.

kos deg i kveld!

Etterlengtet fredagskveld

 • 17.02.2018, 11:40

Endelig Bodø-helg på hotell med verdens beste kjæreste. Ingenting er som å være i Bodø for å møte Ida! Vi koste oss i går kveld med subway, bowling og biljard. Det var sååå koselig. Og gleder meg til i kveld! Her er noen bilder jeg tok i går

Ida og meg ♡ sjekk stilen min når jeg kaster kula haha!

Ida og meg mot Alexander i biljard. Han vant begge gangene..

Tror vi var i seng i 2230 tiden haha! Sliten etter en lang uke, og måtte spare energi til dagens sprell.

Frokosten i dag! Elsker hotellfrokost.

Nå har vi stelt oss og skal ut på litt shopping før det blir ut i kveld.

Hadde du en fin fredag?

#Bodø #bowling #øl #hotell

Snart helg

 • 15.02.2018, 22:18

Idag spiste vi blomkålsuppe til middag, noe som både jeg og kjæresten synes er ekstremt godt! Hadde noen rundstykker til, så det skulle bli litt mere mat i det. 

I morgen suser vi av sted til Bodø for helgen. Derfor har jeg pakket i dag, og rydda så det skal være ryddig når vi kommer hjem. Ingenting er som å komme hjem til et ryddig hjem! Vi skal bo på hotell, og vi skal kose oss masse sammen og ikke minst med min bestevenn Ida som bor i Bodø 

//Gårdagens dessert: Brownies // 

Siden vi bare spiste suppe til middag, fant vi ut at vi skulle lage omelett i ovn nå til kvelds. Like greit å få brukt noen av tingene så de ikke blir dårlige når vi kommer hjem på søndag. Så nå står den i ovnen. Hadde en liten meltdown oppi dette her også. Mensen og sliten er en dårlig kombinasjon hehehehe. Nå er alt bra igjen takket være superkjæresten!

Håper du har hatt en fin dag! 

Perfekt torsdag

 • 15.02.2018, 15:55

Idag da jeg våknet kjente jeg at jeg hadde sovet for lite i natt. Å legge seg 0030 når man skal være på bussen 0705 er jo galskap haha!

Men så fort jeg kom meg ut døra da klokka var nærmere 07, så kjente jeg at: denne dagen blir bra. Smilende fornøyd gikk jeg til bussen. Her er beviset:

Har hatt en kjempe fin dag på jobb. Med akkurat passe utfordringer, og akkurat passe ro. Været har vært helt perfekt med sol og blå himmel. Dagen har gått fort og jeg sitter nå på bussen på tur hjem til verdens beste kjæreste!

Hvordan har din dag vært så langt?

Tirsdag = Mandag

 • 13.02.2018, 15:52

Tirsdager for meg er den værste dagen i uken. Da har jeg den følelsen de fleste har på mandager. Føler meg trøtt og uopplagt når jeg står opp på morgenen og jeg sliter skikkelig med å holde øynene åpne på bussturen på tur til jobb.

Denne dagen gikk bedre enn jeg trodde da jeg stod opp idah, for det var tungt å komme seg ut av sengen. Men dagen gikk overraskende raskt også. Kjente en liten periode i halv 2-2 tiden at jeg var virkelig sigen, men da bretta jeg noen håndduker så det gikk fort over. Svosj så var dagen over. Nå sitter jeg på bussen på tur hjem, og skal snart til svigers for å spise middag ♡

Flere som har mandagssyken på tirsdag? Hehe

Drømmer

 • 12.02.2018, 12:30

I følge fitbit klokka mi har jeg sovet 6 timer i natt, og 1,5 time av disse ble tilbrakt i REM stadiet, hvor man drømmer mest og som regel husker det. Jeg har drømt så utrolig mye rart i natt. Fra det ene til det andre. Fra å være skistjerne til å være redd for det ukjente. Jeg bruker, av og til, å prøve å tolke drømmene mine, noe jeg synes er både skremmende og veldig spennende. Jeg gjør det ved hjelp av denne nettsiden, men det skal sies at jeg ikke vet hvor accurate den er.

Jeg har, i løpet av oppveksten min opplevd et par ganger å være sanndrømt. Feks drømte jeg da jeg gikk på barneskolen at læreren vår kom å sa at hu var gravid og at jeg var barnevakt da barnet ble litt eldre. Jeg fortalte dette til ei i klassen og tror dere ikke det skjedde noen dager etterpå? Og noen år etterpå, var jeg «ofte» barnevakt for dette barnet.

Jeg opplever også at jeg ofte har de samme drømmene som da jeg var et lite barn. Det var mareritt for meg da, men nå er det ikke det da. Jeg synes det er litt spennende med dette tema, drømmer. Men jeg tror også det kan være usunt å bli for opphengt i det. Jeg så en gang en dokumentar om folk som lider av natterror, altså skikkelig søvnparalyse. Og jeg opplevde det selv etter å ha sett det. Så det anbefaler jeg ikke! Heldigvis har det skjedd bare en gang.

Husker du ofte drømmer? Kanskje du også er sanndrømt?

Morsdag

 • 11.02.2018, 19:01

// Mamma er glad i blomster og stearinlys. Rose fra storesøster og orkide fra meg og storebror. Hun fikk også en sjokolade og et duftlys fra meg og bror//

(Beklager dårlig kvalitet på bildene) 
Nå har jeg vært hos mamma og pappa og spist middag og dessert. Vi spiste noe lamme-greier som jeg ikke husker navnet på nå hehehe, men det var utrolig godt! Vi spiste karamellpudding og daim kake til dessert. Det var nå helt greit, er ikke så veldig dessert menneske, så ble et lite stykke bare. 

Nå sitter jeg og samboer her og egentlig bare venter på at klokken skal bli 20, og til farmenfinalen starter! Gud så spent jeg er. Jeg vet egentlig ikke hvem jeg heier på nå, men jeg tror kanskje at Inga Berit vinner. 

 Har dere hatt en fin morsdag/søndag?

Morgenstund har gull i munn

 • 11.02.2018, 10:00

Først: Gratulerer med morsdagen til alle mødre!
Idag våknet jeg første gang i 8 tiden. Klarte å sovne igjen og våknet ca 0930. Det er helg, jeg har fri, men jeg synes fortsatt det er deilig å få hele dagen med meg. Så lenge jeg kan ta det med ro de første timene av dagen, så gjør det ikke så mye om jeg våkner tidlig hehe. Nå sitter jeg bare i sofaen og ser på "rotet" etter gårdagens middag. Skal jeg ta det, eller skal jeg ikke ta det? Jeg tror jeg venter litt, det er jo tross alt helg. Tror jeg skal finne en realityserie å se på, på Hayu. Jeg elsker reality!

Vi la oss relativt tidlig i går, begge to. Vet ikke helt hva klokken var, men tror den var rundt 00, så jeg vil ikke tro det er så alt for lenge til kjæresten våkner, og da blir det søndagsfrokost  Idag skal jeg til mamma og pappa for å spise middag og feire morsdagen, det gleder jeg meg til!
Senere blir det litt planlegging av ukesmeny, og så skal vi se filmen vi ikke fikk sett i går kveld. 

 Hva gjør dere denne søndagen? 

Perfeksjon

 • 10.02.2018, 17:49

Endelig fikk jeg prøvd ut den nye søte kurven som jeg skal bruke som brødkurv. Jeg nevnte her om dagen at jeg kjøpte den på Nille, og endelig kunne jeg prøve den idag. En så liten ting kan gjøre store forskjeller, i hvert fall for meg hehe. Var så koselig da kjæresten våknet etter nattskift idag, så stelte vi i stand lunsj sammen. Det er så deilig å spise lunsj sammen i helgene!

Idag har jeg fått støvsugd og rydda litt. Jeg har også trent litt armer og rygg, og det er så sjukt flaut å tenke på hvor svak jeg er i armene. Jeg er glad jeg bare trener hjemme, jeg! 
Kvelden i dag skal bestå av film, mat, hver gang vi møtes og bare kosing med kjæresten. Jeg tenke å lage pannekaker og blomkålsuppe litt senere. Neste helg blir det litt mer fart, så vi tar denne helgen som en rolig helg, og godt er nå det også. Men jeg kjenner virkelig jeg begynner å glede meg vilt til neste helg. 

Håper du får en fin kveld uansett om du skal feste, slappe av, eller gjøre noe helt annet

 

 

Lørdags morgen

 • 10.02.2018, 10:37

Det er sååå deilig å kunne sove litt lengre enn i ukedagene. Jeg våkner stort sett i 8-9 tiden i helgene, men heldigvis så får jeg som oftest til å sove i hvert fall 1 time til etter det. Idag våknet jeg 1015, men jeg skulle ønske jeg kunne ha sovet litt lengre. Det er i hvert fall deilig å kunne slappe av litt ekstra i sengen i det minste. Kjæresten har vært på nattskift så han sover så søtt nå, og vil nok sove noen timer til. Gleder meg til han våkner, for da skal vi spise lunsj sammen, og se på mesternes mester ​♡ 

Har laget meg en skål med BIola og granola som jeg skal spise nå, det er så himla godt! I mens jeg spiser det så skal jeg se litt serier på Hayu, før jeg starter med litt vasking av klær. Støvsuginga får jeg ta når kjæresten har stått opp. Håper du får en fin lørdag ​♡ 

​♡ Får du til å sove lengre i helgene? 

Typisk min flaks!

 • 09.02.2018, 16:58

Hvis du leste bloggen min i går, vet du at jeg var rimelig klar for helg allerede da. Jeg gikk til buss stoppet idag etter jobb, klar til å ta helg, det var bare en ting som hindret meg: BUSSEN DUKKET IKKE OPP. Jeg kjente en strøm av følelser da jeg innså at den ikke kom til å komme. Jeg ble kjempe sint og sinnet ble til slutt om til at jeg ville gråte. Det var flere minus og jeg kjente panikken komme. Heldigvis ringte tilfeldigvis mamma meg etter 20 min med neglebit, og spurte når jeg var ferdig. Hun var tilfeldigvis 10 min unna på tur hjem fra jobbreise. Helgen var reddet! Og takk Gud for det. Ble bare 30 min forskjell på klokka fra bussen skulle vært hjemme og til jeg var hjemme. Jeg vil tro at bussen hadde noe feil, som gjorde at den var alt for sein, for jeg tror jeg møtte på den da vi var på tur hjem... Men nok om det!

//Godt å se sola komme mer og mer tilbake på jobb//

Så nå skal jeg legge dette bak meg til det blir mandag, så skal jeg kose meg med kjæresten resten av helgen! Det blir så deilig. Mat og kosing ​♡ Med litt trening og rydding inni mellom!

​♡God helg! Hva skal du i helgen?

So close, but yet so far

 • 08.02.2018, 19:04

Hei! Nå har jeg akkurat spist middag. Laks og pasta mmmm. Så jeg og kjæresten koste oss med middag og Sophie Elises verden på sumo. hehe. Idag var jeg en tur innom nille for å handle litt greier. Jeg kjøpte mange vanlige kurver som jeg skal bruke for å rydde og ordne litt i matskapet, så kjøpte jeg også en søt liten kurv som vi kan ha brød/rundstykker i når vi har helgefrokost. Det har jeg savnet en stund nå og ikke funnet, så ble glad da jeg fant den. Gleder meg til å prøve den ut på lørdag. 

//Se så søt brødkurv da!//

Jeg kjenner idag at jeg er litt sliten idag etter jobb, så jeg er glad det snart er helg! Bare èn arbeidsdag igjen. Jeg elsker jobben min, og det å ha en jobb å gå til, og jeg setter så utrolig stor pris på jobben min, men av og til så sier kroppen at nå må du hvile. hehe. Har kanskje med at jeg er begynt å trene fast nå, så kroppen må venne seg til det. Etter hvert vil jeg håpe at jeg får litt mer energi, og blir mer opplagt. Vi går jo også mot lysere tider, og det merker jeg bare mer og mer på kroppen. 

​♡Har du noen ganger dager der du bare rett og slett føler deg sliten og aller helst vil slappe av? 

Tirsdag betyr trening

 • 06.02.2018, 20:54

Å herreguuud, det er så utrolig deilig når man setter seg ned i sofaen etter å ha trent. Spesielt når man føler at man har gjort sitt aller beste. Idag hadde jeg rumpe/lår, og det er sååå tungt når man har junk in da trunk. Merket allerede litt framgang fra forrige uke, så dette ser lovende ut da! Synd jeg må røyse meg igjen fra sofaen snart for å gå på butikken. Glemte nemlig å kjøpe noe veldig viktig i går, så jeg må dit nå snart. Skikkelig irriterende. hehehe

Så nå sitter jeg her da, med tørklet på hodet og ser på tid for hjem med beste. De er så utrolig flinke! Resten av kvelden vil gå til avslapping sammen med beste, så det blir deilig. 

♡Hvordan har din tirsdag vært? Flere som føler det samme etter trening? 

Ukemeny

 • 04.02.2018, 19:31

Frokosten idag ble sååå god, og jeg elsker når kjæresten og jeg steller i stand slik frokost i helgene! Det er bare så koselig, og det er noe jeg virkelig setter pris på. Det er det som er best med å ha edruhelg. 
Ellers idag så var formiddagen ekstremt slapp, lå på sofaen så på Grammys på nrk, og slappet heeelt av. Har også fått tid til å se en film. Fant plutselig ut at jeg skulle gjøre litt husarbeid siden jeg er sent hjemme hele neste uke. Så nå er det ryddig her, i tillegg til at jeg har en maskin klær på vask.

Forrige søndag startet jeg med noe nytt her i heimen; laget en ukemeny slik at vi kan handle inn alt vi trenger på mandag, for å slippe å dra på butikken hver dag. Man ender alltid opp med å kjøpe mye som man egentlig ikke trenger, hvis man drar på butikken hver dag, så dette er noe jeg vil prøve å huske å gjøre hver søndag. I tillegg så sparer man mye penger på det. 

Slik ser ukemenyen ut. Nå er det ikke sånn at vi MÅ spise det som står den dagen, bare det blir spist den uka blir jeg fornøyd. Lettere å skrive handleliste når man vet 100% hva man skal ha til middag ei hel uke. Søndagen er åpen rett og slett fordi vi tar det som det kommer den dagen. Har vi vært ute feks, klarer vi ikke spise enkelte ting, så ser det litt an. Nå blir det snart kveldsmat og farmen med beste. 

Ha en fin søndagskveld. Pleier du å lage ukemeny?

#ukemeny #søndag #sparepenger

Rolig helg

 • 04.02.2018, 11:29

Nå ble det ekstremt lite blogging denne helgen. Mest fordi jeg har tatt livet helt med ro, for å samle krefter. Har slitt veldig med søvn siste ukene, så var godt å kunne få sovet litt. Idag sov jeg i 8 timer! Uvanlig for meg å være hehe. 

På fredag var jeg å møtte Ida, bestevenninna mi, etter jobb. Vi spiste litt mat og snakket ut om alt mulig, siden hun ikke bor her lengre. Nå bor hun ikke så veldig langt unna heller, men godt var det uansett.
Litt utpå kvelden dro jeg og Alexander til mamma og pappa for å spise Ostesuffle og se på Mesternes Mester. Ostesuffle er noe av det beste som fins, og mamma sin er selvfølgelig den beste! 

I går sto vi opp tidligere enn vi pleier i helgene, og vi hadde en lang dag foran oss, noe som er skikkelig deilig i helgene. Vi spiste frokost, så litt på tv, jeg fikk trent, vi spiste havrelapper til lunsj, tok oss en dupp, og på kvelden lagde jeg fylt kylling. Det ble skikkelig suksess, så det skal jeg lage flere ganger. 
Fikk også sett Hver gang vi møtes, og må si at tårene trillet. hehe

Med andre ord: jeg har hatt ei rolig og deilig helg sammen med kjæresten min, og det har vært så utrolig deilig! Nå skal jeg lage litt søndagsfrokost til oss, for nå er vi veldig sultne. 

Hvordan har din helg vært?

 

#helg #søndag #mat

Busy woman

 • 31.01.2018, 22:39

Onsdager er ganske travle for meg, spesielt etter jobb, for da er det bare å forte seg hjem, hive innpå noe mat, for så å dra på drilløvelse. Jeg har noen drillpiker som jeg trener hver onsdag, og det er såå koselig. Nå er det oppkjøring mot 17. mai som er på planen der i gården, for jeg vil de skal naile det så god som overhodet mulig! 

Idag har jeg vært skikkelig støl etter gårdagens leg day, og siden jeg har trent overkropp idag, så blir jeg vel å se ut som en robot i morgen på jobb! hahaha. Bare det å gå på do blir jo en utfordring etter en slik økt. Gleder meg til jeg har trent en stund, så jeg blir vant til det. Men smertene er god smerte da, jeg synes det er sånn "godt-vondt" å være støl, så jeg skal ikke klage! Det er godt å kjenne at kroppen har kjørt seg, i hvert fall. 

Etter jeg hadde vært både på jobb, drill og trent, dro jeg bort i gata til brodern hvor jeg hjalp til med å vaske ned og ordne i leiligheten som de skal leie ut fra i morgen av. Så dagen i dag har vært travel, og ikke før nå klokken 2230 kan jeg slappe av. Egentlig deilig med slike produktive dager så jeg satser på at jeg får en god natts søvn i natt. 

Hvordan har din onsdag vært? 

#trening #støl #legday 

 

Sun is shining

 • 30.01.2018, 15:37

Etter å ha sovet i 4 timer og 40 min de siste to nettene skal jeg love dere at det var tungt å stå opp i mårrest! Men jeg har hatt en kjempe fin dag på jobb selvom, hvor jeg har vært ute i hele dag i herlig vintervær. Jeg er så heldig å være utdannet barne- og ungdomsarbeider, og jobber i barnehage, noe jeg trives så utrolig mye med! ♡


// foto: privat. Sola skinner fint i fjelltoppene. Jeg gleder meg til sommer ♡//

Jeg kjenner jeg har litt gangsperre etter gårdagens fotballtrening, men idag er det rumpe/lår som står på menyen, og jeg gleder meg til det. Det må være en av mine favoritt økter! Så nå er det bare laging og spising av middag før det blir trening. Tror jeg skal få tatt meg en liten blund også.

Har du hatt en fin dag til nå? Hva skal du idag?

 

#fotografi #sol #vinter

Sunday funday

 • 28.01.2018, 12:31

I går gikk jeg og kjæresten en liten tur, noe som gjorde godt for sjela etter at jeg har vært inne nesten en hel uke med sykdom. Jeg hadde egentlig planer om at vi skulle komme oss ut før det ble mørkt, for jeg hadde tenkt å ta fine bilder i det fine lyset som var i går, men nei, vi klarte selvfølgelig ikke å komme oss ut tidsnok hehe. Ellers i går så slappa jeg bare av og på kvelden koste vi oss med pizza og Hver gang vi møtes. Jeg synes det er så morsomt å få et større innblikk i artistenes liv, og bli kjent med dem på en litt annerledes måte. 

//Etter 100 forsøk fikk vi et bilde som ble nogenlunde ok//

Nå skal jeg sette i gang med å lage proteinrike rundstykker som vi skal spise til lunsj idag. De er ekstremt gode og håper de blir like bra som sist. Ellers skal denne dagen gå til avslapping og opplading til en ny uke på jobb. Litt senere i kveld håper jeg at jeg og kjærest kan finne fram litt spill. Det skulle vi egentlig gjøre i går, men kom ikke på det før vi skulle legge oss, at det hadde vi helt glemt av. Sunday funday

♡ Håper du får en fin søndag. Hva skal du gjøre idag? 

Så god som gull

 • 27.01.2018, 11:55

I går lagde jeg den mest vanlige fredagsmiddagen i Norge, fredagstaco til kjæresten og meg. Vi koste oss med det og Norske Talenter, og jeg må si at jeg ble mektig rørt av "Kveldskoret", og det var så utrolig fortjent og sååå viktig at de fikk Gullknappen♡  En herlig gjeng som jeg gleder meg til å se videre, og budskapet deres er så viktig!

//Foto: Privat.// Nå skal det sies at vi bruker egentlig bare de grove lefsene, men de var fri.. 

Nå sitter jeg bare i sofaen og venter på at kjæresten skal våkne. Jeg har hostet og holdt han våken i natt så han fortjener å sove litt lengre idag. Vi skal kose oss med litt restetaco til frokost, så skal vi forhåpentligvis gå en liten tur. Vi er så heldig at det er så vakkert vintervær ute, og etter jeg har vært syk hele uken, så kjenner jeg at det blir godt å komme seg ut. 

♡God lørdag, hva er dine planer idag?

Noe å se fram til

 • 26.01.2018, 20:17

Jeg er en person som overtenker så til de ekstreme grader, at når jeg skal feks til tannlegen, så får jeg dårlig mage og blir helt kokko. Men akkurat nå, så har jeg ingenting jeg går og gruer meg til, jeg bare gleder meg til å se hva det de neste mnd har i vente!

Følelsen av å ha noe positivt å se fram til er ekstremt deilig og ikke minst viktig, synes nå jeg. Ofte kobler hjernen seg ut når den egentlig ikke skulle ha gjort det, og av og til er det bare så ekstremt vanskelig å sovne, andre ganger tar du deg selv i å gå og smile og føler at hele verden stirrer og lurer på hva det er du går på. Nei, følelsen er bare herlig.  
Her er en del ting som jeg går rundt og tenker på og gleder meg til (sortert etter dato):

♡ Jeg har bursdag 29. mars og det er jo alltids stas, selv om jeg ikke er av typen som liker å ta heeelt av når jeg skal feire meg selv hehe. Men litt feiring regner jeg med at det blir ;) 

♡ I midten av mai blir jeg TANTE for første gang! Det er det jeg ser mest fram til, og som jeg gleder meg mest til. Endelig får vi en liten baby i familien min. Herlighet jeg gleder meg. Det blir en liten prinsesse og jeg har begynt å se på stæsj som jeg skal kjøpe.

♡ Så blir det jo sommer, og i Juli skal jeg til Kristiansand på Palmesus for 2. året på rad. (Stor festival) I år har de 10. års jubileum så jeg gleder meg ekstremt mye. Headlinerne er ikke kommet ut enda, men palmesus røpte i jula at Martin Garrix kommer!


//Foto:Privat. // Palmesus i fjor, amazing pizza!

♡ Ingen sydentur/utenlandstur bestilt enda, men når både kjæresten og jeg får banket feriene våre, så regner jeg sterkt med at vi bestiller oss en tur en eller annen plass. 

♡ August blir det Parkenfestivalen i Bodø sammen med kjæreste, beste Ida og venner. 

//Foto: Henrik Dvergsdal/

 

♡ Har du noe som du går og gleder deg til? 

Merkelige vaner

 • 26.01.2018, 12:02

Når kjæresten har ettermiddag lager jeg som regel noe lett kveldsmat til han kommer hjem. Jeg har vært syk i over en uke nå, så I går derimot, så var jeg så trøtt at jeg ikke hadde gjort det og da han kom hjem ville han ha stekt egg og bacon. Så da lagde vi det da, og jeg synes det er så sykt godt med sprøstekt løk oppå. Kanskje merkelig for noen, men tro meg, det er skikkelig godt! Og jeg er av sorten som koser meg skikkelig med stekt egg, jeg skjærer rundt plommen og sparer den til slutt. Mmm. Sunt og godt!

I kveld blir det taco med kylling og norske talenter. Det er alltid godt å endre litt på fredagstacoen. Noen dager taco, andre dager nachos, så er det herlig å bytte ut karbonadedeigen med kyllingfilet i ny og ned. Har også sett at flere bruker bønner i stede for kjøtt, det skal jeg virkelig prøve neste gang, for bønner er jo bare såå godt.

Ha en fin dag og fredags kveld folkens ♡

Har du noen litt merkelige matvaner?

Høstmørket

 • 19.10.2017, 17:09

Jeg er en person som hver høst sliter første tiden med å gå fra sommertid til vintertid. Jeg sliter så sykt når mørket begynner å komme tidlig på kvelden, når jeg nesten akkurat er blitt vant til at det er sol hele døgnet.

Jeg blir skikkelig kveldstrøtt, jeg blir ekstra lat og jeg blir generelt sett i litt dårligere humør inni meg. Tankene mine blir også mer negativ enn vanlig.

I år har jeg bestemt meg for å ta tak i dette. Jeg skal gjøre tiltak for å få det lettere, både for meg selv og for de rundt meg. Jeg synes høsten er skikkelig fin å se på, ute i naturen med trærne og alt. Jeg er normalt ganske positiv og tenker alltid mer på de positive sidene enn de nagative, så jeg skal prøve å tenke mer positivt enn jeg har gjort de senere år.

 

«Tiltak» for en lettere høst:

♥ Tenk positivt. Ta deg selv i å tenke negativt , og i hvert fall ikke ytre de negative tankene til alle rundt deg, så du blir sett på som negativ.

♥ Gå kveldstur for å bli mer opplagt

♥ Vær ute, spesielt de få timene det er sol.

♥ Og kanskje det er lurt å begynne med vitamin D kosttilskudd

♥ Generelt sett: vær aktiv


// uredigert høstbilde

 

Håper du får en fin dag videre!

//Flere som sliter med overgangen sommer-vinter? Kanskje du har noen tips til meg?

 

Noe av det beste

 • 18.10.2017, 20:17

Idag har dagen gått i ett. Jeg er så glad og takknemlig for at kjæresten min hadde maten klar til jeg kom hjem fra jobb idag. Onsdag er en dag som for meg går i ett fra mårra til kveld. Rett etter jobb er det som regel bare å hive i seg middag, før jeg må suse avgårde på drilling, da jeg har 5 drillpiker jeg trener. Idag har øvelsen gått til å trene på julenummer, og vi har ledd og kost oss idag. Gleder meg til juleshow!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, etter å ha hengt opp klær også. Kveldskosen er i ovnen, og jeg gleder meg vilt til å spise det og bare kose meg med kjæresten!


// mm deilig!

 

Håper du får en fin kveld videre

//Hva har du gjort idag?

#blogg #mat #hverdag 

Ready or not here i come

 • 13.09.2013, 21:53

Liten oppdatering fra meg her i kveldinga. Nå har jeg akkurat lagt meg i sengen. UTROLIG godt. Tror ikke det er noe jeg liker bedre enn å ligge i senga å være lat. HEHE.
Har spist taco i kveld og det er virkelig noe av det beste jeg vet! Like godt hveeeer eneste gang. Etter tacoen kom jeg på at jeg måtte dusje, så jeg fikk ikke sett ferdig the voice.... bah. Dusjer jeg for sent så tørker ikke håret mitt før i morgen kveld, tar jo flere timer før håret tørker. Har prøvd å fønet det litt nå, men hjelper ikke så alt for mye. Etter jeg dusja, måtte jeg jo selvfølgelig pakke sakene mine, siden jeg (som nevnt tidligere) skal til Bodø i morgen for å sove over hos Ida! GLEDER MEG. Blir vel en tur ut på byen, så håper på bra liv. 

Ser på X factor USA. ELSKER Demi Lovato <3

Søte strandbagen til mamma som jeg fikk låne! Utrolig nok fikk jeg plass til klærne og ett par sko i bagen! *stolt* 

 

Har dere spist noe godt i kveld?
Hva gjør dere i kveld? 

kroppskunst

 • 10.09.2013, 16:10

Jeg er veldig glad i tatoveringer, og det er det første jeg merker ved mennesker om det er synlig. Jeg kan glo masse og virke som en kreepy stalker, men det er bare fordi jeg synes det er så fint med tatoveringer. Jeg har selv èn tatovering, som jeg tok i april, og den er jeg kjempe fornøyd med!! Har nr to i bakhodet, og tenkte å bestille time snart, fordi jeg må å fylle på den jeg har fra før av, da den er blitt veldig misfarget. (ikke en bra plass å ha tatovering på selve handa, som man vasker mange ganger om dagen....) Heldigvis er det gratis i ett år der jeg har tatt, så det gjør meg egentlig ikke så veldig mye, bare litt stress at det er tre timer unna, siden jeg bor på landet. 
Grunnet til at jeg har tatt denne tatoveringen, er fordi musikk er en veldig stor del av meg, og musikk betyr utrolig mye. Jeg hører på musikk når jeg er glad, når jeg er sint, når jeg er lei meg, når jeg er er gira på å dra ut, og når jeg rydder and so on. Musikk musikk musikk. Var ikke alle i slekten som var like stor fan av plasseringen, men den er faktisk så langt ned på utsiden av handa at den ikke vises hele tiden, med mindre jeg sitter med handa under haka liksom. Men jeg bryr meg ikke, som jeg sa til alle: "tatoveringa mi e mitt bæste tilbehør, sia e ikke bruka så mye armbånd og ringa" 

Det skal også nevnes at selv om jeg er glad i tatoveringer, (for meg personlig) så skal en tatovering være grundig gjennomtenkt før man gjør det, og jeg mener at den skal bety noe. Man tatoverer ikke en ku om den ikke betyr noe eller symboliserer noe. Det koster mye å tatovere seg, minstepris der jeg er koster det 1000, og det er jammen meg ikke billig om man om 10 år skal fjerne den pga dumme valg som ung. Jeg var fast bestemt før i tiden på at når jeg ble 18 så skulle jeg ta ditt og datt, og guri jeg er glad for at jeg ventet til jeg var 19, for da hadde jeg ekstra tid på meg til å bestemme meg, og jeg hadde vært flau om jeg tok det jeg hadde lyst på da jeg fylte 18. 
Var forøvrig på Bu-Hu tattoo og piercing, hos Freddy. Kjempe fornøyd :D 


Music is what feelings sounds like <3 (mye blekk her og der, da jeg ikke fikk vasket den ordentlig rett etterpå) 

Hva synes du om tatoveringer? Har du noen, eller planlegger du kanskje noe?:)

REGRET! - Lucas Scott

 • 21.03.2011, 16:18

Regret comes in all shapes and sizes. Some are small like when we do a bad thing for a good reason. Some are bigger like when you let down a friend. Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.
But, our biggest regrets are not for the things we did -- but, for the things we didn't do. Things we didn't say that could've save someone that we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way.

- Lucas Scott Voiceoveraff, one tree hill er verdens beste serie, og det sitatet ovenfor er det beste sitatet jeg vet om. Så det i ste på tv, og måtte finne det opp, siden jeg likte det så godt før i tiden da jeg så alle one tree hill episodene om og om igjen.

Q: Hva synes du om Lucas's fine ord?

TING JEG SKAL GJØRE FØR JEG DØR

 • 23.01.2011, 20:08

I ste fortalte jeg familien min litt om ting jeg vil oppleve før jeg dør. Jeg har ikke tenkt å sitte på ræva å se på tv hele livet, har tenkt å oppleve en del. Derfor fant jeg ut at jeg skulle dele noen av tingene med dere.
De fem øverste tingene er noe jeg SKAL gjøre.

 • Oppleve Sensation White
 • Oppleve Tiesto
 • Reise til Los Angeles / Bo der i ett år eller to
 • Ta tattovering
 • Eminem
 • Dra på ferietur med en vennegjeng til Sunny Beach
 • Reise til Roma
 • Reise til Frankrike
 • Skaffe meg en Chihuahua

 


Sensation White


Tiesto


Los Angeles.

Q: Har du noen av de samme tingene som meg?
Q: Noe du vil dele med meg, som du bare må gjøre?

Om meg

Maiken

Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 23 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no