hits

Busy woman

 • 31.01.2018, 22:39

Onsdager er ganske travle for meg, spesielt etter jobb, for da er det bare å forte seg hjem, hive innpå noe mat, for så å dra på drilløvelse. Jeg har noen drillpiker som jeg trener hver onsdag, og det er såå koselig. Nå er det oppkjøring mot 17. mai som er på planen der i gården, for jeg vil de skal naile det så god som overhodet mulig! 

Idag har jeg vært skikkelig støl etter gårdagens leg day, og siden jeg har trent overkropp idag, så blir jeg vel å se ut som en robot i morgen på jobb! hahaha. Bare det å gå på do blir jo en utfordring etter en slik økt. Gleder meg til jeg har trent en stund, så jeg blir vant til det. Men smertene er god smerte da, jeg synes det er sånn "godt-vondt" å være støl, så jeg skal ikke klage! Det er godt å kjenne at kroppen har kjørt seg, i hvert fall. 

Etter jeg hadde vært både på jobb, drill og trent, dro jeg bort i gata til brodern hvor jeg hjalp til med å vaske ned og ordne i leiligheten som de skal leie ut fra i morgen av. Så dagen i dag har vært travel, og ikke før nå klokken 2230 kan jeg slappe av. Egentlig deilig med slike produktive dager så jeg satser på at jeg får en god natts søvn i natt. 

Hvordan har din onsdag vært? 

#trening #støl #legday 

 

Filmtips: Step Sisters

 • 31.01.2018, 18:10

Her kommer ukas filmtips. Dette er en ny film, som kom ut 19. januar, og som er en Netflix originalfilm. Dette er ikke av den type film "WOW DENNE ER SÅ BRA", men jeg liker i hvert fall å se typiske "jentefilmer" i ny og ned. (Nå mener jeg ikke at den ikke er for gutter, men dere skjønner vel hva jeg mener)

                 
FIlmen handler om Jamilah som er ei sorority jente som er kaptein på steppelaget, hun jobber for rektoren på universitetet, hun har kjæreste, gode venninner og hun har store planer om å følge i foreldrenes fotspor; nemlig Harvard Law School. Uten å røpe for mye av plottet, så tar livet en liten vending for Jamilah, og for å klare å komme seg på Harvard Law School må hun redde ryktet til skolen, som ble ødelagt av Sigma Beta Beta, et annet sororityhus fult av festglade hvite jenter som har skjemt seg ut på internett. Og Hvordan skal hun redde skolens ære? Jo, hun blir tvunget av rektoren til å få disse jentene til å vinne den mest prestigefulle konkurransen innen stepping "Steptacular". Filmen byr på kulturforskjeller, drama, kjærlighet, og mer. 

Trailer:

Så, hvis du ikke alltid er så opptatt av ratings på IMDB (denne har 5,3), så anbefaler jeg denne filmen. 

Har du sett denne? Kommer du til å se den? 

Sun is shining

 • 30.01.2018, 15:37

Etter å ha sovet i 4 timer og 40 min de siste to nettene skal jeg love dere at det var tungt å stå opp i mårrest! Men jeg har hatt en kjempe fin dag på jobb selvom, hvor jeg har vært ute i hele dag i herlig vintervær. Jeg er så heldig å være utdannet barne- og ungdomsarbeider, og jobber i barnehage, noe jeg trives så utrolig mye med! ♡


// foto: privat. Sola skinner fint i fjelltoppene. Jeg gleder meg til sommer ♡//

Jeg kjenner jeg har litt gangsperre etter gårdagens fotballtrening, men idag er det rumpe/lår som står på menyen, og jeg gleder meg til det. Det må være en av mine favoritt økter! Så nå er det bare laging og spising av middag før det blir trening. Tror jeg skal få tatt meg en liten blund også.

Har du hatt en fin dag til nå? Hva skal du idag?

 

#fotografi #sol #vinter

Motivasjon for å komme igang med trening!

 • 29.01.2018, 18:20

Jeg er av typen som trenger litt motivasjon for å komme i gang med trening. Nå begynner det å bli ganske lenge siden jeg trente, så jeg har bestemt meg for at nå, nå skal jeg starte opp igjen, men jeg trenger bare motivasjon. Og hva er min motivasjon? Jo, å kjøpe nytt utstyr/treninsklær. I forrige uke fikk jeg min Fitbit Charge 2 klokke og til nå har den vært meget motiverende, siden den teller både skritt, søvn, puls osv. Jeg tror jeg blir å skrive et eget innlegg om klokken når jeg har hatt den litt lengre! 

I dag fikk jeg pakke i posten! Og gjett om jeg fikk motivasjon da! Pakke fra x-life med to tightser og en t-skjorte. Jeg ble så gira med en gang og fikk skikkelig lyst til å trene med en gang. Men på menyen i dag er det fotballtrening, så de nye tightsene får bare vente til i morgen.


//Se så fiiiine! Begge er fra merket "We are fit", og det er mye salg på xlife akkurat nå. Tskjorten var bare en helt enkel rosa tskjorte//

♡Hva synes du om tightsene? Hva gjør deg motivert til å trene? 

 

#motivsjon #trening #xlife

 • Mat
 • Proteinrike havrerundstykker

  • 28.01.2018, 18:00

  Startet dagen med å lage proteinrike havrerundstykker, som kjæresten og jeg spiste til lunsj. Oppskriften finner du her.
  Jeg valgte å lage dobbelt porsjon idag, siden både kjæresten og jeg synes de er så gode.
  Det som er så deilig med disse er at de er like gode med søtt pålegg som de er med noe salt pålegg, og så er de jo kjempe sunne og gode også. Jeg sverger til havregryn for tiden, og har havregryn i det meste jeg spiser. Man blir ordentlig god og mett av havregryn og så synes jeg det rett og slett er kjempe godt! 

  //Foto:Privat. Alt man trenger//

  //Foto:Privat. Jeg synes det er deilig med solsikkekjerner oppå//


  //Foto:Privat.//

  ♡Har du smakt disse? Eller har du kanskje en annen god oppskrift?

  Sunday funday

  • 28.01.2018, 12:31

  I går gikk jeg og kjæresten en liten tur, noe som gjorde godt for sjela etter at jeg har vært inne nesten en hel uke med sykdom. Jeg hadde egentlig planer om at vi skulle komme oss ut før det ble mørkt, for jeg hadde tenkt å ta fine bilder i det fine lyset som var i går, men nei, vi klarte selvfølgelig ikke å komme oss ut tidsnok hehe. Ellers i går så slappa jeg bare av og på kvelden koste vi oss med pizza og Hver gang vi møtes. Jeg synes det er så morsomt å få et større innblikk i artistenes liv, og bli kjent med dem på en litt annerledes måte. 

  //Etter 100 forsøk fikk vi et bilde som ble nogenlunde ok//

  Nå skal jeg sette i gang med å lage proteinrike rundstykker som vi skal spise til lunsj idag. De er ekstremt gode og håper de blir like bra som sist. Ellers skal denne dagen gå til avslapping og opplading til en ny uke på jobb. Litt senere i kveld håper jeg at jeg og kjærest kan finne fram litt spill. Det skulle vi egentlig gjøre i går, men kom ikke på det før vi skulle legge oss, at det hadde vi helt glemt av. Sunday funday

  ♡ Håper du får en fin søndag. Hva skal du gjøre idag? 

  Så god som gull

  • 27.01.2018, 11:55

  I går lagde jeg den mest vanlige fredagsmiddagen i Norge, fredagstaco til kjæresten og meg. Vi koste oss med det og Norske Talenter, og jeg må si at jeg ble mektig rørt av "Kveldskoret", og det var så utrolig fortjent og sååå viktig at de fikk Gullknappen♡  En herlig gjeng som jeg gleder meg til å se videre, og budskapet deres er så viktig!

  //Foto: Privat.// Nå skal det sies at vi bruker egentlig bare de grove lefsene, men de var fri.. 

  Nå sitter jeg bare i sofaen og venter på at kjæresten skal våkne. Jeg har hostet og holdt han våken i natt så han fortjener å sove litt lengre idag. Vi skal kose oss med litt restetaco til frokost, så skal vi forhåpentligvis gå en liten tur. Vi er så heldig at det er så vakkert vintervær ute, og etter jeg har vært syk hele uken, så kjenner jeg at det blir godt å komme seg ut. 

  ♡God lørdag, hva er dine planer idag?

  Noe å se fram til

  • 26.01.2018, 20:17

  Jeg er en person som overtenker så til de ekstreme grader, at når jeg skal feks til tannlegen, så får jeg dårlig mage og blir helt kokko. Men akkurat nå, så har jeg ingenting jeg går og gruer meg til, jeg bare gleder meg til å se hva det de neste mnd har i vente!

  Følelsen av å ha noe positivt å se fram til er ekstremt deilig og ikke minst viktig, synes nå jeg. Ofte kobler hjernen seg ut når den egentlig ikke skulle ha gjort det, og av og til er det bare så ekstremt vanskelig å sovne, andre ganger tar du deg selv i å gå og smile og føler at hele verden stirrer og lurer på hva det er du går på. Nei, følelsen er bare herlig.  
  Her er en del ting som jeg går rundt og tenker på og gleder meg til (sortert etter dato):

  ♡ Jeg har bursdag 29. mars og det er jo alltids stas, selv om jeg ikke er av typen som liker å ta heeelt av når jeg skal feire meg selv hehe. Men litt feiring regner jeg med at det blir ;) 

  ♡ I midten av mai blir jeg TANTE for første gang! Det er det jeg ser mest fram til, og som jeg gleder meg mest til. Endelig får vi en liten baby i familien min. Herlighet jeg gleder meg. Det blir en liten prinsesse og jeg har begynt å se på stæsj som jeg skal kjøpe.

  ♡ Så blir det jo sommer, og i Juli skal jeg til Kristiansand på Palmesus for 2. året på rad. (Stor festival) I år har de 10. års jubileum så jeg gleder meg ekstremt mye. Headlinerne er ikke kommet ut enda, men palmesus røpte i jula at Martin Garrix kommer!


  //Foto:Privat. // Palmesus i fjor, amazing pizza!

  ♡ Ingen sydentur/utenlandstur bestilt enda, men når både kjæresten og jeg får banket feriene våre, så regner jeg sterkt med at vi bestiller oss en tur en eller annen plass. 

  ♡ August blir det Parkenfestivalen i Bodø sammen med kjæreste, beste Ida og venner. 

  //Foto: Henrik Dvergsdal/

   

  ♡ Har du noe som du går og gleder deg til? 

  Merkelige vaner

  • 26.01.2018, 12:02

  Når kjæresten har ettermiddag lager jeg som regel noe lett kveldsmat til han kommer hjem. Jeg har vært syk i over en uke nå, så I går derimot, så var jeg så trøtt at jeg ikke hadde gjort det og da han kom hjem ville han ha stekt egg og bacon. Så da lagde vi det da, og jeg synes det er så sykt godt med sprøstekt løk oppå. Kanskje merkelig for noen, men tro meg, det er skikkelig godt! Og jeg er av sorten som koser meg skikkelig med stekt egg, jeg skjærer rundt plommen og sparer den til slutt. Mmm. Sunt og godt!

  I kveld blir det taco med kylling og norske talenter. Det er alltid godt å endre litt på fredagstacoen. Noen dager taco, andre dager nachos, så er det herlig å bytte ut karbonadedeigen med kyllingfilet i ny og ned. Har også sett at flere bruker bønner i stede for kjøtt, det skal jeg virkelig prøve neste gang, for bønner er jo bare såå godt.

  Ha en fin dag og fredags kveld folkens ♡

  Har du noen litt merkelige matvaner?

  How to get away with murder

  • 25.01.2018, 21:42

  Nå kommer det serietips til dere, og dette er virkelig en av de beste seriene jeg noen sinne har sett, og jeg har sett ganske mange! For de av dere som er opptatte av ratings så har denne 8,2/10 på imdb, noe som er ganske høyt. 

  Jeg hadde lenge gått og venta på at serien skulle komme på netflix, for jeg hadde hørt mye om den på talkshows fra USA. Da jeg endelig oppdaget at den var kommet, var det bare å sette seg i sofaen og trykke på play. Heldigvis fikk jeg kjæresten med på å se det, og det ble liksom det eneste vi gjorde, til vi hadde sett alt ferdig. Det ligger ute 3 sesonger på netflix, og den fjerde sesongen er begynt å rulle i USA. Jeg får se om vi klarer å vente til sesong 4 kommer på netflix, eller om vi streamer den online. 

  Serien handler om ei dame som heter Annalise Keating som er forsvarsadvokat og professor, og hennes fem utvalgte praktikanter fra klassen (Wes, Connor, Michaela Asher og Laurel). De begynner å jobbe for hennes firma sammen med henne og hennes to andre ansatte (Bonnie og Frank), og er til god hjelp i sakene for klientene deres, men det tar ikke lang tid før de blir innblandet i en drapssak.
  Serien hopper (på en positiv måte) mye tilbake i tid, noe som jeg synes gjør at spenningen er høy gjennom alle episodene. Det du trodde du hadde løst, ble plutselig om til et helt annet scenario. Serien er absolutt å anbefale om du liker serier med spenning, drama og komedie!

  HOW TO GET AWAY WITH MURDER - ABC's

  Har du sett How to get away with murder? Hva synes du? 

  Om meg

  Maiken Johnsen

  Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 24 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie. Mail: Maiken.Johnsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no