Blogg

GO MAIKEN ITS YOUR BIRTHDAY!!!

HELLOW PPL. Idag har jeg bursdag!!!!! Tror selv jeg blir 18 år, men det er nok et helt år igjen til det............ Morsomt med bursdag ihvertfall! Selvom jeg bare blir 17 år, og det ikke er noe stort med det. 17 er et stygt tall, sånn egentlig. er kjipt å være 17. Da er man akkurat ikke gammel nok til å gjøre ting lovlig!
Nå skal jeg stikke på apoteket på ørnes en tur, så blir det å treffe folket etter det. Koseligt! seeu latr aligatr.  


BIRTHDAY GIIIIRL. 

Q: Kjenner du flere som har bursdag idag?

Tooth Fairy

Idag har jeg sett en film som heter Tooth Fairy. Søt og morsom film. Arty å se Dwayne Johnson i en slik rolle!Q: Sett filmen før?

Kjærleik

Hei søtfolk. Har ikke blogget på noen dager, og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Lol. 
På torsdag var jeg på Erik og Kriss konsert med Grete og folket. KOSELIGT. Er ikke noe stor fan av Erik og Kriss, men siden Kriss er så deilig, så måtte jeg jo dra. Eller hur?  Han var deilig. Mye deiligere irl enn på tv. Ghad. Ble satt ut.... Han tok av seg skjorta, det var sexy. Så sang vi litt for han også, tror han satte pris på det!!!


KRISS <3, Meg og Grete.

Q: Er ikke kriss søt???

Trøtt og sliten, men jobben skal gjøres!

Hellow godtfolk. Idag har jeg egentlig en veldig slitsom dag, siden jeg ikke sovnet før halv fire i natt... GLAD vi hadde kortdag idag, så jeg klarte å konsentrere meg hele skoledagen.
Nå skal jeg være flink jente å rydde og vaske på rommet, så skal jeg vel bare slappe av resten av dagen tror jeg!! Charterfeber og Paradise i kveld. Blir digg. Så har jeg en innlevering jeg må få gjort ferdig.... Skole er stress.Q: How is your day so far?

REGRET! - Lucas Scott

Regret comes in all shapes and sizes. Some are small like when we do a bad thing for a good reason. Some are bigger like when you let down a friend. Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.
But, our biggest regrets are not for the things we did -- but, for the things we didn't do. Things we didn't say that could've save someone that we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way.

- Lucas Scott Voiceoveraff, one tree hill er verdens beste serie, og det sitatet ovenfor er det beste sitatet jeg vet om. Så det i ste på tv, og måtte finne det opp, siden jeg likte det så godt før i tiden da jeg så alle one tree hill episodene om og om igjen.

Q: Hva synes du om Lucas's fine ord?

ER SÅ FORBANNA LEI AV DRITTVÆR

Jeg er så sykt lei av at det skal regne hver gang jeg har planlagt noe.... Skulle jo egentlig i bakken med storesøstra mi i dag, men siden det regner ute så er det forferdelig å kjøre. Blir gal. Er egentlig lei alt som har med snø og regn å gjøre, og er 110% klar for sommeren!

Savner å kunne bade, sole meg, ha på skjorts og andre sommerklær. Savner at det er SOSIALT her hvor jeg bor. Blir gal, gleder meg så sykt mye til sommeren kommer!!!


//weheartit

Q: Flere som lengter etter sommer?

MY SATURDAY GOES LIKE THIS

Hellow. God i engelsk? YAMAN. Nå ligger jeg hos søstra mi, fordi jeg er barnevakt her. Ligger egentlig bare å slapper av, og småtitter litt på en film som går på tv3. Ska sove her også, så blir det slalåmbakken i morgen når vi står opp. GLEDER MEG. Tror jeg blir å sovne tidlig i dag, for jeg har vært ganske slapp og lat i hele dag, noe som i grunn er ganske deilig til tider.Q: Hva gjør du på en lørdag som dette?

I don't want people who want to dance; I want people who have to dance.

 

Q: Er du et danse menneske?

Tenåringsmødre

HEEEEEEEERLIG. I dag sov jeg til klokken halv tre, og det var faen meg deilig å sove lenge, selvom jeg la meg halv fem i natt/dag tidlig. Sov i ti timer, og det er herlig.

Nå sitter jeg bare her å ser på Teen Mom 2 på nettet, sykt spennende program!!  Alle jentene er så utrolig forskjellige, og det er litt sykt å se hvor forskjellig de takler å ha en baby i hus.
Den ene krangler med babyfaren, den andre har litt problemer med sin egen far og skolen, den tredje sliter med å ha foreldreretten over barnet, den fjerde har tvillinger og den ene har kanskje noe feil oppi hodet..
Q: Liker du å se slike programmer?

HÅRFRISYRE!!

Heloow peeps. Idag har jeg lært meg den der fiskefletta. Har alltid syntes den har vært pen, men har aldri årket å lære meg det. I gårkveld så jeg en liten filmsnurt på youtube, så siden jeg kjedet meg så mye i dag tidlig så bestemte jeg meg for å prøve den ut selv. Ble kjempefornød, og fletta er skikkelig søt!


Fornøyd Maiken.

Q: Hva syns du om fletten?

I JUST CAN'T SLEEP

Hellow folks der ute. Nå har jeg akkurat sett en søt og morsom film som heter Wedding Crashers. Har vært våken i flere timer, siden jeg ikke for sove så lenge på morgenen, Har våknet i halv åtte tiden hver dag siden ferien startet, og det er sykt irriterende.... Vil jo sove litt lengre siden det er ferie. Blææ.

Hva jeg skal gjøre i dag, det aner jeg ikke, men det er et utrolig vakkert vær, så skulle vel egentlig kommet meg i slalåmbakken, meeeen jeg skal i morgen, så føler ikke for det i dag.


HEI SVEIS

Q: Sliter du med søvn?

A STORY THAT WILL MAKE YOU CRY

Jeg, som mange andre mennesker der ute har vel blitt litt hekta på denne utrolige søte og fine sangen. Personlig, så har jeg aldri hørt om han mannen før nå, da jeg Youtubet han og fant ut noe dramatisk som har hendt han og sine nære.

Snakker selvfølgelig om denne NYDELIGE sangen. Har ALDRI kaldt en sang for nydelig, men denne sangen tar kaka. SYKT.

Men da jeg så denne videoen på youtube, så jeg at det var noe spesielt med denne videoen. Så at noen spesielle klipp var tatt opp før, og bare sotte inn i filmen. Da bestemte jeg meg for å google fyren, og fant ut at han og Kona har hatt en tragisk tid. Det finner du ut i denne American Idol Audition videoen:

Jeg gråt og gråt da jeg så videoen første gangen, og gjør det enda av bare å tenke på det. Tenk at noen så fantastiske folk kan komme i en slik situasjon.. Han er herlig som står ved sin kjæreste's side etter dette, og tror han er det beste eksemplet på et ordentlig mannfolk! Den øverste sangen er så utrolig fin, og et siktet til henne, og det er så deilig å vite at det fins slike gode mannfolk der ute i verden. Peace.

Q: Hva synes du om sangen, og om hele saken?

IKKE DØM OM DET BARE ER JEG SOM HENGER ETTER.............

KONSEEERT

Hellow søtfolk. Nå har jeg hatt en uventet bloggpause. Har skjedd en del i det siste, så har ikke følt for å blogge om noe som helst egentlig. Nå er jeg tilbake til samme gamle Maiken, så nå skal jeg prøve å begynne å blogge igjen, siden det er noe av det beste tidsfordrivet jeg vet om.

 


 

I går dro jeg og bestevenninna mi Grete til Bodø for å dra på den Vinterlydkonserten. Det var sykt gøy, og jeg dansa og sang som bare det, i tillegg til at jeg klipte håret og shoppet litt. God knallj, som jeg pleier å si. Artistene som spilte var: Dansegruppa Quick, Hans fra x-factor, Sirius, A1 og Delillos. I filmen under har jeg bare tatt med Sirius og A1, for jeg glemte å filme de andre. Dumme meg.

Hvis dere trykker på linken kommer dere til reiseruten for konserten. Det er en konsert som støtter kreft.

 

Q: Flere som har vært på vinterlyd i år? eller som har tenkt seg?
ANBEFALES. Var sykt bra.