Blogg

Det beste som fins

Det beste jeg vet når jeg er syk og/eller i dårlig humør, er å ligge i badekaret og bare la tankene strømme som en foss!! Heh. Akkurat nå så er jeg i kjempe dårlig form og i dårlig humør! Dro hjem fra jobb med ekstremt vondt i magen.. Har heldigvis ikke spydd, men har vært en del innom doet. hater det.. Håper jeg blir bedre etter i natt så jeg kan få en fin avslutning på uka med de søte små på jobb! Har nemlig vært småsyk siden i begynnelsen av august, så kjenner jeg snart ikke har mer energi på lur.. men men! Kommer seg vel til slutt får jeg håpe. Håper alle andre der ute er frisk og rask! Men går mot kaldere tider, så regner med at jeg ikke er den eneste!Hvordan er din form? Er du syk for tiden?

Smugling av "motehund"

Oh gad. Leste akkurat en artikkel på VG angående smugling av pomeranian og chihuahua. I følge artikkelen var dette to av de mest søkte ordene på finn.no i 2013. Da sier det seg selv at det er fristende for noen idioter å skal smugle inn i landet, for så å avle dem og så selge dem videre for fleire foldige tusen. Tollvesenet sier også at de opplever så og si månedlig opplever smugling av spesielt chihuahua, men også pomeranian, og jeg kjenner at jeg blir kvalm ved tanken. 

Dyrene oppbevares som oftest ikke bra. De ligger vanligvis tettpakket i pappesker. Dessverre må mange hunder som smugles inn bli avlivet på grunn av smittefare. De har ikke papirer, sier kontorsjef i Tollvesenet på Svinesund, Wenche Fredriksen, til VG.


Foto: Tollvesenet. Dette er bilder av hunder som ble forsøkt smuglet inn i August. 


Foto: dyrebeskyttelsen. Her er et bilde av hunder som ble smuglet fra Polen til Sverige. 

Hva i alle dager, kjenner at jeg blir litt sjokkert og får helt vondt i meg her sitter å leser om det. Skjønner ikke hvordan hundeeiere kan gjøre noe sånt mot uskyldige dyr.. 

Som artikkelen sier, så håper både jeg og de fra Norsk Kennel klubb at folk kjøper en hund mtp hva de skal bruke den til, og hva som passer dem som person. Ikke bare på grunn av hva som er på mote, og hva alle i Hollywood gjør. 
Jeg har også lyst på en Chihuahua, men det har jeg hatt i mange år, og det er ikke pga jeg er blond, eller fordi Paris Hilton kjøper sine hunder for 35. 000. Men fordi jeg elsker dem, og falt for dem en gang jeg passet en Chi for maaange år siden. Det må da gå an å si at man liker chihuahua, akkurat på lik linje som man kan si man liker en golden retriever, uten at man skal bli sett på som bimbo. 
Skal ikke ha noe hund som sitter oppi veska og er en type tilbehør. Små hunder skal ikke undervurderes, og de trenger mye mosjon selv om de er små, og ikke minst så trenger de oppdragelse selv om de er små. 

The Cove

Heihei! Nå er det søndag og jeg og kjæresten min storkoser oss med film, potetgull og chillinøtter! Vi ser en film som heter The Cave som handler om at noen folk utforsker en hule så skjer det forskjellig, er en horrorfilm så får se om det blir skummelt snart!
Kanskje vi skal gå tur senere i kveld:-)

Håper alle har en fin søndag!
Sett The Cave før?

verdens beste person!!

Idag har min besteste venn i hele verden bursdag! Hun blir hele 20 år, og tanken på at hun er oppe i Tromsø, og jeg er her nede i Meløy er så kjip... 653 kilometer i fra hverandre med bil, men utrolig nok bare en svipptur unna med fly. Er vanskelig å bare reise dit når jeg jobber hver dag som lærling, og hun er student pluss at hun har jobb, men satser på at hun kommer hjem en tur nå i Oktober!! beste jenta i verden <3 

 

Har knallfint vær her, men det begynner virkelig å bli kaldt ute nå! I dag tok jeg med meg votter på jobb, og de fikk jeg bruk for nå på slutten av dagen da solen gikk ned og vi var ute! 

Kjenner dere noen som har bursdag idag?:)
Begynner det å bli kaldt der du bor?

My favorite food in the whole world!

Hallo igjen. Litt trist at jeg har så mange lesere og så få kommentarer.. Føler jeg skriver om bare kjedelige ting da heheh.. Vel, etter en stund med intens jobbing på oppgaven og en tur i dusjen, så ble jeg ekstremt rastløs og fant ut at jeg måtte lage vafler. Jeg elsker vafler men spiser det ikke så ofte som før, men siden jeg spiste så lite godis i helga, tenkte jeg at jeg hadde plass til litt mandagsvafler, så nå har jeg, mamma og pappa kost oss med det. Nå sitter vi å ser på sinnasnekkeren, og snart begynner vel 71Grader nord. Har ikke sett det enda i år, så blir spennende å se om det er noe futt i det, husker jeg så på det før i tiden. 

Flere som er glad i vafler?!

 

work hard, play hard.

Hallå søta blåbær. Nå sitter jeg å skriver på en oppgave jeg har i forbindelse med lærlingetida mi. Skal planlegge og gjennomføre oppvarming for en gymtime i en klasse. Har skrevet en del for hånd, men nå fører jeg det inn på pc, og jeg må bare finskrive det litt og forsikre meg om at jeg har med alt som er viktig. Det blir spennende å se om jeg får det til som planlagt eller ikke. Spennende å være lærling! Akkurat nå skriver jeg om fysisk og motorisk utvikling hos barn i den alderen jeg skal ha, det er så utrolig mye man kan skrive, så prøver å få med bare det viktigste, siden det ikke er om å gjøre å skrive lengst mulig bestandig;) Flere som er lærling eller planlegger å bli det? 
Hva synes du om å være lærling? 

 

Mushroom

Da jeg skulle på butikken i ste, fant jeg ut at jeg måtte ta bilder av hagen fordi det var en del sopp der! Aldri sett det i hagen vår før, som jeg kan huske i hvert fall. Litt stilig. Hehe. Nå skal jeg begynne å sminke meg snart, så blir det ut på livet med godtfolk for å feire kjære Arne som hadde bursdag her om dagen. Må også få i oss lit mat før vi drar, for jeg er veldig sulten nå kjenner jeg! 

Stilig sopp? hehe. 
Skal dere ut på livet i kveld? 

Morning bird

Halla, nå ligger jeg bare her å slapper av. Kjæresten er akkurat dratt på fotballkamp, og jeg vet egenltig ikke hva jeg skal ta meg til. Våknet ganske tidlig i dag, i sånn halv åtte tiden, så har vært våken ganske lenge. Men jeg våkner alltid tidlig i helgene, så kom ikke som noe overraskelsen. Til nå har jeg spist frokost, sett serie, og bare slappet av med min kjære før han dro. Prøver å finnen noen som kan kjøre meg til Ørnes, slik at jeg får handlet til i kveld. Er ikke lett å komme seg rundt uten sertifikat, og med ekstremt få busser som går i helgene. 

Tenkte å kanskje hoppe i badekaret en tur, gjøre meg klar om jeg putselig finner noen som kan kjøre! Vi har en kompis som hadde bursdag her om dagen, så vi skal feire han i kveld. Håper bare jeg får kommet meg utover å handlet først.. blæ. 


Tok et fint bilde av meg selv da jeg våknet. heheh. 

Flere som våkner tidlig i helgene?

Godt med helg

Heihei! Nå sitter jeg og kjæresten min i senga etter å ha spist pizza med mamma og pappa, og jeg ser på at han gamer litt GTA 5. Skikkelige barndomsminner for jeg brukte å spille det etter skolen før i tiden! Haha!
Blir sikkert å sette på litt Suits snart mens han spiller litt. Er så godt med helg, har vært ganske sliten denne uken. Det tar virkelig på at det er så mørkt ute, så i kveld er det deilig å bare slappe helt av med kjæresten!

Slapper dere av kveld?

iOS 7 - Her er min mening.

I går fikk vel alle med seg at iOS 7 kom ut for oppdatering på iphone og ipad. Jeg har gledet meg kjempe lenge på oppdateringen, for det er mange småting som er blitt kjempe bra. Jeg synes også designet er ganske fresht, men veldig uvant! Litt mer barnslig design, men blir vel vandt med det til slutt;) 
HAr fått med meg på facebook at det er en del som er misfornøyde med oppdateringen, men jeg tror faktisk (no offence), at det er fordi folk ikke skjønner seg helt på den, og ikke vet av alle de nye funksjonene. Anbefaler folk å gå inn på apple å lese om det, for det er mange skjulte funksjoner. Jeg er kjempe glad for at kameraet er blitt oppdatert slik at vi kan legge på effekter før og etter bildet er tatt, hele designet er bare flått på kameraet, og føler lukkertiden er raskere? 
Velvel, jeg husker at jeg gruet meg til denne oppdateringen, men etter jeg så en konferanse om alle oppdateringene, begynte jeg å glede meg vilt! Og jeg er kjempe fornøyd! Utforsk tlf`en din før du sier noe om oppdateringen, for det er virkelig den største oppdateringen fra apple noen sinne, og fortjener ros, mener nå jeg i hvert fall! Fins sikkert litt bug her og der, men jeg har ikke merket noe til nå. 
 


Helt nytt og fint display på låst skjerm. 


Det jeg synes er ganske kult med dette, er at hvis du bikker tlf´en til sides eller opp og ned, så flytter bakgrunnsbildet på seg. Ganske fresht. 


OM man dobbeltklikker på hjem-knappen kommer man til dette, som er en oversikt over alle appene man har åpen. Her kan man dra dem oppover, så blir de borte, og det sparer strøm. Veldig mye finere enn den forrige. 


SAFARI er en av mine favorittsaker som er blitt endret. Nå kan man ha så mange faner man baaare vil, i stede for sånn 7, som det var før! Her er det bare å rulle til man finner fanen man vil lese på. Mye annet som er forbedret i safari også. 


Synes dette var mye finere enn forrige iOS. Kan også ha så mange apper i en mappe som man bare vil! 


DETTE har jeg lengtet etter! En rask måte å få tilgang på flymodus, bluetooth, endre lysstyrke, finne lommelykt og mye mer på! HERLIG. (dette finner du ved å dra oppover på skjermen nedenfra) Litt dårlig på å forklare. MENjaja. se en video om du ikke har funnet det ut allerede. 

HVA SYNES DU OM DEN NYE OPPDATERINGEN?? ER DU FORNØYD SOM MEG, ELLER LITT MER MISFORNØYD? 

 

CHILI

Hei søte små! Nå har jeg akkurat spist vårruller og ris med chilisaus! Åh, det er så godt. Og chilisaus er jo bare helt magisk å ha på maten! loveit. Er kjempe glad i sterk mat, kanskje litt for glad i det, så når jeg spiser slik mat, har jeg alltid mye chilisaus på. Er best med chilisaus på wok med nudler. nnnam! 
Har også lastet ned suits, så jeg holder på med første episode av sesong 1. Virker veldig spennende og morsomt. Liker slike serier kjempe godt! I dag er det ryddedag, så har tenkt å få stelt rommet skikkelig, hele pakken. Vaske, støvsuge, få vekk unødvendige papirer som ligger på kommodene, så skal jeg rydde vekk alle tomflaskene og burn-boksene som kjæresten har rotet (!) Skal bare slappe litt av først, så skal jeg sette i gang! FLERE SOM ER GLAD I STERK MAT?

SOME OF US

Hei hei folkens! Nå har kjæresten min akkurat vært en tur innom, før han gikk på fotballbana for å møte opp til en kamp de skal ha om en time. Usikker på om jeg årker å dra oppover da jeg har litt prosjekter jeg skulle ha fått gjort ferdig hjemme. Nå hører jeg bare på musikk, så tror jeg at jeg skal se på charterfeber siden jeg ikke fikk sett det i går, fordi jeg sovna FØR klokka halv ti?! Helt sykt.. Jeg sovner alt for tidlig for tiden, så tror jeg må prøve ut litt aktiviteter så jeg klarer å holde meg våken til i hvert fall halv elleve. haha.. Men jeg bruker å være sånn når det blir høst og vinter. Jeg går litt i dvale!
Venter egentlig bare på at iOS 7 skal komme ut! Håper jeg får den i kveld, for jeg er sykt spent og gleder meg vilt til oppdateringen!! 

 

Hva synes dere om sangen? Loveit!
Flere som sovner tidlig for tiden? 

GRESK FORNØYELSE

Nå koser jeg meg med gresk yoghurt, honning og musli med blåber :D fantastisk godt! Elsker gresk yoghurt, og kjøpte ei stor bøtte på coop i ste. Ligger å ser på serien Devious Maids, og venter egentlig bare på at Charterfeber skal begynne! 
Liker dere gresk yoghurt med honning og musli/noe annet i? 

Drill og veldig produktiv dag

Hallo, søte mennesker. Nå har jeg kommet hjem fra drilløvelse og har spist kveldsmat. I dag fikk jeg to nye drillpiker, så blir spennende å se hvordan det blir framover med både nye og gamle drillpiker! Blir en utrordring for meg, siden jeg har dem på samme tid. De nye begynner en halvtime før de andre, så får en halvtime alene med dem, så er de nye ferdig en halvtime før de andre slik at jeg får en halvtime med de også alene. Får se hvordan det funker framover, veldig spent! Jeg synes det er gøy med litt utfordring, i tillegg så synes jeg det er gøy å gi noe tilbake til det lille samfunnet vi bor i. Gikk selv på drill i mange år da jeg var yngre, så da jeg ble spurt om å være instruktør så nølte jeg ikke med å si ja. 

Nå ligger jeg bare i senga å ser på Devious Maids som er en veldig spennende serie. Tror ikke jeg skal gjøre noe annet produktivt i dag, for jeg er veldig sliten! LITE søvn i natt pga det var ekstremt med vind ute, så jeg slapper fult av i dag. 


Bildet er fra en øvelse noen mnd tilbake:) Stjelte hatten til tamburmajoren;)

Hva gjør dere i dag?
Flere som er slitne idag? 

SHOPPING IN PARADISE

Nå sitter jeg og Ida i leiligheten på aspmyra å ser kamp mellom Meløy og Grand! Kjempe morsomt at hun har leilighet ut mot banen så vi slipper å sitte ute å se kamp!
Vært på shopping idag, Skal vise frem hva jeg har kjøpt i morgen!
HA EN FANTASTISK LØRDAG! Vi skal ut på livet i kveld, vi da!

Hva gjør dere på denne fine lørdagen?

Ready or not here i come

Liten oppdatering fra meg her i kveldinga. Nå har jeg akkurat lagt meg i sengen. UTROLIG godt. Tror ikke det er noe jeg liker bedre enn å ligge i senga å være lat. HEHE.
Har spist taco i kveld og det er virkelig noe av det beste jeg vet! Like godt hveeeer eneste gang. Etter tacoen kom jeg på at jeg måtte dusje, så jeg fikk ikke sett ferdig the voice.... bah. Dusjer jeg for sent så tørker ikke håret mitt før i morgen kveld, tar jo flere timer før håret tørker. Har prøvd å fønet det litt nå, men hjelper ikke så alt for mye. Etter jeg dusja, måtte jeg jo selvfølgelig pakke sakene mine, siden jeg (som nevnt tidligere) skal til Bodø i morgen for å sove over hos Ida! GLEDER MEG. Blir vel en tur ut på byen, så håper på bra liv. 

Ser på X factor USA. ELSKER Demi Lovato <3

Søte strandbagen til mamma som jeg fikk låne! Utrolig nok fikk jeg plass til klærne og ett par sko i bagen! *stolt* 

 

Har dere spist noe godt i kveld?
Hva gjør dere i kveld? 

finally, what we all have been waiting for

Okei, dette høres sikkert sprøtt ut, men det første jeg gjorde da jeg våknet i dag, var å synge i halvsøvne. Da sang jeg selvfølgelig ingenting annet enn: its friday friday, gotta get down on friday, everybody´s lookin forward to the weekend, weekend. hahaha. what tha f**k?! Jeg må le av meg selv når jeg tenker på det, for det var det første jeg gjorde da jeg åpnet opp øynene for å se på klokka. herregud så teit jeg er til tider, skulle ønska kjæresten min var her for å vitne det, for han er vitne til alt mulig annet jeg gjør i halvsøvne hahaha... Ganske kleint at jeg gjorde dette, for jeg liker ikke den sangen i det hele tatt!

Vel, som sagt i dag er det fredag, og det er godt med helg, og jeg ser fram mot god mat og avslapping i kveld. Så må jeg få pakket litt fordi jeg skal til Bodø i morgen å sove over der, så må ikke glemme å få pakka litt klær til det. 

EDIT: HOLDER PÅ Å ENDRER DESIGNET MITT NÅ, SÅ BLIR LITT ROTETE  


fornøyd med helg:)

Håper det er flere enn meg som gjør rare ting i halvsøvne???

Oh, sweet september

Jeg er så utrolig glad for at det er sol selvom vi er kommet i september, det gjør at vi har en fin start på høsten og at det ikke er så kaldt. Det var iskaldt da jeg gikk til jobb i mårrest, men da sola kom ble det kjempe varmt, og det er så herlig å kan være ute på ettermiddagene på jobb! 

Nå er jeg kommet hjem, og venter egentlig bare på at mamma og pappa skal komme hjem så vi kan spise middag. Jeg er ekstremt sulten kjenner jeg! Nå i skrivende stund hører jeg at bilen kommer, håper det er mer fisk igjen fra i går, for jeg elsker fisk. 

I dag må jeg rydde rommet, siden det er den berømte ryddedagen i huset vårt. Bah, alt for rotete til å være 19 år gammel.. Må virkelig skjerpe meg, for det er så kjedelig å rydde. I hvert fall det å begynne å rydde, for det bruker egentlig å gå ganske fort unna så lenge jeg får begynt. 

Skal også få ryddet litt i Iphotobildene mine på macen, for macen krasjet for noen uker siden, og nå er ingenting i hendelser så alt er bare et stort rot!! Heldigvis hadde jeg overført alle bildene på harddisken så mistet ingen bilder. fjoooh. 

 


På tur hjem fra jobb. 

Er dere fæle med å rote på rommet?
Har dere også hatt en fin start på september? 

Lillelørdag!! whoop

Idag er det onsdag, så snart er det helg igjen og det gleder jeg meg kjempe mye til for jeg skal til Bodø på lørdag. Kjæresten min har fotballkamp på aspmyra, så skal dit for å se kamp, Shoppe litt og så skal jeg sove over hos besteste ida!!
idag har jeg hatt kjempe gangsperre i magen etter jeg har begynt å trene igjen, så gleder meg vilt til dagens økt er ferdig slik at jeg kan ta meg et langt bad!! Elsker å bade i badekaret. helt hekta.
Edit: Idag skal vi spise kveite og det er jo bare hele ukas høydepunkt!!!

Her var jeg døds sliten etter å ha trent på mandag!! Svettj og god:)
Flere som er i like dårlig form som meg?:)
Hva gjør du idag?

kroppskunst

Jeg er veldig glad i tatoveringer, og det er det første jeg merker ved mennesker om det er synlig. Jeg kan glo masse og virke som en kreepy stalker, men det er bare fordi jeg synes det er så fint med tatoveringer. Jeg har selv èn tatovering, som jeg tok i april, og den er jeg kjempe fornøyd med!! Har nr to i bakhodet, og tenkte å bestille time snart, fordi jeg må å fylle på den jeg har fra før av, da den er blitt veldig misfarget. (ikke en bra plass å ha tatovering på selve handa, som man vasker mange ganger om dagen....) Heldigvis er det gratis i ett år der jeg har tatt, så det gjør meg egentlig ikke så veldig mye, bare litt stress at det er tre timer unna, siden jeg bor på landet. 
Grunnet til at jeg har tatt denne tatoveringen, er fordi musikk er en veldig stor del av meg, og musikk betyr utrolig mye. Jeg hører på musikk når jeg er glad, når jeg er sint, når jeg er lei meg, når jeg er er gira på å dra ut, og når jeg rydder and so on. Musikk musikk musikk. Var ikke alle i slekten som var like stor fan av plasseringen, men den er faktisk så langt ned på utsiden av handa at den ikke vises hele tiden, med mindre jeg sitter med handa under haka liksom. Men jeg bryr meg ikke, som jeg sa til alle: "tatoveringa mi e mitt bæste tilbehør, sia e ikke bruka så mye armbånd og ringa" 

Det skal også nevnes at selv om jeg er glad i tatoveringer, (for meg personlig) så skal en tatovering være grundig gjennomtenkt før man gjør det, og jeg mener at den skal bety noe. Man tatoverer ikke en ku om den ikke betyr noe eller symboliserer noe. Det koster mye å tatovere seg, minstepris der jeg er koster det 1000, og det er jammen meg ikke billig om man om 10 år skal fjerne den pga dumme valg som ung. Jeg var fast bestemt før i tiden på at når jeg ble 18 så skulle jeg ta ditt og datt, og guri jeg er glad for at jeg ventet til jeg var 19, for da hadde jeg ekstra tid på meg til å bestemme meg, og jeg hadde vært flau om jeg tok det jeg hadde lyst på da jeg fylte 18. 
Var forøvrig på Bu-Hu tattoo og piercing, hos Freddy. Kjempe fornøyd :D 


Music is what feelings sounds like <3 (mye blekk her og der, da jeg ikke fikk vasket den ordentlig rett etterpå) 

Hva synes du om tatoveringer? Har du noen, eller planlegger du kanskje noe?:)

For første gang!!

Ja i dag var det første gang jeg stemte, og det føles godt å ha gjort en borgerplikt:) Var selvfølgelig nervøs for å gjøre feil, men tror det gikk bra, valgte i hvert fall det partiet jeg håper vinner, og jeg er spent på å se hvem det blir som faktisk går av med seieren!
Idag har det vært utrolig bra vær, fikk sjokk da jeg gikk ut av døra i mårrest og det var kjempe varmt selv når det ikke var sol. På slutten av jobbdagen var vi ute så jeg ble enda varmere av å være ute i genser og lang tights, følte at jeg holdt på å svette i hjel. Nå skal jeg spise middag, så skal jeg se dagens serier så jeg får litt pause fra sola og sånn at middagen får sige, så skal jeg trene etterpå tenkte jeg!

Dette er meg i dag!! Blid og fornøyd jente som har stjelt klær fra moren sin.

Har dere knallvær idag?
Har dere stemt?

Herlig søndag

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst. Skulle gå tur med kjæresten, men endte opp med å sette på film og spise usunt. Men er det ikke slik søndager skal være??
Akkurat nå ser vi en dokumentar om en mann som bor ute med bjørner. Han ble spist av en bjørn, men kameraet ble funnet og det er nå redigert sammen til en kjent film. Han er gal i mine øyne, for han vil være en bjørn og har brølt til mennesker som har kommet nær han! Men alt i alt en spennende film for meg som er så glad i dyr, og bjørner er fine (skumle) dyr!

Noen andre som er glad i å slappe fullstendig av på søndager?

LOVE


He's not your prince charming if he doesn't make sure you know that you're his princess. - Demi lovato

Herlig å ha ei helg med full avslapping sammen med kjæresten min! Det er godt å ikke ha vært ute slik som resten av bygda, for da har vi hele dagen på oss til å gjøre hva vi vil, uten av fyllesyken skal ta over. woho! Nå har vi akkurat spist felles frokost sammen med mamma og pappa, så skal vi vel finne en film på netflix som vi skal kose oss med til vi finner på noe annet fornuftig å gjøre. Ha en fin søndag alle sammen! 
 
Hva gjør dere denne fantastiske søndagen? 
 

koselig helg

Hallå der kjøtt og blåbær. 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra min kjære! Har vært på drilløvelse så ble igjen hos han etterpå siden det er rett på siden der hvor han bor. Har hatt en fin helg med drillseminar, så var jeg ute en liten tur på lørdag, men mista stemmen så dro hjem! hehe.. Var koselig å møte Marte og Maria og alle andre igjen da <3

Akkurat nå, så sitter jeg å ser på farmen, jeg er ikke noe tvslave, for jeg ser nesten aaaldri på tv. Jeg ser mye serie og film, men det er på datan som jeg har lastet ned, og jeg liker ikke å gå å vente på at ting skal begynne i Norge, men siden farmen er norskt tenkte jeg å se det nå. (selvom jeg ikke kommer til å følge med på det) 
Kommer til å sette meg på rommet for å se Revenge snart!! Er så happy for at det er kommet tilbakeee igjen <3  


Babyene mine <3 

 

Hva gjør du i kveld? 

I love food!!

Hei hei!
Nå tester jeg ut den blogg appen for første gang, så aner ikke hvordan innlegget kommer til å se ut!!

Nå sitter jeg på pauserommet og venter på Monica som er lærling her også, så skal vi gå ned til sentrum å spise litt mat etterpå! Gleder meg for jeg er gaaanske så sulten! Hva jeg skal spise vet jeg ikke, men alt er godt så gleder meg mye!
Tror jeg er blitt litt solbrent i fjeset :( ikke morsomt! (og jeg er fortsatt sminkefri og stygg på grunn av øyekatarr...)

Flere enn meg som er glad i mat???

Pinkeye!!!!

Hello my lovely friends! 

Lite oppdatering fra meg i det siste... Har ikke vært helt i form i det siste, fordi jeg våknet opp med øyekatarr på lørdagsmårran, måtte ringe legevakten og fikk heldigvis medisin... Sykt irriterende, SPESIELT siden bestevenninnen min kom hjem på besøk i helgen. (Hun har flytta til Tromsø for å gå skole). Jeg ble så lei meg og irritert, men dro ut med godtfolket på lørdag uansett. Kan ikke sminke meg, så vaser rundt uten sminke, og jeg så ikke ut på øynene i helgen. Sykt hoven og ekkel!! Men men, det er slikt som rammer en når en jobber i barnehage!! 

Nå er jeg forøvrig akkurat kommet ut av dusjen, og er klar for en dag med full avslapping, samt å gjøre meg klar til jeg skal ha drillseminar med drillerne mine i helgen <3 DET gleder jeg meg til! Helg med bare morsomheter, uten noen dyre besøk på puben osv. 


Slik så jeg ut på søndag. LEKKER!

Har du opplevd å hatt øyekatarr som du kan huske? Jeg kan ikke huske at jeg har hatt det før, men regner steeerkt med at jeg har hatt det et par ganger som liten siden jeg gikk i barnehage. Men det er så sykt ekkelt å være 18 år og gå rundt med det der, og dråpene jeg må ta er ikke noe pluss i boken heller... fisj. stakkars barn som får slike ting,  sier jeg bare! 

business woman!!

Hallå! 

Dagen startet med et lite sjokk da jeg så det var frost ute, men heldigvis ble det kjempe varmt litt utpå dagen så det gikk fint å være ute på jobb. Idag har jeg hatt en stress dag, jobb fra halv ni til halv fire, møte fra fem til sju, så møte fra halv åtte til kvart over åtte. Føler meg som en business woman. neida lol! jo litt.

Det siste møtet var om håndball fordi vi har tenkt å prøve å starte med bedriftslag i år også. Håper det er mange som dukker opp, for håndball har alltid vært en sport jeg har brent skikkelig for!! Det er fra jenter/damer som blir 16 i år og oppover, så det er bare å komme om du er fra Meløy eller i nærheten og vil bli med. Treninger i glomfjordhallen! mihi. Oppstart er 16. oktober klokken halv åtte. 

Nå skal jeg spise litt mat, så skal jeg se om det ikke er noe serie jeg kan se på. Ganske sliten etter dagen, så tipper det blir tidlig kveld på meg!Hva har du gjort i dag? 

Har du en hobby eller en interesse som du virkelig brenner for?

Back on track?

Hello peeps! 

Fikk en melding fra en venninne om at hun hadde startet å blogge igjen og at en annen venninne av oss også skulle begynne. Hun syntes også at jeg burde begynne så alle kan se hva som skjer i hverdagen vår da vi ble splittet da vi gikk ut av videregående før sommeren.. Alle mine beste venninner flytta.. Min aller beste venn Grete flytta opp til Tromsø, Marte til Sandnessjøen, Maria og Ida til Bodø. Det er ganske kjipt i grunn.. Bodø er ikke så langt unna da, værst med Grete som har flytta helt til Tromsø... Savner å være sammen med alle mine søte venner!! Har alltid trivdes best med gutter fordi det ikke er noe tull og sånt, men disse jentene er virkelig de beste på jord!! 

Jeg tenkte faktisk i sommer at jeg skulle begynne å blogge igjen da jeg kjøpte meg mac. Skoledatan min slutta å fungere som den skulle og jeg endte til slutt opp med en skoledata uten tastatur..... Da jeg kjøpte macen kjente jeg at jeg ville starte igjen, hadde liksom fått litt inspirasjon av den grunn, men da jeg fikk melding tidligere idag fikk jeg det lille pushet som jeg kanskje trengte. Bestemte meg for å starte å fikse på designet, så får jeg bare se hvor lenge jeg klarer å holde det gående. 

Håper ikke jeg får trøbbel for å legge dette bildet ut!! Er på facebook så regner med det er helt ok! 

Her fra jentekvelden på bursdagen min, tror jeg det var! 
Øverst fra venstre: Maria, Marte, Benedikte, Lotte, Rikke.
Grete sitter oppå meg (den som ser mest gal ut) og Ida ytterst til høyre! 

 

Er det noen du savner som nylig har flyttet? 

FLINK JENTE

Hallåå! 

Nå har jeg akkurat spist amerikans gryte, som jeg selv har laget. Jeg tror jeg er den verste matlageren som fins i hele verden. Tuller ikke når jeg sier det.. Ble litt overrasket av at maten ble så god som den ble! Ble kjempestolt, helt til jeg skulle ta maten over i en skål, å så at jeg hadde svidd kasserollen........ Måtte skrape og skrape. Lo litt av meg selv der jeg sto!! 

Nå ligger jeg bare på sofaen å ser serie, skal snart fikse meg, så blir det ut å ha en uforglemmelig natt med herlige mennesker! Gleeeder meg!Q: Er du flink til å lage mat?

ROSETOG + TIVOLI

Hellow søtfolk. 

I går dro jeg med en søt jeng til ørnes for å dra på tivoli. Tivoliet var ikke åpent da vi kom, siden det skulle være rosetog der, så da måtte vi vente litt. Vi gikk først i rosetoget, så dro vi på tivoli etterpå. Ble litt rørt av å høre på talen til en gutt som har mistet mange av sine venner der nede.. Toget var ganske stort til at vi bor på en så liten plass!! 

Tivoliet var sykt gøy! Jeg elsker tivoli, og jeg er forelsket i spykoppen.  Rett etter vi hadde tatt spykoppen tok vi en sånn teit ting som for opp i lufta, å vi for på hode osv. Jeg hater den.... Tok den en gang i Bodø for to år siden, og etter det har jeg ikke tatt den igjen, siden jeg har høydeskrekk, men i går bestemte jeg meg for å ta den, siden den ikke gikk like høyt opp i lufta som det den gjorde i Bodø. Mehe, ble kvalm etter det, så tok ikke flere ting. 

Nå holder jeg på å steller meg, så skal jeg ut å hente snuuusen min, og møte godtfolk! seeulatr. 


Dårlig bilde.....


Q: Liker du å være på tivoli? 

Saknade vänner

Herregud, natt til i går slet jeg veldig med å få soove.. Men PLUTSELIG våknet jeg i 22-tiden og hadde klart å sove vekk stort sett hele dagen.. Husker jeg hadde skrevet meldinger med folk, men det hadde jeg gjort i halvsøvne, uten å egentlig vite hva klokken var, men fy hvor irriterende det var å våkne så seint...
I natt sovnet jeg i fire-fem tiden, og sto opp igjen i halv sju tiden. Idag skal jeg (prøve ihvertfall) å holde meg våken, så jeg kanskje klarer å sovne til en normal tid i kveld/natt! 

Senere idag skal jeg muligens gå i fakkeltog. Har utrolig lyst å dra selvom jeg ikke kjenner noen som ble skadet i ulykkene. Føler det er viktig å vise de pårørende at vi bryr oss! Men får bare vente å se om jeg klarer å holde meg våken til den tid kommer....

Ellers skal jeg finne folk å henge med idag, for jeg har vært syk i over en uke nå, og har bare vært ute to ganger på over en uke. DET ER ILLE!!!


(gammelt bilde....)Q: Har du gått i fakkeltog?
Q: Planer for dagen? 

THIS SUCKS..

Heihei søtfolk.. 

Jeg har nå vært syk i en uke, og har derfor ikke årket å blogge, fordi det eneste jeg har gjort, er stortsett å ha lugget inne i senga, å sett true blood dag inn og dag ut.. Trodde jeg skulle bli frisk til nå av den grunn, men det ble jeg altså ikke, og det kan være fordi jeg var ute en tur i helga.. Har nå mistet stemmen, men får håpe den kommer tilbake snart!

Er så utrolig kjipt å være syk nå når det er ferie.. Har gått glipp av ganske mye siden jeg ble syk, så håper at jeg blir frisk så snart som muulig!


Er lov å kose seg med is m oboy og jordbær når man er syk!!

 

Q: Hva gjør du idag? Er du også syk?

 


Så vil jeg bare kondolere til alle som nå i helgen mistet noen de er glade i.. Er helt forferdelig det som har skjedd, og det har gått utrolig mye inn på meg, selvom jeg ikke kjenner noen som har gått bort. Men det at jeg har venner som har venner som er savnet å sånt, det er utrolig sterkt å se på. Norge fortjener ikke det som har hendt, og INGEN av de som ble drept fortjente dette.. 
R.I.P


 

 

Dagens to do list

håållaaa. 

Her om dagen var mamma og jeg på en liten "shoppingtur". Jeg fant ei tavle, der det står "HUSK PÅ" på, og den tenkte jeg var perfekt for meg, siden jeg alltid glemmer av ting jeg må gjøre... Meeheeh. I natt før jeg la meg, skrev jeg ned tre ting jeg måtte ha gjort idag før dagen var over, (skrev på dialekt, så det siste punktet er trøn, som i å trene, og ikke tran.) og det var da: 


Svettj og god!

Har begynt å trene sånn smått, siden ryggen min og anklene mine ikke er helt som de burde være på en 17 åring. Da jogger jeg og tar styrkeøvelser. Herligherlig. Var også en tur ilamme Ingrid i hallen å hadde litt skuddtrening i håndball. Det var gøy, for det er lenge siden jeg har spilt håndball nå. SAVNER DET!

Q: How was your daaaay? 

Sol sol kom igjen.....!

Heiheeei.

Jeg blir skikkelig trist av å høre regnet! Regner jo en hel foss der ute, blir gal, vil bare ha sol og pent vær så det kan kjennes ut som om at det faktisk er sommerferie vi har! Det er meldt pent vær i helga, og får virkelig håpe det blir bra vær da, for nå er jeg lei av pissregnet som har holdt på i fleeere dager nå..... 
Her om dagen lynet og tordnet det. Har aldri hørt at tordnet har vært så nært før, det var sykt skummelt. Wææ liksom.  Q: Hvordan er været der du bor?

SPENNENDEEE

Hellåw.

Har vært litt slapp med bloggingen i det siste, fordi jeg har vært så sykt lat. Begynner å bli litt utslitt av å ikke ha fått sovet ordentlig på noen mnd nå. Men det skal jeg få til å få endret på så fort som muulig! 

Nå skal jeg kose meg med den nyeste episoden av Pretty little liars, syke hvor spennende det er blitt. Blir jo helt sattut. Har så lyst å vite hvem som er den mystiske personen. Blæh. 

Senere skal jeg møte bestevenninna mi! BOOYA. 

Q: Synes du pretty little liars er blitt sykt spennende?

Skikkelig søndag søndag.

Hellåw søtfolk.

Nå har jeg akkurat fått i meg litt grillmat, og har tenkt å komme meg i dusjen, før dagens planer skal "fullføres". Eneste som står på menyen idag, er at jeg skal ligge i senga, kose meg med Psych og ta livet fullstendig med ro. Anbefaler dere å se Psych på det sterkeste, det er så sykt genialt! Q: Hva gjør du idag?
Q: Sett serien?

ALT FOR LENGE HAR JEG VÆRT NATTERAVN

Heihei søta små. 

I natt da jeg skulle legge meg, fikk jeg aldri til å sove. Plutselig var klokka sju på mårran, og jeg hadde enda ikke sovet, så da spiste jeg frokost og slappa av litt framfor pc'en, for så å rydde og støvsuge hele rommet mitt. 
Dro ut en bitteliten tur i ste, og da jeg kom inn igjen, å la meg i senga for å se serier, sovnet jeg av........ ÅHH. Nå får jeg helt sikkert ikke sove i kveld heller.. Men skal virkelig TVINGE kroppen til det.. Har hatt problemer med å få sovet i ett år nå, og da hjelper det egentlig ikke at jeg har ferie! 


For en stund siden hos GRETE <3

 Q: Flere som er trøtt idag?

MY "LITTLE" BABYY

En gladnyhet jeg kan dele med dere, er at siden sist jeg blogga, har jeg fått meg en ordentlig tlf, med ganske bra kamera!! Tror jeg var verdens lykkeligste jente da jeg fikk den "lille" søte i posten. Det er en HTC incredible s. Har ikke noe annet bilde av den enn det nedenfor, men check it out here. 

Det som er så bra, er at jeg filmer/tar bilder av stort sett alt jeg gjør, uansett hvor jeg befinner meg, så kommer garantert til å bli mye bilder av min kjære sommer! Den er ganske stor i str, men det er bare en vanesak. Jeg er helt forelska i den. 
Webcam bilde..... 

 

Q: Hvilken mobil har du? Fornøyd med den? 

i love days like this

Hellow!

I går klarte jeg å sparke ræva mi ut av døra til slutt, så da dro jeg ute med Ole og Eskil en stund, så dro jeg til Ole en tur, før vi dro ut med Eskil, Marius og Kevin. Er ikke så alt for mye å finne på her hvor vi bor, så vi bestemte oss for å kjøre en tur på fjellet å se på den fine naturen! haha. Er alltid koselig å henge med folket, spesielt når det var så bra vær som det var i går!! 

Nå kjenner jeg at sola steker ute, så nå skal jeg komme meg ut på varandaen! Wiiha. Seeulatr.

Q: Gjorde du noe arty i går?

its summertime!

 


Nå er det sommer folkens! Og hva er da bedre en sommermusikk? Jeg har egentlig ikke funnet noen spesielle sommersanger, men denne sangen er en sang som minner meg skikkelig om sommeren! Har egentlig ikke tatt meg tid til å finne noen sommersanger for denne sommeren, men regner med det kommer etter hvert (?) 
Så har dere noen forslag til sommersanger, så er det bare å spytte ut!


Tror jeg skal stikke ut snart, om jeg bare årker å få ræva mi ut av sengen. Var nettopp ute en tur med familien, men det var bare rett utenfor huset. Skal jeg ut å møte folk, må jeg gå tusn mil for å finne dem. hehehe...

Q:  Hva gjør du idag? Er det pent vær der du bor?

TIDSFORDRIV PÅ HØYT NIVÅ

Amagaad så lenge siden det er siden sist jeg blogga...! Var så utrolig lei av hele greia, men nå føler jeg at jeg har lyst å begynne igjen. Savner faktisk å blogge! Er et sykt bra tidsfordriv. 

Well, where should i stard? Nå er det sommerferie, og jeg er sykt glad for det! ELSKER sommeren så sykt mye, og håper bare på bra vær til den sure vinteren kommer tilbake.. 

I går kveld kjedet jeg meg noe sykt, så da fant jeg ut at jeg skulle spille litt sims 3, som også er et sykt bra tidsfordriv. (!!) Jeg lastet ned en hårfrisyre fra nettet, og jeg ble sykt sjalu på simmen min, og fant ut at det var drømmehåret jeg hadde lastet ned!! Lagde meg selv, bare med drømmehåret da. Sykt morsomt. Spilte det i hele natt, helt til ryggen min sa nei, og jeg la meg i senga for å se serie. wiha. 


Haha, se så kult hår!! 


Q: Hva er ditt tidsfordriv?

BIRTHDAY PARTEY

Hellow people. Nå skal jeg i brusdag til en av mine nærmeste venner, Marte! Gleder meg. Vi er et gjeng med jenter som skal dit, så blir koselig å møte alle jentene på samme tid. I tillegg til at det er noen av dem jeg egentlig ikke har møtt noe serlig siden jeg gikk i 10...! Have a good day ppl. 


Etter litt nakkesleng, og nakkelåsninger, er jeg klar til å dra!!! 
Ser egentlig ut som jeg må drite på dette bildet. koselig! 

Q: Skal idag? 

This is important stuff

Hellow kjære søtfolk. Nå har jeg akkurat kommet meg ut av dusjen, og har tenkt å gjære skolearbeid. Kan seriøst ikke huske sist jeg gjorde lekser hjemme, tror det er en god stund siden, men siden denne oppgaven skal være inne FØR påskeferien som er om to uker, må jeg bare sette i gang å begynne. 
Er en stor oppgave om diabetes, så skal ikke være noe problem egentlig.
Ha en fin dag! Gotta loooove this book...........

Q: Gjør dere lekser idag?

Gotta love days like this

Hellow søtfolk. Idag har jeg bare slasket og det har vært utrolig deilig. Har sett film, hatt familiebesøk med middag osv, og sett på de der late ungdommene på tvnorge. En tur i badekaret har det også vært. Utrolig deeilig. Det er slik søndager skal være!! Spesielt når det er fælt vær ute..
I morgen er det skole, og ser ikke fram til det... Er så sykt skolelei, men er heldigvis ferie snart, så skal vel overleve de to ukene før ferien. 


Tjiller uten sminke og greier og greier. wiha

Q: Hva gjør dere denne søndagen?
Q: Andre som gleder seg til påskeferie? 

AKVARIUM

Hellow people. Er det noe jeg synes er sykt kult i en innredning, er det kule akvariumer (eller hvordan det skrives i flertall). Akvariumer, Akvarier? same shit!! Her om dagen sa jeg til mamma og pappa at det hadde vært utrolig kult med et akvarium i kjellerstuen, i veggseksjonen. Meeen, mamma og pappa har aldri helt likt mine ideer om dyr osv, så de sa jo selvfølgelig nei. Da slengte jeg tilbake at jeg skal skaffe meg en gullfisk, og det skal jeg faen meg gjøre! De er så søte. Neste gang jeg stikker til Bodøby, kommer jeg hjem med en gullfisk. Det blir bra. 


Finnes så mange kule varianter på akvarier. Dette syntes jeg var stilig.
Bildet sjtelt fra Finn.no

Dette synes jeg også er litt fresht.
Bildet stjelt fra google. lol

Q: Hva synes du om akvarier?
Q: Har du fisk(er) selv?

GO MAIKEN ITS YOUR BIRTHDAY!!!

HELLOW PPL. Idag har jeg bursdag!!!!! Tror selv jeg blir 18 år, men det er nok et helt år igjen til det............ Morsomt med bursdag ihvertfall! Selvom jeg bare blir 17 år, og det ikke er noe stort med det. 17 er et stygt tall, sånn egentlig. er kjipt å være 17. Da er man akkurat ikke gammel nok til å gjøre ting lovlig!
Nå skal jeg stikke på apoteket på ørnes en tur, så blir det å treffe folket etter det. Koseligt! seeu latr aligatr.  


BIRTHDAY GIIIIRL. 

Q: Kjenner du flere som har bursdag idag?

Tooth Fairy

Idag har jeg sett en film som heter Tooth Fairy. Søt og morsom film. Arty å se Dwayne Johnson i en slik rolle!Q: Sett filmen før?

Kjærleik

Hei søtfolk. Har ikke blogget på noen dager, og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Lol. 
På torsdag var jeg på Erik og Kriss konsert med Grete og folket. KOSELIGT. Er ikke noe stor fan av Erik og Kriss, men siden Kriss er så deilig, så måtte jeg jo dra. Eller hur?  Han var deilig. Mye deiligere irl enn på tv. Ghad. Ble satt ut.... Han tok av seg skjorta, det var sexy. Så sang vi litt for han også, tror han satte pris på det!!!


KRISS <3, Meg og Grete.

Q: Er ikke kriss søt???

Trøtt og sliten, men jobben skal gjøres!

Hellow godtfolk. Idag har jeg egentlig en veldig slitsom dag, siden jeg ikke sovnet før halv fire i natt... GLAD vi hadde kortdag idag, så jeg klarte å konsentrere meg hele skoledagen.
Nå skal jeg være flink jente å rydde og vaske på rommet, så skal jeg vel bare slappe av resten av dagen tror jeg!! Charterfeber og Paradise i kveld. Blir digg. Så har jeg en innlevering jeg må få gjort ferdig.... Skole er stress.Q: How is your day so far?

REGRET! - Lucas Scott

Regret comes in all shapes and sizes. Some are small like when we do a bad thing for a good reason. Some are bigger like when you let down a friend. Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.
But, our biggest regrets are not for the things we did -- but, for the things we didn't do. Things we didn't say that could've save someone that we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way.

- Lucas Scott Voiceoveraff, one tree hill er verdens beste serie, og det sitatet ovenfor er det beste sitatet jeg vet om. Så det i ste på tv, og måtte finne det opp, siden jeg likte det så godt før i tiden da jeg så alle one tree hill episodene om og om igjen.

Q: Hva synes du om Lucas's fine ord?

ER SÅ FORBANNA LEI AV DRITTVÆR

Jeg er så sykt lei av at det skal regne hver gang jeg har planlagt noe.... Skulle jo egentlig i bakken med storesøstra mi i dag, men siden det regner ute så er det forferdelig å kjøre. Blir gal. Er egentlig lei alt som har med snø og regn å gjøre, og er 110% klar for sommeren!

Savner å kunne bade, sole meg, ha på skjorts og andre sommerklær. Savner at det er SOSIALT her hvor jeg bor. Blir gal, gleder meg så sykt mye til sommeren kommer!!!


//weheartit

Q: Flere som lengter etter sommer?

MY SATURDAY GOES LIKE THIS

Hellow. God i engelsk? YAMAN. Nå ligger jeg hos søstra mi, fordi jeg er barnevakt her. Ligger egentlig bare å slapper av, og småtitter litt på en film som går på tv3. Ska sove her også, så blir det slalåmbakken i morgen når vi står opp. GLEDER MEG. Tror jeg blir å sovne tidlig i dag, for jeg har vært ganske slapp og lat i hele dag, noe som i grunn er ganske deilig til tider.Q: Hva gjør du på en lørdag som dette?

Tenåringsmødre

HEEEEEEEERLIG. I dag sov jeg til klokken halv tre, og det var faen meg deilig å sove lenge, selvom jeg la meg halv fem i natt/dag tidlig. Sov i ti timer, og det er herlig.

Nå sitter jeg bare her å ser på Teen Mom 2 på nettet, sykt spennende program!!  Alle jentene er så utrolig forskjellige, og det er litt sykt å se hvor forskjellig de takler å ha en baby i hus.
Den ene krangler med babyfaren, den andre har litt problemer med sin egen far og skolen, den tredje sliter med å ha foreldreretten over barnet, den fjerde har tvillinger og den ene har kanskje noe feil oppi hodet..
Q: Liker du å se slike programmer?

HÅRFRISYRE!!

Heloow peeps. Idag har jeg lært meg den der fiskefletta. Har alltid syntes den har vært pen, men har aldri årket å lære meg det. I gårkveld så jeg en liten filmsnurt på youtube, så siden jeg kjedet meg så mye i dag tidlig så bestemte jeg meg for å prøve den ut selv. Ble kjempefornød, og fletta er skikkelig søt!


Fornøyd Maiken.

Q: Hva syns du om fletten?

I JUST CAN'T SLEEP

Hellow folks der ute. Nå har jeg akkurat sett en søt og morsom film som heter Wedding Crashers. Har vært våken i flere timer, siden jeg ikke for sove så lenge på morgenen, Har våknet i halv åtte tiden hver dag siden ferien startet, og det er sykt irriterende.... Vil jo sove litt lengre siden det er ferie. Blææ.

Hva jeg skal gjøre i dag, det aner jeg ikke, men det er et utrolig vakkert vær, så skulle vel egentlig kommet meg i slalåmbakken, meeeen jeg skal i morgen, så føler ikke for det i dag.


HEI SVEIS

Q: Sliter du med søvn?

A STORY THAT WILL MAKE YOU CRY

Jeg, som mange andre mennesker der ute har vel blitt litt hekta på denne utrolige søte og fine sangen. Personlig, så har jeg aldri hørt om han mannen før nå, da jeg Youtubet han og fant ut noe dramatisk som har hendt han og sine nære.

Snakker selvfølgelig om denne NYDELIGE sangen. Har ALDRI kaldt en sang for nydelig, men denne sangen tar kaka. SYKT.

Men da jeg så denne videoen på youtube, så jeg at det var noe spesielt med denne videoen. Så at noen spesielle klipp var tatt opp før, og bare sotte inn i filmen. Da bestemte jeg meg for å google fyren, og fant ut at han og Kona har hatt en tragisk tid. Det finner du ut i denne American Idol Audition videoen:

Jeg gråt og gråt da jeg så videoen første gangen, og gjør det enda av bare å tenke på det. Tenk at noen så fantastiske folk kan komme i en slik situasjon.. Han er herlig som står ved sin kjæreste's side etter dette, og tror han er det beste eksemplet på et ordentlig mannfolk! Den øverste sangen er så utrolig fin, og et siktet til henne, og det er så deilig å vite at det fins slike gode mannfolk der ute i verden. Peace.

Q: Hva synes du om sangen, og om hele saken?

IKKE DØM OM DET BARE ER JEG SOM HENGER ETTER.............

VALENTINSDAG??

Som alle dere der ute sikkert vet, så var det valentinsdag i går. Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om den dagen, for man skal jo vise de man er glade i, at man er glade i dem hver dag, så dagen har ikke betydd noe særlig for meg sånn egentlig.

I går var jeg hos pus, det første som skjedde da jeg kom inn, og skulle gå gi han et svært kyss (HEHE!!!!!!!), var at han gav meg en rose. Jeg ble helt speachless. (kommer faen ikke på det norske ordet.. TYPISK Maiken det da..) Jeg ble så sykt overraska og glad. Tnåååw. Nå har jeg satt rosen på nattbordet, så der står den, pent og trygt.


Tnå. Blir så glad og sjarmert av slike småting!!

Q: Hva er ditt syn på valentinsdagen?
Q: Fikk du noe i går da?

MY LOOVE

Hellow. Nå er jeg akkurat kommet inn etter en liten tur ute med Grete og Maria. Vi dro på butikken så de skulle ta sol, mens jeg satt der å spiste tyrkisk pepper. Wiha. Tenkte å se en film, siden jeg ikke har muligheter til å jobbe med skolearbeid siden boka er innelåst i skapet på skolen........ Men aner ikke hvilken film..


MY LOVE^

Q: Filmtips?
Q: Hva gjør du?

shikkabom. Sånn går nå dagene

Hallo. Long time no see. Har vært syk i det siste så har ikke hatt så mye å blogge om. Natt til i går, våknet jeg å spydde som bare det. så i går var jeg ikke på skolen... Kjederlig. Vondt i hele kroppen, feber og kvalme. Ikke en god kombinasjon.

Kom meg på skolen i dag, holdt ut hele dagen, og er superglad vi hadde kortdag og var ferdig halv to. Wiha. Nå ligger jeg å ser 90210, siden det kom en ny episode i går. Herligt.

Tror jeg bare skal slappe av resten av dagen, så jeg blir frisk så snart som mulig!
Q: Vært syk i det siste?

BLIR KOSELIG

Hellow. Nå er det bare en halvtime til jeg skal stikke opp i hallen å se på UKM. Gleder meg, er mange flinke lokale folk i kommunen min, og har noen venner som skal opptre, så blir koselig. Reidun og to venninner av henne skal danse, gleder meg sykt til å se dem, for de er kjempeflinke! Er vel det jeg gleder meg mest til. Har mange flinke sangere også i kommunen, så gleder meg til å tilbringe de tre neste timene med "lokalkjendiser". wiha.

Slik ser jeg ut idag!!!!!!!!

Q: Skal du på UKM idag?

Endelig fått min lille baby tilbakeee

For noen mnd siden sluttet mobilen min å lage lyd når jeg fikk melding, ikke kom det opp at jeg hadde fått melding, så måtte sitte å se i innboksen hele tiden for å vite om jeg fikk melding eller ikke... Hadde vel hatt mobilen i en-to mnd når det skjedde, og jeg ble veldig irritert. Tok en stund før jeg fortalte det til foreldrene mine, for jeg klarer å ødelegge alt jeg tar i HEHE. FIkk fingeren ut og sa fra, og fikk levert mobilen på mandag i forige uke. Fikk den tilbake i går og jeg er så sykt glad!!! Elsker den.


WIHA. Min søte Rosa mobil.

Q: Klarer du også å ødelegge alt du tar i? Spesielt mobiler?

Filmkos med kjære

Hellow. Idag har jeg hatt besøk av min bestevenn Grete. Vi lagde brownies og så film. Kjempekoselig! Så filmen Love and other drugs, sykt søt film. Digger jake gyllenhaal!!Q: Hva har du gjort idag?
Q: Sett filmen?

SHOPPING og utdanningssmesse

hellow. Nå er jeg kommet meg hjem fra Bodø etter å ha vært på utdanningsmesse og på shopping. Kjøpte meg noen søte sko, luer og votter. Var ikke så veldig mye interessant å se på messen, men møtte mye kjentfolk, så var koselig. 
Tok båten hjem, tar vel litt under to timer. Det var bølger, og jeg hater bølger. Liker ikke båt, så ble litt slapp, men overlevde siden jeg hadde det så artig med jentene og noen gutter fra sandnessjøen HAHA.


HAHA; Fikk Ida til å prøve denne "nydelige" lue tingen.

Oreo milkshake!

Lue på salg til 49 ,- og votter på salg til 29,- Begge er fra bikbok

Mine herlige nye sko fra DNA. 599,-

Q: Har du shoppet noe i dag?
Q: Hva synes du om mitt lille innkjøp?

ER SÅ ARTIG Å FINNE

Er det noe jeg liker, er det å finne gamle bilder av meg selv/venner. Jeg og Grete satt akkurat å så på harddisken min, og der hadde jeg mange mange stygge og fæle bilder. HAHA. Sykt morsomt. Tenkte å dele de samme bildene jeg la ut på facebook.
Her danser maria, meg og marte forran hele skolen. Det var tider det.


I nordland er det en kjent nettside som heter fettnerd.org, jeg tror jeg var den største nerden. Måtte jo selvfølgelig kjøpe en tskjorte!!!


Dette bilder redigerte jeg vel rett etter sommeren 08. En av de beste sommerne jeg har hatt! OG JA, jeg var virkelig så brun.

Q: Har du leitet igjennom gamle bilder i det siste, og funnet veldig mye... RART?

I LIKE IT THIS WAY

HEIHEI. Nå er jeg akkurat kommet meg hjem. Vi fikk gå to timer tidligere siden vi var så få i klassen idag. Loveit. I morgen skal jeg på yrkesmessen (?) i Bodø med noen av jentene fra klassen, pluss flere fra skolen. Blir vel litt shopping også så gleder meg til det! 
Har fått på Tiesto på anlegget i stuen, og skal lage meg litt mat. Elsker å komme hjem før foreldrene mine, slik at jeg kan sette på høy musikk. Wiha.


Idag tok jeg på meg mine søte støvler siden det pissregnet i mårrest!!

Q: Ferdig tidlig du også?
Q: Vært på yrkesmessse før?

TING JEG SKAL GJØRE FØR JEG DØR

I ste fortalte jeg familien min litt om ting jeg vil oppleve før jeg dør. Jeg har ikke tenkt å sitte på ræva å se på tv hele livet, har tenkt å oppleve en del. Derfor fant jeg ut at jeg skulle dele noen av tingene med dere.
De fire øverste tingene er noe jeg SKAL gjøre.

  • Oppleve Sensation White
  • Oppleve Tiesto
  • Reise til Los Angeles / Bo der i ett år eller to
  • Ta tattovering
  • Dra på ferietur med en vennegjeng til Sunny Beach
  • Reise til Roma
  • Reise til Frankrike
  • Skaffe meg en Chihuahua

 


Sensation White


Tiesto


Los Angeles.

Q: Har du noen av de samme tingene som meg?
Q: Noe du vil dele med meg, som du bare må gjøre?

Herlig lørdagskveld

Heihei søtfolk. Gårdagen var kjempekoselig!! Dro til Grete og pratet litt random shit før vi dro på butikken og leide film og kjøpte potetgull. Gikk tilbake å så filmen, og filmen var utrolig bra!!! Filmen het knight and day og Tom Cruise og Cameron Diaz spiller i den, da sier det vel seg selv at det er en bra film. 
Etter filmen så vi litt på Søstrene Kardashian, så dro jeg hjem i tolv tiden. Fikk ikke sove i natt, så er egentlig ganske trøtt nå. Hater det.

Nå ligger jeg bare i senga og slapper av og ser på litt Csi Miami, så skal jeg vel komme meg ut senere, om jeg gidder. Spør hvilket vær det er ute. HEHE.

Q: Sett den filmen?
Q: Hadde du en fin lørdag?

SHAKKALAKKA OUT WE GODa stikker jeg til min bestevenn!!!!! Håper alle får en fin lørdagskveld, for det kommer jeg til å få!

Q: Skal idaG?

JODAA; JEG ELSKER DET...

.. VIRKELIG IKKE..

Nå er det både lyn, torden, regn og vind her hvor jeg bor. Er det noe jeg er redd når det gjelder hverdagen min, er det faktisk lyn og torden...  Har alltid vært redd det, og synes det er skikkelig skummelt. Ikke får jeg sove når det er lyn og torden ute, for jeg ligger bare der å tenker hva som hadde skjedd hvis lynet slo ned i huset mitt. Skummelt!!!

Det jeg har brukt dagen på, er å ligge i sofaen oppe, sett korslaget, spist pizza med familien, og bare pratet sjit med dem. KOSELIG. Nå har jeg plantet meg i sofaen nede, og har selvfølgelig satt på CSI; Miami. Er vel ikke så alt for lenge til jeg sovner, siden jeg har hatt lite energi i det sistee.
Q: Misliker du lyn og torden du også?
Q: Gjort i dag?

I love the crime

JADDA. Norge klarte det igjen; å tape. Ikke så mye mer å si. Spennende kamp i begynnelsen, men så tapte de seg i andre omgangen.... jæjæ, sånn kan det gå.


 

Noe jeg er blitt superhekta på mens dere ikke har hørt fra meg, er serien CSI; Miami. Årket ikke begynne på sesong 1, for var ingen brae linker på nettet til det og årket heller ikke laste det ned siden det tar 1234 år. Begynte vel på sesong 6 og er nå i begynnelsen av sesong 8. Er deilig å ha noe å se på når man ikke har så mye annet å gjøre. Har egentlig trening nå, men siden jeg ikke er i form, kunne jeg ikke trene..... Lå også å så på det mandag og tirsdag, siden jeg ikke var på skolen de dagene. Wiha.

Da jeg var mindre hadde jeg så lyst å jobbe i FBI, så tror det er derfor jeg liker slike serier. Synes det er spennende å se hvor syke folk det fins her i verden. Blir veldig irritert til tider, for det fins faktisk slike folk på ekte. MEN spennende er det!!!!!!!!!!
Q: Liker du CSI; Miami eller ser du kanskje andre slike serier?

SILENCE

har vært stille her på bloggen en stund nå, fordi jeg har ikke vært i humør eller vært i form til å hatt noe blogglyst. Følte bare for å skrive litt nå, kanskje jeg får mer blogglyst da??? Får vente å se på det da.

Sitter med pappa å ser på håndball. Det er Norge-Island som spiller, og det er mye slossing i kampen, og utrolig utrolig teite SVENSKE dommere.. Irriterende men ikke mye å gjøre med det..


MMM

Q: Ser du kampen?

SYKEBESØK

Hellow søtfolk. Nå har Grete akkurat dratt hjem, hu var på besøk til meg på et aldri så  lite sykebesøk. Vi så en ganske så søt film som heter Keith, som hu fant på en blogg her om dagen. Ganske rart vi aldri har hørt om den før. Tenkte først den var drittdårlig, siden ingen av oss hadde hørt om den før, men den var ganske morsom og søt. Lo en del av den, Jesse McCartney hadde en del morsomme kommentarer. HAHA.


Fra filmen.

Har akkurat kastet i meg to smertestillende, og er vel ikke så alt for lenge til jeg skal sove. Ganske sliten i hodet, og da blir det ekstra godt å sove. Får bare håpe jeg klarer å sove tidlig!!

Q: Sett filmen?
Q: Gjort idag?

tjæo tjæo, rolig helg

Heihei søtfolk. Nå ligger jeg bare i sengen å ser en elendig film... Skal skifte film snart, årker ikke bruke to timer på en drittfilm. HA-HA. Har bare slappet av i helgen til nå, spist mat med familien, sett film, og dusjet. I kveld får vi tre middagsgjester og skal spise mat, det blir godt. Gleder meeg! 
Føler meg ikke helt i form for tiden, så er ganske godt å bare ta det med ro, men i morgen skal jeg prøve å komme meg ut. Kanskje stikke en tur i slalåmbakken hvis jeg føler meg bedre eller noe sånt. Hvis jeg klarer å våkne tidlig nok. He-He.Q: HVa gjør du i helgen?

home from wooork

hellooow. Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb, siden vi er ute i praksis hver fredag. Jeg er i barnehagen i nabolaget, så har veldig kort vei dit, litt kortere enn til skolen siden jeg bor rett på siden skolen også. mohaha. neida. Måtte ta med meg datteren til kjæresten til søstra mi hjem fra barnehagen, så nå sitter vi å ser på Ole Brum!! koseligt.
Q: Er du ute/ har vært ute i praksis?
Q: Liker du å jobbe med barn?

GLEDER MEEEEG

Hellow. Idag skal jeg i slalåmbakken med Grete og folket. Gleder meg sykt mye. Er så sinnsykt gøy å kjøre slalåm! ER supert å ha noe å kunne gjøre på fritiden også, siden det skjer veldig lite her hvor jeg bor. Bakken in my heart!!!Q: Skal du kjøre slalåm idag?

Has anyone ever noticed that "studying" is "student" and "dying" put together?

Helloooow. Nå sitter jeg i kantina på skola med Helleee. Har egentlig fritime nå, men siden klasserommet vårt er lånt bort til noen som ikke har hatt gymprøven enda, måtte vi plassere oss her.......... Sitter å dør litt her, har så sykte menssmerter. BLÆH. Livet er hardt.

Etter fritimen har vi kommunikasjon og samspill, da skal vi lese og gjøre oppgaver som har med empati å gjøre. Wiho, veldig morsomt!!!
Q: Hva gjør du akkurat nå?

IF SOMEONE... -Johnny Depp

Love Hearts

Hadde en ganske tjill skoledag idag. Jeg og ei vennine som heter Sunniva ble sport om vi kunne være med på å presentere helse og sosialfag rundt i kommunen, siden de synes vi jobber bra, og leverer alt i rett tid. Morsomt å høre, å vi takket ja! Da skal vi møte forskjellige 10. klassinger på fem forskjellige skoler med tre andre fra BUA og helsefagarbeider. Blir sikkert morsomt. Spesielt å dra på ungdomsskolen der jeg gikk!! Haha.

Spiste Love Hearts med Helle i timen. nam, fantastisk godt. Derfor måtte jeg ta dette utrolig klare og fine bildet med mitt kjære mobilkamera. hehe.

Q: Hatt en rolig skoledag idag?

SJALUSI PÅ HØYT NIVÅ

Denne jenta får sang til å se ut som det letteste man kan gjøre her i verden. DET ER SYKT. Hu er sykt flink. Og bare 16 år, nå er hu vel fylt 17. Det er sykt, og jeg blir sjalu..............................

 

 

Q: Er hun ikke syyyyyyyyyykt flink? kan ikke huske sist gang jeg hørte noen være så flink til å synge.

BLÆH. Leser til prøve på en søndag

Kan virkellig ikke huske sist gang jeg gjorde lekser i en helg. Har aldri giddet å brukt helga på å gjøre lekser, men siden jeg har teoriprøve i gym i morgen. og jeg aldri har åpnet gymboken før, må jeg virkelig få lest alle di 10000 sidene vi har å lese. Trenger å få em 5'er på prøven, for hvis jeg ikke får minst 5 i gym, da blir jeg megasint. Aldri hatt mindre enn 5 i gym, så da blir jeg å klikke litt.

Når jeg har lest litt til, skal jeg hoppe i dusjen, så  lese videre. Må få lest grundig gjennom det jeg ikke kan først, så lese litt over det jeg vet fra før. Wiho. Artig start på en søndag. klokken fem skal jeg reise med buss til Ørnes. Det blir bra.

Image and video hosting by TinyPic
Veldig glad for at jeg må lese jah

Q: Hva er dine planer for dagen da?

Love Happens

Helllow. Nå har jeg akkurat sett ferdig filmen Love Happens. Hadde visst lastet den ned for en god stund siden, så hvorfor jeg ikke har sett den før i dag, er et undrende spørsmål. Utrolig søt film!! Digger Jennifer Aniston, og elsker det når jeg først ser slike kjærlighetsfilmer, siden jeg som oftest liker å se thrillere. He-HeQ: Har du sett denne filmen?
Q: Hva synes du om den?

LALALALA, its friday

Blæ. Sovnet av i ste i halv fem tiden, våknet i 7-tiden og har vært slapp siden da. Årker ikke dra ut eller noe, så tar en rolig fredag idag. Akkurat spist taco med mamma og pappa, og sett på korslaget. NAMNAMNAM. Heia Team Anine!!

Tenkte å sette på en film, men aner ikke hvilken jeg vil seee. Livet er hardt altså. Det må jeg bare si. neida, tror jeg skal se den nyeste Harry Potter filmen. for den har jeg faktisk ikke sett enda.....


Random bilde. To år gammelt. HE-HE

Q: Hva gjør du ikveld?

Tverrfaglig praktisk muntligprøve..!!

Hellow søtfolk. Nå har jeg akkurat kommet fra skolen etter å ha hatt en tverrfaglig praktisk muntligprøve. Var godt å sove lenge i dag, siden jeg var sist av alle og måtte faktisk være etter skoletid. Men siden vi har kortdag idag uansett gjør det meg ingenting. Speiselt siden jeg fikk sove lenge!! Følte det gikk ganske bra. HEHE. Fikk ikke karakter enda da, så gleder meg til å se karakteren.

Nå er det helg igjen, takk gud for det. Elsker helg!! Tipper alle gjør det da.. Men uansett, har vel en gymprøve å lese litt til i helgen, men kan vel det meste fra før uansett, siden jeg er så sykt smart.. Neida. Har ikke lagt noe planer for helgen enda, siden jeg liker å være litt spontan!!!


HEHE

Q: Hatt muntlig prøve i det siste?

Too cool for school


Søte Ida !!!!

Nå sitter jeg på skolebiblioteket med tre venninner fra klassen. Har noe prøve muntlig greier i morgen, så er egentlig det vi skal øve på. Har pause snart, så får vi gå halv to idag!!! HELDIG. Skal hjem å skrive litt stikkord, så aner jeg ikke hva som skjer resten av dageeeen.

Q: Hva gjør du?

Døgnrytme sa du?!

Siden nyttårsaften har jeg sovet utrolig dårlig.. Har hatt elendig døgnrytme, og lagt meg alt alt for sent. I dag skulle jeg opp i 6 tiden for å være barnevakt. Og jeg sovnet ikke før halv fem i dag mårrest, så fikk ikke sove så alt for lenge!! Da jeg kom hit, var det å legge seg ned å sove til barna våknet. Da lagde jeg mat til dem, siden jeg er så sykt snill! Sovnet av en time eller to i ste, var veldig godt. Skal være her til tre, og etter det blir det film med min kjære bestevenn Grete <3

Har spilt litt sims 3 i det siste. Her er min vakre familie!

Q: Har du like fucka døgnrytme som meg?

Godt nyttår folkens

Hadde en morsom nyttårsfeiring. Begynte med kalkun og god mat her hos oss med masse folk. Så stakk jeg ut med godtfolket. Plasserte oss på kirketoppen når klokken ble 00.00, så var det å se på de skumle rakettene!! Jeg, Grete og Veronica stakk en tur innom hos ei venninne, og fikk se på lille babyen hennes! hu var dritsøt. Etter det, stakk vi videre til noen kompiser, masse folk der jah.

Klarte selvfølgelig å tryne som faen når jeg skulle gå hjem, for det var sykt glatt ute, og jeg hadde høyhelte sko på meg. IKKE LURT!!! Datt rett på den ene armen, og nå klarer jeg ikke gjøre en drit med armen. Det er litt komisk...

GODT NYTTÅR TIL ALLE !!!!


Meg og Eskil. Min "lillebror"

Q: Hadde du en fin nyttårsfeiring?