hits

Serietips: Unge lovende

 • 16.05.2018, 17:17

// Norsk dramaserie. 

Norsk dramaserie fra 2015 som handler om de tre venninnene Elise, Alex og Nenne. I serien så får vi følge de tre jentene i 20 årene, i det de prøver å følge sine store drømmer på vei inn i voksenlivet. 

Serien kom jeg ikke over før for litt over en ukes tid siden, og jeg fant fort ut at dette er en type serie som jeg liker å se når Alexander har ettermiddag. Litt sær, men morsom og akkurat nok dramatisk for min smak. hehe. 

Serien kan ses på NRK sine nettsider ved å trykke her, og det er til nå kommet ut 3 sesonger. 

 ​Har du sett serien? Hva synes du? 

#tv #serie #NRK  

Serietips: Heimebane

 • 25.04.2018, 18:26

Norsk dramaserie. 

Heimebane er en serie som jeg er SÅÅÅÅ glad jeg plutselig plumpet over her for et par uker siden på NRK sine hjemmesider. Ane Dahl Torp og John Carew spiller Helena og Mikael, og Helena blir den første kvinnelige fotballtreneren i Eliteserien, for fotballaget VARG IL. Det byr på utfordringer og serien tar for seg mange viktige temaer! 
Jeg vil ikke avsløre for mye, så det er bare å se serien her! 

Bildene er fra NRK. 

 ​Har du sett Heimebane? Hva synes du? 

"Serietips": The Ace Family

 • 18.04.2018, 20:47

Hola. Jeg skal nå anbefale noe litt annet enn en vanlig film eller serie, men det er noe jeg har blitt hektet på siste uka. Nemlig, en YouTube-kanal. The Ace Family. De er bare så skjønne og jeg har blitt skikkelig skikkelig hekta! 

Jeg har vært YouTube seer i mange år nå, men jeg var blitt ganske lei av de jeg følger til vanlig, og kom tilfeldigvis over denne søte lille familien. Austin og Catherine har ei lita datter på snart 2 år som heter Elle, og de er typiske vloggere. De har også mye annet som pranks, challenges og q/a´s, men jeg liker best å bare sitte å se på vloggene deres når jeg ikke har noe bedre å gjøre hehe. 

 

 Liker du å se på YouTubere? Hva er din favoritt-kanal? 

Filmtips: Sleepless

 • 11.04.2018, 18:30

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg så en ordentlig actionfilm, og det er noe jeg egentlig er veldig glad i, men har bare blitt til at jeg har sett veldig mange "jentefilmer" i det siste, så her kommer en anbefaling på en skikkelig god actionfilm som jeg og kjæresten så i går! 

Amerikansk action/thriller fra 2017. (Viaplay)

Jamie Fox spiller en korrupt politi, som har store kjennskaper til narkotikaverden i Los Vegas. Hans sønn blir plutselig kidnappet av en av de store, og han gjør alt han kan for å få reddet sønnen. Problemet er bare at noen står i veien for det; to andre politi som har fått snerten i at han er korrupt. Klarer han å redde sønnen? Se filmen for å finne ut! 

 

 Liker du sånne filmer? Har du sett denne? 

Filmtips: The Edge of Seventeen

 • 01.04.2018, 18:53

Amerikansk teenage drama. 

Nok en gang slår jeg til med en tenåringsfilm hehehe. Denne filmen kom jeg over på Viaplay, og vet at den ikke er å finne på netflix. Den handler om 17 år gamle Nadine som får livet sitt snudd på hodet når hennes bestevenninne blir kjæreste med hennes "perfekte" bror. Hun bestemmer seg for å finne kjærligheten selv, men det går ikke helt opp som hun hadde tenkt. 

Hailee Steinfeld in THE EDGE OF SEVENTEENKilde: © SONY

 Har du sett filmen? 


 still gjerne spørsmål til spørsmålsrunden i kommentarfeltet 

Serietips: Vanderpump Rules

 • 21.03.2018, 17:15

Amerikansk Realitty drama. 

Mange av dere har sikkert sett Lisa Vanderpump i Real Housewives of Beverly Hills, regner jeg med. Og da vet dere også at hun er deleier på en restaurant som heter Sur. Denne realityserien, Vanderpump Rules, handler om de ungdommene som jobber på den restauranten. Den er fylt med drama, romantikk, fyll, tårer og latter, og jeg anbefaler den om du er like glad i reality som meg. Jeg har sett alle sesongene (6 sesonger), og ser det nå en gang i uken på Hayu. Jeg har fulgt mange av de i så mange år nå, at jeg føler av og til at jeg kjenner dem. Dette er en bra reality serie, for de som liker det da. 
(Du finner serien på Hayu og sumo) 

 Har du sett serien? Hva synes du? 

Serietips: LOVE

 • 17.03.2018, 17:20

Romantisk komedie.
Denne serien fra Netflix er skikkelig bra, og jeg anbefaler den på det sterkeste!
Den handler om utfordringene som kommer med å være i et forhold, og det er veldig lett å kjenne seg igjen i serien. Serien er spilt inn på en måte, som gjør at den på en måte virker ganske ekte. Det er litt vanskelig å forklare, det er ikke en harbarska drama-serie liksom, den bare tar opp temaer som veldig mange går igjennom. Alle burde se denne! 
Sesong 3 kom akkurat ut på netflix, så det er nå 3 sesonger dere kan kose dere med. 

 Har du sett serien? Hva synes du? 

Serietips: Jenter bak lås og slå

 • 08.03.2018, 17:03

Jenter bak lås og slå - En Netflix original dokumentarserie

Denne dokumentarserien handler rett og slett om ungjenter som er under 18 år, som sitter i et ungdomsfengsel i USA. Serien er skikkelig spennende, og jeg elsker slike type dokumentarserier. (Det er 16 års aldersgrense på den)
Serien er å finne på Netflix, og er på 8 episoder, der hver episode varer i ca. 44 min. Serien følger en rekke unge jenter som er satt i ungdomsfengselet, og vi får følge de på veien mot et bedre og verdifull liv, der kriminaliteten ikke skal være hovedfokus. 

Hvis du liker sånn her type dokumentarer, så anbefales den på det sterkeste. Jeg har sett ekstremt mye dokumentarer om fengsler i USA, men denne var ganske inspirerende på ett vis. Har aldri sett en dokumentar med ungdomsfengsel fult av jenter før. Jeg er i hvert fall veldig takknemlig for det livet jeg har hatt  og jeg unner ingen å ha det slik som veldig mange av disse unge kvinnene har hatt det. Dette fengselet blir på en måte deres hjem. De går på skole der, de lærer mye forskjellig, og de møter vakter og andre ansatte som faktisk bryr seg om dem, noe ikke alle har ute i det fri. 

 Tror du at du kommer til å se denne? 


Minner om spørsmålsrunde > her <

Filmtips: Life As We Know It

 • 28.02.2018, 17:27

Life As We Know It er en film som er fra 2010, så den er ikke ny for å si det sånn.

Dette er en romantisk komedie som er sååå søt, og jeg har sikkert sett den ca. 1 gang i året siden den kom ut hehe. Bruker å glemme små detaljer fra gang til gang, men jeg er like fornøyd med filmen hver gang jeg ser den!

Holly og Eric har felles bestevenner, men er ikke akkurat bestevenner med hverandre. De har tidligere vært på blind date, men fant tidlig ut at dette ikke kommer til å fungere. De blir de heldige utvalgte til å ta vare på og oppdra barnet til bestevennene, da de selv dør i ei bilulykke. I filmen følger vi de på veien i valget på om dette er det de selv vil med livet. Holly eier et bakeri og vil utvide til restaurant, mens Eric er sportsdirektør som streber etter å forfremmes.

Har de tatt det rette valget? Takler de presset? Og klarer de å samarbeide om å oppdra et barn sammen, når de egentlig ikke liker hverandre? Se filmen for å finne det ut da veeeel!

(Filmen kan ses på Netflix)

Har du sett filmen? (Hva synes du?)

Filmtips: When we first met

 • 21.02.2018, 21:00


(Kilde)

Detter er en ganske ny film på Netflix som er en utrolig søt komedie. Den handler om Noah som er sjalu på Ethan som er sammen med Avery, hans drømmekvinne som satte han i friendzone. Han får mulighet til å reise tilbake i tid for å gjøre om på skjebnen om og om igjen for å vinne henne over. Men hva ender han opp med? 


(Kilde)

(Kilde)

Har du sett denne filmen? 

Farmen kjendis 2019

 • 16.02.2018, 16:40

Jeg har sett en del plasser at det har vært snakk om at det var så mange c-kjendiser i farmen kjendis i år, og at folk håper det blir bedre i neste sesong. Jeg tror aldri noen framtidige sesonger av farmen kjendis kan erstatte deltakerne i sesong 1. 
Men en tanke slo meg under søndagens finale. Hadde det ikke vært gøy om jeg skrev et blogginnlegg om hvem jeg ønsker å se i en eventuell sesong 3 til neste år? Det synes nå i hvert fall jeg hørtes ut som en god idé. 

(Bildekilder:Tone Damli Aaberge. Solveig Kloppen. Ari Behn. Thomas Giertsen. John Carew. Truls Svendsen. Finn Schjøll. Hellstrøm. Else Kåss Furuseth. Sophie Elise. Astrid S. John Arne Riise.)

Er ikke dette stjernefarmen, så vet ikke jeg! 

Er du enig i noen av mine forslag / hvem vil du helst se i en eventuell sesong 3? 

#farmen #farmenkjendis #tv2 #sumo

Serietips: Summer house

 • 14.02.2018, 16:30

Hvis du er som meg, og liker amerikansk reality, så anbefaler jeg å skaffe dere Hayu. Nå husker jeg ikke om alt innhold fra Hayu ligger ute på sumo, men de har et samarbeid som gjør at du kan lage deg en bruker på Hayu.com og koble sammen sumokontoen din, så får du se ett hav av realityserier! Utrolig kult for meg i hvert fall hehe. Jeg liker i hvert fall å bruke sumo til de norske programmene jeg ser, så bruker jeg Hayu til alt det andre. 

Tilbake til serien. (Hayu og Sumo)
Summer house handler om en vennegjeng fra NYC som jobber hardt i ukedagene, men som bruker hver helg hele sommeren sammen i et sommerhus. Dette er noe de har gjort i mange år, men som nå har blitt fanget opp av et kameracrew. Det ligger ute 1 hel sesong, og så går sesong 2 nå. Det kommer en ny episode hver uke. Serien byr på drama, konflikt, kjærlighet og hjertesorg. En typisk maiken-serie, som jeg elsker å se når kjæresten har ettermiddag, eller rett og slett en god søndagsserie. 

Liker du amerikansk reality? 

#tv2 #sumo #reality

Ranias flukt

 • 07.02.2018, 17:45

Ranias flukt er en skikkelig bra og rørende dokumentarfilm om Rania på 20 år. Med et kamera i hånden og noen småsaker i sekken følger vi henne på flukt fra krigsherjede Syria. Det byr på store utfordringer når grensene i Europa blir stengt pga flyktningestrømmen. Denne er virkelig vært å se! Og du finner den gratis på NRK sine nettsider.

//Foto: Anders Hammer //

Jeg ble skikkelig rørt av denne dokumentaren og på et tidspunkt klarte jeg ikke stoppe tårene fra å trille. Jeg synes det er helt grusomt å tenke på hva de opplever, og man får seg en liten (stor) tankevekker når man faktisk får se det på film også.

Her hvor jeg bor, er det veldig veldig mange flyktninger, både voksne og barn. Her blir de godt tatt i mot og går i barnehage og på norsk opplæring. Jeg synes det er en stor ressurs å få de til landet vårt. Det å lære om nye kulturer synes jeg er veldig berikende. Jeg savner å jobbe med flyktningebarn i barnehagen, for i den nye jobben er det ingen flyktninger. De gir meg så mye! Mye mer enn jeg visste, mye mer enn jeg var klar over før jeg plutselig ikke hadde noe med de å gjøre på kloss hold lengre. Så jeg håper virkelig jeg får muligheten til å jobbe med de igjen. Men aller mest håper jeg på fred.

Ta vare på hverandre

#Dokumentar #nrk #krig

Filmtips: Step Sisters

 • 31.01.2018, 18:10

Her kommer ukas filmtips. Dette er en ny film, som kom ut 19. januar, og som er en Netflix originalfilm. Dette er ikke av den type film "WOW DENNE ER SÅ BRA", men jeg liker i hvert fall å se typiske "jentefilmer" i ny og ned. (Nå mener jeg ikke at den ikke er for gutter, men dere skjønner vel hva jeg mener)

                 
FIlmen handler om Jamilah som er ei sorority jente som er kaptein på steppelaget, hun jobber for rektoren på universitetet, hun har kjæreste, gode venninner og hun har store planer om å følge i foreldrenes fotspor; nemlig Harvard Law School. Uten å røpe for mye av plottet, så tar livet en liten vending for Jamilah, og for å klare å komme seg på Harvard Law School må hun redde ryktet til skolen, som ble ødelagt av Sigma Beta Beta, et annet sororityhus fult av festglade hvite jenter som har skjemt seg ut på internett. Og Hvordan skal hun redde skolens ære? Jo, hun blir tvunget av rektoren til å få disse jentene til å vinne den mest prestigefulle konkurransen innen stepping "Steptacular". Filmen byr på kulturforskjeller, drama, kjærlighet, og mer. 

Trailer:

Så, hvis du ikke alltid er så opptatt av ratings på IMDB (denne har 5,3), så anbefaler jeg denne filmen. 

Har du sett denne? Kommer du til å se den? 

How to get away with murder

 • 25.01.2018, 21:42

Nå kommer det serietips til dere, og dette er virkelig en av de beste seriene jeg noen sinne har sett, og jeg har sett ganske mange! For de av dere som er opptatte av ratings så har denne 8,2/10 på imdb, noe som er ganske høyt. 

Jeg hadde lenge gått og venta på at serien skulle komme på netflix, for jeg hadde hørt mye om den på talkshows fra USA. Da jeg endelig oppdaget at den var kommet, var det bare å sette seg i sofaen og trykke på play. Heldigvis fikk jeg kjæresten med på å se det, og det ble liksom det eneste vi gjorde, til vi hadde sett alt ferdig. Det ligger ute 3 sesonger på netflix, og den fjerde sesongen er begynt å rulle i USA. Jeg får se om vi klarer å vente til sesong 4 kommer på netflix, eller om vi streamer den online. 

Serien handler om ei dame som heter Annalise Keating som er forsvarsadvokat og professor, og hennes fem utvalgte praktikanter fra klassen (Wes, Connor, Michaela Asher og Laurel). De begynner å jobbe for hennes firma sammen med henne og hennes to andre ansatte (Bonnie og Frank), og er til god hjelp i sakene for klientene deres, men det tar ikke lang tid før de blir innblandet i en drapssak.
Serien hopper (på en positiv måte) mye tilbake i tid, noe som jeg synes gjør at spenningen er høy gjennom alle episodene. Det du trodde du hadde løst, ble plutselig om til et helt annet scenario. Serien er absolutt å anbefale om du liker serier med spenning, drama og komedie!

HOW TO GET AWAY WITH MURDER - ABC's

Har du sett How to get away with murder? Hva synes du? 

Helt perfekt!

 • 17.10.2017, 19:53

Idag har jeg vært hos tannlegen. Måtte ringe dem i går for å få akutt time, og idag tidlig dro jeg på tannlegekontoret. Ble ikke overrasket da jeg måtte trekke enda ei visdomstann pga plassmangel i munnen, som hadde resultert i tyggesår i kinnet. Denne gangen var det den i overkjeven, og heldigvis var dette fort gjort! Forrige gang tok jeg nede og måtte sy osv. Fikk betennelse og hele pakka,?så håper bare det går bra denne gangen. Har ikke så veldig vondt nå lenge så ser positivt på det.


//På tur hjem fra tannlegen. hehe

Jeg dro hjem etter trekkingen og har egentlig bare sovet og sett på TV siden. Har blødd litt så har bare prøvd å tatt det med ro. Vi har sett på serien Helt Perfekt , med Thomas Giertsen, og både jeg og kjæresten er helt hekta. Vi begynte først med å se sesong 6 og 7 forrige uke, og idag har vi begynt på nytt på sesong 1. Hvis du er interessert i et kleint, norskt humorprogram , hvor du kommer til å le så mye til du gråter til tider, så MÅ du se det! Jeg lo i hvert fall til jeg gråt i ste av en episode. Ansiktsuttrykkene til Thomas Giertsen er så sykt priceless!

//Bilde fra Dplay

Håper alle har en fin tirsdags kveld ♥

// Har du sett Helt Perfekt?

Om meg

Maiken Johnsen

Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 24 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie. Mail: Maiken.Johnsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no