Blogg

VALENTINSDAG??

Som alle dere der ute sikkert vet, så var det valentinsdag i går. Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om den dagen, for man skal jo vise de man er glade i, at man er glade i dem hver dag, så dagen har ikke betydd noe særlig for meg sånn egentlig.

I går var jeg hos pus, det første som skjedde da jeg kom inn, og skulle gå gi han et svært kyss (HEHE!!!!!!!), var at han gav meg en rose. Jeg ble helt speachless. (kommer faen ikke på det norske ordet.. TYPISK Maiken det da..) Jeg ble så sykt overraska og glad. Tnåååw. Nå har jeg satt rosen på nattbordet, så der står den, pent og trygt.


Tnå. Blir så glad og sjarmert av slike småting!!

Q: Hva er ditt syn på valentinsdagen?
Q: Fikk du noe i går da?

Love youkjedet meg på skolen idag. Hva synes du?

 

MY LOOVE

Hellow. Nå er jeg akkurat kommet inn etter en liten tur ute med Grete og Maria. Vi dro på butikken så de skulle ta sol, mens jeg satt der å spiste tyrkisk pepper. Wiha. Tenkte å se en film, siden jeg ikke har muligheter til å jobbe med skolearbeid siden boka er innelåst i skapet på skolen........ Men aner ikke hvilken film..


MY LOVE^

Q: Filmtips?
Q: Hva gjør du?

SUMMERRRRRRRRR// skjønner ikke hvorfor bildet er så uklart her på blogg.no.... men du kan finne en klarere versjon her

Q: flere som savner sommeren?

shikkabom. Sånn går nå dagene

Hallo. Long time no see. Har vært syk i det siste så har ikke hatt så mye å blogge om. Natt til i går, våknet jeg å spydde som bare det. så i går var jeg ikke på skolen... Kjederlig. Vondt i hele kroppen, feber og kvalme. Ikke en god kombinasjon.

Kom meg på skolen i dag, holdt ut hele dagen, og er superglad vi hadde kortdag og var ferdig halv to. Wiha. Nå ligger jeg å ser 90210, siden det kom en ny episode i går. Herligt.

Tror jeg bare skal slappe av resten av dagen, så jeg blir frisk så snart som mulig!
Q: Vært syk i det siste?