Blogg

Høstmørket

Jeg er en person som hver høst sliter første tiden med å gå fra sommertid til vintertid. Jeg sliter så sykt når mørket begynner å komme tidlig på kvelden, når jeg nesten akkurat er blitt vant til at det er sol hele døgnet.

Jeg blir skikkelig kveldstrøtt, jeg blir ekstra lat og jeg blir generelt sett i litt dårligere humør inni meg. Tankene mine blir også mer negativ enn vanlig.

I år har jeg bestemt meg for å ta tak i dette. Jeg skal gjøre tiltak for å få det lettere, både for meg selv og for de rundt meg. Jeg synes høsten er skikkelig fin å se på, ute i naturen med trærne og alt. Jeg er normalt ganske positiv og tenker alltid mer på de positive sidene enn de nagative, så jeg skal prøve å tenke mer positivt enn jeg har gjort de senere år.

 

«Tiltak» for en lettere høst:

♥ Tenk positivt. Ta deg selv i å tenke negativt , og i hvert fall ikke ytre de negative tankene til alle rundt deg, så du blir sett på som negativ.

♥ Gå kveldstur for å bli mer opplagt

♥ Vær ute, spesielt de få timene det er sol.

♥ Og kanskje det er lurt å begynne med vitamin D kosttilskudd

♥ Generelt sett: vær aktiv

// uredigert høstbilde

 

Håper du får en fin dag videre!

//Flere som sliter med overgangen sommer-vinter? Kanskje du har noen tips til meg?

 

Noe av det beste

Idag har dagen gått i ett. Jeg er så glad og takknemlig for at kjæresten min hadde maten klar til jeg kom hjem fra jobb idag. Onsdag er en dag som for meg går i ett fra mårra til kveld. Rett etter jobb er det som regel bare å hive i seg middag, før jeg må suse avgårde på drilling, da jeg har 5 drillpiker jeg trener. Idag har øvelsen gått til å trene på julenummer, og vi har ledd og kost oss idag. Gleder meg til juleshow!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, etter å ha hengt opp klær også. Kveldskosen er i ovnen, og jeg gleder meg vilt til å spise det og bare kose meg med kjæresten!


// mm deilig!

 

Håper du får en fin kveld videre

//Hva har du gjort idag?

#blogg #mat #hverdag 

Ready or not here i come

Liten oppdatering fra meg her i kveldinga. Nå har jeg akkurat lagt meg i sengen. UTROLIG godt. Tror ikke det er noe jeg liker bedre enn å ligge i senga å være lat. HEHE.
Har spist taco i kveld og det er virkelig noe av det beste jeg vet! Like godt hveeeer eneste gang. Etter tacoen kom jeg på at jeg måtte dusje, så jeg fikk ikke sett ferdig the voice.... bah. Dusjer jeg for sent så tørker ikke håret mitt før i morgen kveld, tar jo flere timer før håret tørker. Har prøvd å fønet det litt nå, men hjelper ikke så alt for mye. Etter jeg dusja, måtte jeg jo selvfølgelig pakke sakene mine, siden jeg (som nevnt tidligere) skal til Bodø i morgen for å sove over hos Ida! GLEDER MEG. Blir vel en tur ut på byen, så håper på bra liv. 

Ser på X factor USA. ELSKER Demi Lovato <3

Søte strandbagen til mamma som jeg fikk låne! Utrolig nok fikk jeg plass til klærne og ett par sko i bagen! *stolt* 

 

Har dere spist noe godt i kveld?
Hva gjør dere i kveld? 

kroppskunst

Jeg er veldig glad i tatoveringer, og det er det første jeg merker ved mennesker om det er synlig. Jeg kan glo masse og virke som en kreepy stalker, men det er bare fordi jeg synes det er så fint med tatoveringer. Jeg har selv èn tatovering, som jeg tok i april, og den er jeg kjempe fornøyd med!! Har nr to i bakhodet, og tenkte å bestille time snart, fordi jeg må å fylle på den jeg har fra før av, da den er blitt veldig misfarget. (ikke en bra plass å ha tatovering på selve handa, som man vasker mange ganger om dagen....) Heldigvis er det gratis i ett år der jeg har tatt, så det gjør meg egentlig ikke så veldig mye, bare litt stress at det er tre timer unna, siden jeg bor på landet. 
Grunnet til at jeg har tatt denne tatoveringen, er fordi musikk er en veldig stor del av meg, og musikk betyr utrolig mye. Jeg hører på musikk når jeg er glad, når jeg er sint, når jeg er lei meg, når jeg er er gira på å dra ut, og når jeg rydder and so on. Musikk musikk musikk. Var ikke alle i slekten som var like stor fan av plasseringen, men den er faktisk så langt ned på utsiden av handa at den ikke vises hele tiden, med mindre jeg sitter med handa under haka liksom. Men jeg bryr meg ikke, som jeg sa til alle: "tatoveringa mi e mitt bæste tilbehør, sia e ikke bruka så mye armbånd og ringa" 

Det skal også nevnes at selv om jeg er glad i tatoveringer, (for meg personlig) så skal en tatovering være grundig gjennomtenkt før man gjør det, og jeg mener at den skal bety noe. Man tatoverer ikke en ku om den ikke betyr noe eller symboliserer noe. Det koster mye å tatovere seg, minstepris der jeg er koster det 1000, og det er jammen meg ikke billig om man om 10 år skal fjerne den pga dumme valg som ung. Jeg var fast bestemt før i tiden på at når jeg ble 18 så skulle jeg ta ditt og datt, og guri jeg er glad for at jeg ventet til jeg var 19, for da hadde jeg ekstra tid på meg til å bestemme meg, og jeg hadde vært flau om jeg tok det jeg hadde lyst på da jeg fylte 18. 
Var forøvrig på Bu-Hu tattoo og piercing, hos Freddy. Kjempe fornøyd :D 


Music is what feelings sounds like <3 (mye blekk her og der, da jeg ikke fikk vasket den ordentlig rett etterpå) 

Hva synes du om tatoveringer? Har du noen, eller planlegger du kanskje noe?:)

REGRET! - Lucas Scott

Regret comes in all shapes and sizes. Some are small like when we do a bad thing for a good reason. Some are bigger like when you let down a friend. Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.
But, our biggest regrets are not for the things we did -- but, for the things we didn't do. Things we didn't say that could've save someone that we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way.

- Lucas Scott Voiceoveraff, one tree hill er verdens beste serie, og det sitatet ovenfor er det beste sitatet jeg vet om. Så det i ste på tv, og måtte finne det opp, siden jeg likte det så godt før i tiden da jeg så alle one tree hill episodene om og om igjen.

Q: Hva synes du om Lucas's fine ord?

TING JEG SKAL GJØRE FØR JEG DØR

I ste fortalte jeg familien min litt om ting jeg vil oppleve før jeg dør. Jeg har ikke tenkt å sitte på ræva å se på tv hele livet, har tenkt å oppleve en del. Derfor fant jeg ut at jeg skulle dele noen av tingene med dere.
De fire øverste tingene er noe jeg SKAL gjøre.

  • Oppleve Sensation White
  • Oppleve Tiesto
  • Reise til Los Angeles / Bo der i ett år eller to
  • Ta tattovering
  • Dra på ferietur med en vennegjeng til Sunny Beach
  • Reise til Roma
  • Reise til Frankrike
  • Skaffe meg en Chihuahua

 


Sensation White


Tiesto


Los Angeles.

Q: Har du noen av de samme tingene som meg?
Q: Noe du vil dele med meg, som du bare må gjøre?