hits

Minnerik kveld

 • 31.03.2018, 13:49

I går dro jeg og kjæresten ut en tur sammen med venner. Det ble ganske spontant, noe vi begge liker hehe. Dro på vors og det var veldig koselig og vi hadde det gøy ute selv om det ikke var så veldig mye folk, men jeg tror det morsomste med hele kvelden var da vi kom hjem i 0430 tiden, og fant ut vi skulle lage DEN nattmaten, for vi kunne jo ikke bare steke en pizza liksom? Det ble biffstrimler med paprika og løk, + fløtegratinerte poteter og bearnaise. Har mange videoer fra seansen og det var virkelig minneverdig.

Sjekk hvor mye bearnaise jeg hadde på´a! hahahaha, etter lang lang tid uten bearnaise vil jeg tro at jeg koste meg veldig i natt! 

Nå ligger jeg på sofaen i mitt rosa outfit og slapper helt av mens kjæresten er ute og freser snø. Jeg er ubrukelig idag, men har nå faktisk akkurat satt på en maskin med klær, så noe fornuftig har jeg gjort! 

 Har du en fin påske? 


 Still meg gjerne spørsmål til spørsmålsrunde i kommentarfeltet 

Nordlyset

 • 30.03.2018, 19:57

Nordlyset som danser over fjellene en dag tilbake i 2015 

 

#Fotografi #nordlys #natur

Gledelig fredag

 • 30.03.2018, 17:57

Idag sov jeg alt for lenge, sov til 15. Det er noe som skjer en gang hvert 10 år tror jeg Hahaha, for det er virkelig uvant til meg å være.

Det som var så deilig, var at vi kunne dra rett ned til svigers å spise middag, så vi slapp å begynne med matlaging med en gang vi våkna.

Idag tror jeg vi faktisk skal ut på livet, selvom vi egentlig hadde planlagt å ta det med ro denne påska. Men vi begge er veldig spontane personer så synes nesten det er mer gøy å ta slikt spontant!

Hva skal dere bruke langfredagen til?

For en fin skjærtorsdag

 • 29.03.2018, 17:00

Har hatt en veldig fin bursdag og skjærtorsdag hittil. Var først hos mamma og pappa der vi fikk servert rundstykker og godt pålegg, så dro vi litt senere på lapskaus og kake hos foreldrene til kjæresten.

Har fått en del penger i gave idag, så gleder meg til å bruke dem på noe fornuftig! Elsker å få penger i gave!

Resten av dagen skal gå til kos med kjæresten, og jeg kjenner jeg gleder meg til å ta fatt på potetgullposen senere i kveld hehe. For akkurat nå er jeg stappe mett!

Nå håper jeg bare det kan slutte å snø så forferdelig mye, for jeg hadde virkelig håpet jeg skulle komme meg på fjellet en dag i påsken, men orker ikke det når det laver ned.

Har du hatt en fin dag?

Bra start på påska

 • 29.03.2018, 10:04

Hei, og god skjærtorsdag! Idag har jeg bursdag og jeg blir 24 år (!!!). Jeg føler tiden går for fort hehe. Jeg er ikke en person som tar bursdagen min så høytidelig, men vi skal nå en tur til mamma og pappa for å spise lunsj idag, så skal vi spise middag hos foreldrene til Alexander. 


I går hadde vi en kjempe fin dag; koste oss med god frokost, påskeeggene jeg kjøpte, og så slasket vi på sofaen til vi dro å spilte bingo med foreldrene og bestemoren til Alexander. Alexander vant 750 kr, og var veldig nære med å vinne mye mer, så det var en bra kveld med god stemning. En veldig fin start på påska, med andre ord. 

 Håper dere får en fin skjærtorsdag

Påskekos

 • 28.03.2018, 15:22

Kjæresten har vært på nattskift i natt, så mens han sov idag, lurte jeg meg på butikken for å handle påskeegg og påskefrokost. Han vet å sette pris på de små tingene, så derfor er det så gøy å glede han med sånne overraskelser  
Siden de hadde to matchende påskeegg måtte jeg jo kjøpe et til meg selv også, så vi kan ha matchende påskeegg i årene som kommer hehe. Klisj! 

Alexander er veldig glad i sånn gummigodteri fra haribo, så han fikk det og en kvikklunsj i sitt påskeegg, mens jeg kjøpte smågodt og kvikklunsj i mitt påskeegg, men jeg kommer nok til å dele med han 

Jeg kokte også egg og lagde eggesalat, for det er noe vi begge ELSKER. Og det er virkelig tid for god eggesalat på denne tiden av året. 

Har du påskeegg? Hva liker du å spise i påsken? 

Den som venter på noe godt

 • 28.03.2018, 10:37

Endelig har jeg også påskeferie! Og det var deilig å kunne sove til 1030 idag. Ferien min skal jeg bruke på å slappe av med kjæresten, i morgen har jeg bursdag, så skal vi kose oss med god mat og forhåpentligvis ta oss en tur på fjellet i godværet. Har ikke noe fast planlagt og jeg kjenner at det er veldig deilig!

Har en del ting jeg må gjøre idag da, for å få det koselig hjemme.

 Hva skal du bruke påska på?


 Still meg gjerne spørsmål til spørsmålsrunde i kommentarfeltet 

Topp 10 steder jeg vil reise til i Europa

 • 27.03.2018, 18:51

Hei og god tirsdag! 
For noen dager siden skrev jeg et innlegg om forskjellige land jeg har vært i. Det kan du lese her.
Nå kommer det en liste over 10 land i Europa jeg har lyst å besøke, i alfabetisk rekkefølge. 

1. 
Kopenhagen, Nyhavn
Foto: iStock.com

2. 

 Foto: Kakslauttanen Arctic Resort

3.
Foto: link

4.
Foto: Gaute Nordvik

5. 
Foto: Link

6. 

Foto: Link

7.
Foto: Link

8. 
Foto: Link

9. 
Foto: Link

10. 

Foto: Shutterstock​

 Har du noen land i Europa du har lyst til å besøke?
 Eller har du kanskje vært i et av landene jeg har 
nevnt, og har tips til hva man må gjøre der? 

Mine reisemål

 • 25.03.2018, 19:55

Tenkte å lage et innlegg om hvor jeg har vært i verden. Eller, Europa. Jeg har ikke vært utenfor Europa enda, og det er egentlig helt vanvittig sykt, for jeg var den som skulle reise jorda rundt i klassen, jeg! Meeeen, jobbsituasjonen gjør det vanskelig. Kanskje til neste sommer! 

I alfabetisk rekkefølge: 
- Bulgaria, Golden Sands - Sommeren 2017 sammen med kjæresten min på vår første sydentur sammen
- Bulgaria, Sunny beach - Sommeren 2009 familietur med 18 andre stk 
- England, Brighton - Sommeren 2016 Sammen med Ida var så morsomt! 
- England, London - Sommeren 2014 og 2016 sammen med Ida begge gangene. i 2014 var vi på EMINEM på Wembley Stadium, kan aldri takke Ida nok for at hun ble med 
- Frankrike, Paris - Sommeren 2015, korpstur sammen med korpset og drilljentene mine 
- Hellas, Kreta/Chania - Sommeren ca. 2006 og 2014
- Nederland, Amsterdam - Sommeren 2015 sammen med Ida var så episk! 
- Sverige - Mange mange ganger, da en av mine mange tanter bor der og har bodd der så lenge jeg kan huske. Vi brukte å reise til plasser nær Piteå for å bo på hytte i ei ukes tid, så bodde vi hos tanten min også. 
- Spania, Mallorca (alcudia og cala bona). - Mange ganger i barndommen. 

Bulgaria 2017

Brighton 2016

LONDON - en av mine favorittbyer
Notre Dame, Paris 

Eiffeltårnet 

Disneyland, Paris

Kunst i Amsterdam 

Hvor har du vært i verden? Kanskje du har vært på noen av de samme stedene som meg? 

Koselig lørdag

 • 25.03.2018, 15:59

I går var vi hos mamma og pappa og spiste favoritten; ostesufflé! Herregud det er bare sååå utrolig deilig, og Alexander er helt frels av mammas sufflé.

Etter vi hadde spist, dro vi opp til en kompis som er naboen til mamma og pappa, for å vorse litt før vi dro ut. Hadde jo egentlig planer om edruhelg men det ble nå koselig uansett, og tok det veldig rolig.

Hva gjorde du i går?

En etterlengtet lørdag

 • 24.03.2018, 17:46

Hei igjen. Åh, endelig lørdag. Har hatt noen hektiske uker i det siste, så å kunne sove lenge idag var VIRKELIG godt. Nå er jo jeg egentlig en mårrafugl, så jeg våknet første gangen 0730, og var våken i sikkert to timer, men på de to timene lå jeg bare i sengen å så på serie til jeg sovnet igjen, og sto ikke opp før 1230. Herlig! 

Kjæresten var så snill som for å handlet rundstykker og pålegg på butikken, for det glemte jeg å gjøre før helgen kom, så jeg fikk slappet av litt til. Men frokosten ble god da! Elsker at vi lager ordentlig frokost sammen i helgene, og jeg tror jeg sier det her på bloggen hver helg, men det er bare noe jeg setter så utrolig stor pris på. 

Nå har vi fått dusjet og jeg skal snart stelle meg, for i kveld skal vi til mamma og pappa for å spise og kose oss. 

 Hva gjør  du i helgen?

Babyshower

 • 24.03.2018, 13:19

De siste dagene har gått til jobb og planlegging og gjennomføring av babyshower for kjæresten til broren min! Derfor har jeg vært litt dårlig på bloggfronten hehe. Jeg lagde hvitløksdressing, kjøttboller og dadler surret i bacon. 
Babyshoweren var sååå koselig, selv om hun hadde en liten følelse om at det snart kom til å skje noe. Vi spiste god mat og dessert, og vi koste oss mens hun åpnet pakkene. Hun fikk mye fint fra alle sammen, og veldig mye rosa, selvfølgelig. 

Mesteparten av pynten under her er fra konfirmasjonen min, som mamma har tatt vare på. Hun gjorde lurt i det! 

Vognen fra meg og Alexander var bare sååå søt. Hun fikk også en pakke med klær, sokker, og votter i fra oss. 
Mye godt å velge mellom både til maten og desserten. 

 Hva gjorde du i går? 

Trees And People

 • 23.03.2018, 17:53

Håper du får en fin fredag

 • Mat
 • Oppskrift: Rask og god pastarett

  • 22.03.2018, 17:26

  Nå kommer en rask, god, enkel og studentvennlig pastarett. Denne retten fikk jeg servert av ei venninne av meg for mange år siden, og jeg elsker å ha den i ny og ned. 

  Du trenger: 
  Penne
  Picnic skinke
  Matfløte
  1 grønnsaksbuljongterning 
  evt. krydder / pesto 

  Gjør slik: 
  1. Sett penne på kok.
  2. Kutt opp picninc skinka i små biter. 
  3. Hell fløte på stekepanna og tilsettt knust buljongterning og skinka. (Jeg bruker å ha på lav varme! Har 1-6 på ovnen, og bruker 2 på fløten, og har den heller litt lengre på svak varme, enn å peise den på for mye) 
  4. Ha fløteblaningen over pastaen når den er ferdig, og bland godt. -> Server. 
  Tips: Godt å blande litt pesto inn etter å ha tatt på fatet. Eller evt. annet krydder. Jeg liker å ha på krydret som heter kjøtt og grill. 

  TIPS: Denne retten er nesten bedre dagen etter! Jeg ELSKER å spise denne retten kald dagen etterpå, rett fra kjøleskapet. Da er fløtesausen såååå god! 

   Er du glad i enkle gode retter? 

  Wednesdays be like

  • 21.03.2018, 21:11

  Sier som jeg gjorde i glansdagene: Hallå där kött och blåbär. 
  Idag er det jo onsdag, som betyr drilling. Siden jeg jobbet sent, var det å dra rett fra jobb og til øvelsen. Så jeg var ikke hjemme før 1950 idag. Utrolig lang dag, men så deilig å komme hjem, få trent, dusjet og sånt, og så sette seg ned i sofaen og faktisk føle seg fortjent til å slaske. (I motsetning til mandag der jeg bare rett og slett var ekstremt lat)

  Jeg kjenner at helgen nærmer seg, og jeg blir bare mer og mer gira på det. I helgen har jeg store planer om å slappe av sammen med verdens beste kjæreste. Men med meg, så vet man aldri. - Jeg er så spontan av meg at planene kan fort endre seg om noe dukker opp, men akkurat nå kjenner jeg at jeg gleder meg til edruhelg. Har vært mye i det siste. Har lyst å ta igjen litt paradise og norske talenter og sånt sammen med kjæresten for det har det vært lite av siden han har hatt ettermiddag denne uken. 

   Flere som ser fram i mot helg? 

  Serietips: Vanderpump Rules

  • 21.03.2018, 17:15

  Amerikansk Realitty drama. 

  Mange av dere har sikkert sett Lisa Vanderpump i Real Housewives of Beverly Hills, regner jeg med. Og da vet dere også at hun er deleier på en restaurant som heter Sur. Denne realityserien, Vanderpump Rules, handler om de ungdommene som jobber på den restauranten. Den er fylt med drama, romantikk, fyll, tårer og latter, og jeg anbefaler den om du er like glad i reality som meg. Jeg har sett alle sesongene (6 sesonger), og ser det nå en gang i uken på Hayu. Jeg har fulgt mange av de i så mange år nå, at jeg føler av og til at jeg kjenner dem. Dette er en bra reality serie, for de som liker det da. 
  (Du finner serien på Hayu og sumo) 

   Har du sett serien? Hva synes du? 

  Tirsdagen ble bra

  • 20.03.2018, 21:01

  Da jeg kom hjem fra jobb idag, satt jeg på en maskin med klær med èn gang, slengte en pizza i ovnen og startet å rydde mens den sto i ovnen. Jeg er et sånt menneske som må gjøre husarbeid med en gang jeg kommer inn døren, for hvis jeg setter meg ned, så blir det så innmari tungt å reise seg! haha. SÅ når jeg først begynner så får jeg som oftest mye gjort. 

  Dagen har gått så fort som jeg ønsket den, akkurat helt perfekt. Har fått gjort mye husarbeid og tatt igjen en del serie, så nå venter jeg bare på at kjæresten skal komme hjem fra jobb 

  Jeg er ikke noe særlig glad i husarbeid, så noe jeg virkelig skal bli flinkere på, er å holde det relativt ryddig og bli flinkere til å vaske unna klær, så slipper jeg at det hoper seg opp. Vi har akkurat fått installert tørketrommel, så nå føler jeg at klesvasken kommer til å bli en lek i forhold til hva den har vært. Den kan til og med tørke ullklær! Spent på om jeg tørr det´a! 

   Er du glad i å gjøre husarbeid? 

  La oss håpe dagen suser forbi

  • 20.03.2018, 16:36

  Ble lite blogging i går, rett og slett fordi jeg ikke gjorde noen ting. Skulle egentlig på fotballtrening, men vi var bare 2 stk son kunne stille opp, så da avlyste jeg. Da skulle jeg egentlig trene styrke. Men det orket jeg ikke. Så skulle jeg vaske klær. Men jeg orket ikke. Hahaha. Skikkelig mandag med andre ord!

  Får alt igjen idag da, så tror dagen idag blir å gå fort. Tirsdager er dagen i uka jeg misliker mest, så gjør egentlig ingenting hvis jeg klarer å få den til å suse forbi. I tillegg har kjæresten ettermiddag, og jeg kjeder meg i hjel uten han, selvom jeg som oftest bruker å ta igjen litt forskjellige serier når han har det.

  Middagen i går besto av kyllingfilet, Quinoa med soyasaus, og potetsalat med chipotle. Det var virkelig godt og jeg bare rett og slett elsker alt med kyllingfilet!

  Hva er dine planer idag?

  Music Monday #4: ukens EDM favoritter

  • 19.03.2018, 17:38

   Toby Green, Kriss Kris - Beyond Mars 

   Deorro - Offspring

  (Trykk på sangen for spotify)
  Herregud som jeg gleder meg til Palmesus når jeg hører på sånne sanger. Blir så sykt bra. 

   Hva synes du? Har du noen musikk tips til meg? 

  Wants #1

  • 18.03.2018, 20:03

  1. HER 2. HER 3. HER

  1. HER 2. HER 3. HER

   

  Har brukt søndagen min på å se på sko på Nelly mens kjæresten har sett fotballkamp.

   Noe som falt i smak hos deg?

  Drit bra konsert

  • 18.03.2018, 16:13

  I går var det Plumbo konsert her og vi har gledet oss veldig til det i flere uker nå. De avsluttet vinterfestival uka som vi har hatt her i bygda med storm! Herregud så flinke de er live, og for ei stemning ass!

  Vorsing og kos med godtfolk etterfulgt av stappfullt lokale med plumbo på scenen, er virkelig en kveld jeg kan gjenta.

  Nå har vi stappet i oss pizza og sett på huskestue som er sååå morsomt! Resten av dagen går til avslapping hehe

  Har du hatt ei fin helg?

  Serietips: LOVE

  • 17.03.2018, 17:20

  Romantisk komedie.
  Denne serien fra Netflix er skikkelig bra, og jeg anbefaler den på det sterkeste!
  Den handler om utfordringene som kommer med å være i et forhold, og det er veldig lett å kjenne seg igjen i serien. Serien er spilt inn på en måte, som gjør at den på en måte virker ganske ekte. Det er litt vanskelig å forklare, det er ikke en harbarska drama-serie liksom, den bare tar opp temaer som veldig mange går igjennom. Alle burde se denne! 
  Sesong 3 kom akkurat ut på netflix, så det er nå 3 sesonger dere kan kose dere med. 

   Har du sett serien? Hva synes du? 

  Full rulle

  • 17.03.2018, 13:20

  I går gikk dagen i ett, selv om jeg hadde fri fra jobb. Jeg var hos frisøren, og så var jeg i juryen på kostymetoget til barne og ungdomsskolen, der de hadde kledd seg ut som idrettsutøvere da idrettsklubben her feirer 100 år i år. Det ble utdeling av beste kostyme, og beste heiarop, og de var så flinke og kreative. Etter det var jeg vakt på barnedisko, før det bar på Quiz. Vi kom på delt 8. plass av totalt 11 lag. Laget mitt het "Laget som egentlig vant", så det ble litt morsomt da de annonserte plassene hehehe. Kreativ Lotte! 

  (Spiste middag på hotellet med Alexander og ei venninne i går. Focaccia mmmm.)

  Nå holder vi på å skal spise frokost (lunsj), så skal vi se Paradise Hotel og kose oss fram til vi skal ut i kveld på Plumbo. Gleder meg kjempe mye til det! 

   

   Hva skal du i dag? 

   

  Svar på spørsmålsrunde #1

  • 16.03.2018, 20:01

   Når startet du å blogge?
  Jeg startet første gangen å blogge i 2009. Da holdt jeg på ganske lenge og hadde en god del lesere, men så sluttet jeg etter ei stund fordi jeg ikke hadde så mye å blogge om. Husker den tiden godt ass! Har fulgt Sophie Elise fra dag 1 så og si. 
  Har prøvd å starte opp flere ganger, men nå startet jeg opp i januar og håååper så jeg klarer å fortsette så lenge som mulig. 
  2 bilder fra mine glansdager i 2009: 

   Hvorfor begynte du med blogg? 
  Jeg begynte med blogg fordi jeg likte å ha noe å gjøre på fritiden annet enn fotball og håndball back in 2009. Nå startet jeg opp igjen fordi jeg rett og slett synes det er gøy. 

   Har du kjæreste? 
  Jeg har en kjæreste som heter Alexander, og vi har vært sammen i ca. 1,5 år. Vi har bodd sammen like lenge grunnet en hendelse 1,5 år tilbake i tid, der jeg og flere her hvor jeg bor ble frastjålet nøklene, og Alexander turte ikke la meg bo alene etter det. Så selvom vi "bare" har vært sammen i 1,5 år, så er vi kommet ganske langt på kort tid! 

   Hva liker du å gjør når du ikke er på jobb eller skole? 
  Jeg har 100% fast jobb som barne- og ungdomsarbeider og jobber i en barnehage. Utenom jobb så elsker jeg å være sammen med kjæresten, spise god mat, se på serie sammen, spille spill. Jeg har også begynt å trene, så det gjør jeg flere dager i uken, men jeg kan ikke si at det er noe jeg virkelig liker å gjøre enda, hehehe. Men håper det kommer seg etter hvert. Fotball driver jeg med en gang i uken, jeg elsker ballsport! Har også noen drillpiker som jeg trener på onsdager. Ellers liker jeg å være med venninner.
   

   Hor lenge har du drevet med blogg?


   HA EI FIN HELG 

  Voksenkjøring

  • 16.03.2018, 12:38

  I går var jeg på voksenkjøring i slalåmbakken her hvor jeg bor. Det er i forbindelse med den årlige vinterfestival-uka at det tilbudet er. Det var salg av alkohol, og det var fin stemning i skihytta. Koste meg skikkelig sammen med venninnene mine, og jeg er glad jeg tok meg fri i dag, sånn at jeg kunne slappe helt av. Dro hjem klokken 2215 da de ikke hadde salg lengre enn da, så ble ikke en skikkelig sein kveld, men god stemning var det uansett!  En ting jeg fant fort ut: jeg MÅ ha nye sko til neste sesong! herrefred så krampe jeg fikk i føttene hahaha.. 

  Idag er dagen fullstappet av gjøremål, så jeg gleder meg til å komme i gang. Nå har jeg fått dusjet, spist frokost, og ryddet litt. Om ikke lenge skal jeg til frisøren å stusse håret. Må nok ta en del for det er skamfullt lenge siden sist jeg klipte/stusset håret.. Håper alle får ei fin helg 

  Hva skal du gjøre idag?

  Nå tar jeg helg

  • 15.03.2018, 15:55

  Hei. Idag skal jeg til svogers å spise middag, noe jeg ser veldig fram til, for det er sååå koselig å spise hos dem. Etter det skal jeg i slalåmbakken, for der er det duket for voksenkjøring, med salg av alkohol. Jeg har tatt meg fri i morgen, sånn at jeg kan kose meg ordentlig i dag pluss at jeg har mye på programmet i morgen også, så da fant jeg ut at å ta fri passet best. 

  Kjenner jeg gru-gleder meg litt til å dra i slalåmbakken, for jeg har kjørt siden jeg var 5 år, men i år, så har jeg ikke vært enda grunnet jeg trenger nye slalåmsko. Derfor er jeg veldig spent på om jeg faktisk får skoa på meg, og om jeg klarer å ha dem på hehe. Får krysse fingrene. Håper du får en fin torsdag 

   Flere som kjører slalåm her? Hva skal du i dag?

  Morsom dag

  • 14.03.2018, 22:55

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dagens gjøremål. Jobb - drilling - revy. Det har vært en dag som har gått i ett, men fy så gøy jeg har hatt det! Drilløvelsen var kjempe koselig og revyen var utrolig bra. Jeg har egentlig aldri vært på revy før, så jeg var litt spent på om det var noe for meg, men det slo skikkelig an hos meg og hos alle andre som var der, tror jeg. Supergøy.

   


  Koste oss med vårruller mens vi ventet på revyen skulle starte. SÅ utrolig godt! 


  Nå har vi laget oss polarbrød, så blir det litt paradise før vi tar kveld. 

   Håper du har hatt en bra dag

   

  Travel onsdag

  • 14.03.2018, 15:50

  Hei! Nå sitter jeg på bussen på tur hjem fra jobb. Denne dagen har gått i ett og kommer til å gå i ett helt til jeg legger meg i kveld.

  Hvis du har ikke har lest bloggen min før, kan jeg nevne fort at det er vinterfestival denne uka her hvor jeg bor. Det betyr at det er mye som skjer, og i dag skal jeg på revy-pub. Men før revyen, skal jeg på drilløvelse med drillerne mine, så dagen kommer til å gå i ett! Men det er bare deilig, for da slipper jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke gjorde noen verdens ting i går!! Hehe

  Har du en travel onsdag? Eller er det kanskje avslapping idag?

  13.03.2018

  • 13.03.2018, 19:11

  Idag hadde jeg en kjempe fin jobbdag. Er så deilig, for vi har hatt så utrolig fint vær det siste halvåret! Ser at det er meldt regn på lørdag og søndag, og det er helt krise siden det skal være utekonsert på lørdag, så håper bare værmeldinga endrer seg til det. Er jo typisk at den ene dagen det skal være utekonsert så blir det regn hehe. 

  Idag lagde jeg wok til middag, med kyllingfilet og grove nudler. Det var så sykt godt, og jeg har lenge gått å tenkt på kyllingfilet, som er noe av det beste jeg vet! 

  Hadde egentlig tenkt til å svare på spørsmålsrunden nå, men jeg får ikke bladd i bildearkivet her på blogg.no, så jeg får bare vente til det funker igjen.. Så utrolig irriterende. 

  Hva gjør dere idag? 

  Music Monday #3: ukens sang

  • 12.03.2018, 19:42

  Ukens sang finner du ved å trykke her . Jeg har hørt mye på den og har den på hjernen heeeele tiden!

  Christel Alsos er bare sååå flink, og jeg falt virkelig for henne under årets «Hver gang vi møtes»

  🎵 Hva synes du om sangen? Hva har du på hjernen for tiden

  Back to the 80’s

  • 12.03.2018, 16:23

  Hallo! Mandag igjen og første dag i ny arbeidsuke er over. Jeg har virkelig vært helt borte fra bloggen i helgen, da det har gått i ett!

  Lørdagen dro vi til sentrum for å se på forskjellige boder. Fikk meg noen gratise sushipakker som jeg slukte fort hehe!

  Avsluttet det med After-all i lavvoen med kjæresten og Marina, og vi tok oss noen pils der før vi dro hjem for å stelle oss til den etterlengtede 80talls festen!!

  Brukte nesten 2 (!!!!) timer på håret! Hehe. Men ble veldig fornøyd med kostymet mitt da. Hadde en fantastisk kveld med masse flotte mennesker ♡

  Håper du hadde ei like fin helg som jeg har hatt!

  Flere som liker å kle seg ut?

  10.03.2018

  • 10.03.2018, 11:29

  Endelig er det lørdag, sola skinner og jeg er bedre i formen. Nå skal jeg snart begynne med dagens frokost, og så skal jeg vekke kjæresten som har vært på nattskift. Idag er det markedsdag i bygda, så vi håper virkelig vi rekker å få det med oss! 

  Senere i kveld skal vi på kostymefest, og jeg gleder meg så syyyykt mye! Dere skal få se bilder senere. Jeg elsker å kle meg ut, og jeg digger årets tema så syyykt!

  Hva skal dere idag? 


  Spørsmålsrunde > her <

  Kos og Kyllinggryte

  • 09.03.2018, 22:33

  Kjæresten min hentet meg på jobb idag også, og jeg er så eeevig takknemlig for at jeg slipper å ta bussen hver eneste dag. Det tar så sykt mye lengre tid! Vi var en tur på polet å handlet litt der, før vi dro hjem for å ordne noe greier til i morgen. Så har vi laget kyllinggryte og Naan-brød idag, men her kan jeg dessverre ikke skryte på meg noe oppskrift, da dette er Toro Bali kyllinggryte. Men den er så sykt god, så anbefaler den på det sterkeste ass! Jeg bruker også å koke opp quinoa som jeg blander inn i gryta på fatet etterpå, utrolig digg! 

  Vi koste oss med maten og med mesternes mester, og la meg bare si: min favoritt vant!!! JIPPI! Jeg skal ikke spolere det for noen i tilfelle det er noen som ikke har fått sett det enda men, det var en utrolig spennende finale!   Nå har kjæresten dratt på sitt siste nattskift på en stund, og jeg gleder meg sånn til han kommer hjem i morgen tidlig ♡
  Gleder meg også så sykt til vi står opp i morgen, for da starter vinterfestivalen. Skal prøve å få tatt masse bilder både i morgen og resten av uka! God natt

   Hva har du gjort i dag? 


  Lurer du på noe? Spørsmålsrunde > her <

  Snill og god

  • 09.03.2018, 17:09

  I går var Kjæresten så snill som sto opp etter å ha sovet etter nattskift, for så å komme rett å hente meg på jobb. 
  Da vi kom hjem heiv jeg på en maskin med klær, mens Alexander lagde middag. Hjernen min tror jeg blir frisk hvis jeg spiser kyllingnudler, så da ble det kyllingnudler og ostepølse hehe. Ikke den mest avanserte middagen, men smakte veldig godt. Snille og gode kjæresten min som passer på meg når jeg ikke er helt i form ♡

  Ellers gikk dagen til avslapping med han, og jeg la meg faktisk i 2030 tiden, og sto opp i mårrest klokken 0715. Jeg var våken en liten periode der jeg spiste 2 polarbrød men sett bort fra det sov jeg hele tiden, og jeg kjenner på formen idag at det gjorde meg veldig godt! 

  Planene idag er å spise god mat og kose oss med finalen i mesternes mester. Så skal jeg legge meg når Alexander drar på nattskift, så jeg er klar til morgendagen, og vinterfestival i bygda mi♡

  Hva gjør dere idag? 


  Husk spørsmålsrunde > her <

  Serietips: Jenter bak lås og slå

  • 08.03.2018, 17:03

  Jenter bak lås og slå - En Netflix original dokumentarserie

  Denne dokumentarserien handler rett og slett om ungjenter som er under 18 år, som sitter i et ungdomsfengsel i USA. Serien er skikkelig spennende, og jeg elsker slike type dokumentarserier. (Det er 16 års aldersgrense på den)
  Serien er å finne på Netflix, og er på 8 episoder, der hver episode varer i ca. 44 min. Serien følger en rekke unge jenter som er satt i ungdomsfengselet, og vi får følge de på veien mot et bedre og verdifull liv, der kriminaliteten ikke skal være hovedfokus. 

  Hvis du liker sånn her type dokumentarer, så anbefales den på det sterkeste. Jeg har sett ekstremt mye dokumentarer om fengsler i USA, men denne var ganske inspirerende på ett vis. Har aldri sett en dokumentar med ungdomsfengsel fult av jenter før. Jeg er i hvert fall veldig takknemlig for det livet jeg har hatt  og jeg unner ingen å ha det slik som veldig mange av disse unge kvinnene har hatt det. Dette fengselet blir på en måte deres hjem. De går på skole der, de lærer mye forskjellig, og de møter vakter og andre ansatte som faktisk bryr seg om dem, noe ikke alle har ute i det fri. 

   Tror du at du kommer til å se denne? 


  Minner om spørsmålsrunde > her <

  Fin onsdag

  • 07.03.2018, 17:58

  Idag dro jeg på jobb etter en og en halv dag med sykdom hjemme. Feberen var borte så derfor dro jeg. Har hatt en fin dag på jobb, men kjenner at det tar på siden jeg hoster heeeele tiden. Skulle egentlig på drilløvelse idag, men klarte ikke dra for jeg var helt gåen etter jobb.

  Da jeg kom hjem fra jobb, hadde kjæresten laget nachos til oss. Det var så utrolig deilig siden vi måtte avlyse den forrige fredagstacoen, og det er så deilig å få servert middagen etter en lang dag på jobb. ♡

  Resten av dagen skal gå i avslapping med verdens beste Alexander, sånn at jeg kommer meg på jobb resten av uka.

  har du hatt en fin onsdag?

  Still gjerne spørsmål til spørsmålsrunden her

  Er det noe du lurer på?

  • 07.03.2018, 07:00  Håper du får en fin onsdag 

  Tirsdag 06.mars

  • 06.03.2018, 18:41

  Denne dagen har vært så utrolig lang, selvom jeg har sovet og slappet av hele dagen, sett bort fra en snartur på butikken da jeg måtte handle meg mat for å overleve. Idag fikk vi også tørketrommelen som vi bestilte i januar, så gleder meg til å få den i bruk! 

  Ellers har jeg spist rundstykke i ovnen med skinkeost, rødløk, paprika, grillkrydder og hvitost til middag, så måtte jeg jo ha meg litt popcorn til dessert. Jeg er jo tross alt syk, så da er det lov! Begynner egentlig å bli ganske matlei nå. kanskje noen har noe forslag?

  Har også sett på det programmet som heter alle for 1. Det virker ganske interessant, for man kan være med på livesendingen og svare igjennom en app, hvis jeg har forstått det rett. Så det gleder jeg meg til jeg kan se live på NRK. Man kan jo faktisk ende opp med å vinne mye penger også, men sjansen er jo relativt liten da. 

  Håper du få en fin tirsdag // Har du noe middagstips? 

  Hva skal jeg gjøre?

  • 06.03.2018, 13:38

  Igår dro jeg hjem syk fra jobb, og idag er jeg hjemme fra jobb.. Jeg startet i ny jobb i august , så jeg håper jeg snart blir vant til smitten i den «nye» barnehagen, for nå er jeg lei av å bli syk. 6 uker siden sist jeg var syk, og da ble jeg så dårlig at legen måtte sykemelde meg 1 uke. Jeg håper at dette skal gå fort over, da jeg ikke har tid til å bli syk nå. Mye som skjer denne mnd, både på jobb og hjemme på privaten så jeg kjenner at det passer dårlig!

  Det går i feber, hoste og hodepine nå, og sist var det bihulene, så jeg krysser fingrene. Har sovet mye siden jeg kom hjem i går, så håper bare dét kan hjelpe på!

  (Se bort i fra det ikke-matchende putetrekket og sengetrekket)

  Har du tips til meg for å bli frisk?

  Hva skal jeg gjøre?

  • 06.03.2018, 10:38

  Igår dro jeg hjem syk fra jobb, og idag er jeg hjemme fra jobb.. Jeg startet i ny jobb i august , så jeg håper jeg snart blir vant til smitten i den «nye» barnehagen, for nå er jeg lei av å bli syk. 6 uker siden sist jeg var syk, og da ble jeg så dårlig at legen måtte sykemelde meg 1 uke. Jeg håper at dette skal gå fort over, da jeg ikke har tid til å bli syk nå. Mye som skjer denne mnd, både på jobb og hjemme på privaten så jeg kjenner at det passer dårlig!

  Det går i feber, hoste og hodepine nå, og sist var det bihulene, så jeg krysser fingrene. Har sovet mye siden jeg kom hjem i går, så håper bare dét kan hjelpe på!

  (Se bort i fra det ikke-matchende putetrekket og sengetrekket)

  Har du tips til meg for å bli frisk?

  Music Monday #2: sanger jeg ikke blir lei av

  • 05.03.2018, 17:27

  Her kommer det noen sanger som ofte hører på, men som jeg aldri blir lei av: 
  (Trykk på sang for spotify link) 

   Imany - Don´t be so shy (Filatov & Jaras Remix) 
   Signmark - Smells like victory 
   Coldplay - The scientist 
   Kanye West - Gold digger
   Nelly - Hey Porsche
   Har du noen sanger du aldri blir lei av? 

  Med Glimt i øyet

  • 04.03.2018, 18:53

  Nå er vi på tur hjem fra kamp i Bodø. Vi hadde trodd Tromsø skulle vinne kampen, men Neida. Bodø Glimt spilte mye bedre og hadde overtaket hele kampen! Stillingen ble 4-1 til Glimt og Tromsø hadde bare én sjanse på mål og det var da de skåret. Super kamp! Holdt på å fryse av meg ræva selv om jeg hadde mye klær og ullteppe, men neste gang må jeg huske sitteunderlag også.

  Før kampen spiste vi litt mat sammen med foreldrene til Alexander på en restaurant og jeg spiste kyllingsnadder. Det var nyyyydelig godt!

  (Klarte å glemme minnekortet hjemme i macen, så ble bare mobilbilder idag)

  Nå blir det hjem i varmen og litt TV kos før det blir kveld ♡

  Hva har du gjort idag?

  Sunny sunday

  • 04.03.2018, 11:00

  Det ble ikke noe blogging i går, da dagen besto av FULL avslapping. Koste oss med tikka masala og potetgull på kvelden, som jeg har tenkt på nå i flere dager. 

  Idag skal vi kjøre til Bodø for å se på Bodø/Glimt mot TIL. De har treningskamp før tippeligaen starter neste helg. HEIA GLIMT! Siden vi først skal til byen, så skal vi også kose oss med god mat fra en eller annen restaurant, så det gleder jeg meg veldig til. Været er fantastisk, og ser det er meldt -6 i Bodø under kampen, så vi må bare kle oss godt! Har pakket med meg ullklær og ullpledd, så håper jeg vi overlever Bodøvinden hehehe. I det minste så regner det ikke. 

  Ha en fin søndag 

  VINTER

  • 02.03.2018, 18:50

  Hvis vi ikke hadde noen vinter,
  ville ikke våren vært så deilig;
  hvis vi ikke av og til møtte motgang,
  ville gode tider ikke være så velkomne.
  Anne Bradstreet

   Ha en fin fredag

  Endelig fredag

  • 02.03.2018, 15:46

  Endelig er det fredag og jeg er ferdig på jobb for denne uken. Kjæresten var så snill å hente meg på jobb idag, så nå er vi på tur hjem.

  Litt senere skal vi spise nachos og det gleder jeg meg veldig mye til! Vi har startet en tradisjon som er fredagstaco. Enten taco eller nachos hver fredag, og det synes jeg er en fin tradisjon. ♡

  (Gårdagens hjemmelagde lapskaus som svigermor lagde falt veeeldig godt i smak)

  Senere i kveld skal jeg møte ei venninne, og det vet jeg blir kjempe koselig ♡

  Har du planer for kvelden?

  Favoritt måned

  • 01.03.2018, 19:49

   Jeg håper at kjæresten og jeg kan begynne å gå regelmessige turer sammen, for det er så koselig. 
   Jeg har lyst til å bli flinkere til å bake mer rundstykker.
   I Mars er det den årlige vinterfestivalen i bygda mi, og jeg elsker det. Jeg har vært med på det helt siden barneskolen, så det er en tradisjon som har vart i maaaange år. Mye fest og moro på bloggen i mars. 
   Jeg SKAL klare å fortsette med treningsopplegget mitt. 
  Og helt i slutten av mars har jeg bursdag, og jeg blir 24 år. 

  Har du noen planer for mars måned? Hva er din favoritt måned?

  Perfekt jobbdag

  • 01.03.2018, 16:25

  Etter noen tunge dager med mensensmerter og å ha følt meg litt uvel, så har jeg idag hatt en heeeelt perfekt dag! Nå er jeg på tur til svigers for å spise hjemmelaget lapskaus, som jeg gleder meg veldig veldig mye til♡

  Ellers idag skal jeg trene litt og få rydda til helgen, så tror jeg der blir tidlig kveld med beste kjæreste da vi sov litt dårlig begge to.

  Har du hatt en fin dag idag til nå? Hva skal du resten av dagen?

  Om meg

  Maiken Johnsen

  Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 24 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie. Mail: Maiken.Johnsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no