Blogg

BIRTHDAY PARTEY

Hellow people. Nå skal jeg i brusdag til en av mine nærmeste venner, Marte! Gleder meg. Vi er et gjeng med jenter som skal dit, så blir koselig å møte alle jentene på samme tid. I tillegg til at det er noen av dem jeg egentlig ikke har møtt noe serlig siden jeg gikk i 10...! Have a good day ppl. 


Etter litt nakkesleng, og nakkelåsninger, er jeg klar til å dra!!! 
Ser egentlig ut som jeg må drite på dette bildet. koselig! 

Q: Skal idag? 

This is important stuff

Hellow kjære søtfolk. Nå har jeg akkurat kommet meg ut av dusjen, og har tenkt å gjære skolearbeid. Kan seriøst ikke huske sist jeg gjorde lekser hjemme, tror det er en god stund siden, men siden denne oppgaven skal være inne FØR påskeferien som er om to uker, må jeg bare sette i gang å begynne. 
Er en stor oppgave om diabetes, så skal ikke være noe problem egentlig.
Ha en fin dag! Gotta loooove this book...........

Q: Gjør dere lekser idag?

Gotta love days like this

Hellow søtfolk. Idag har jeg bare slasket og det har vært utrolig deilig. Har sett film, hatt familiebesøk med middag osv, og sett på de der late ungdommene på tvnorge. En tur i badekaret har det også vært. Utrolig deeilig. Det er slik søndager skal være!! Spesielt når det er fælt vær ute..
I morgen er det skole, og ser ikke fram til det... Er så sykt skolelei, men er heldigvis ferie snart, så skal vel overleve de to ukene før ferien. 


Tjiller uten sminke og greier og greier. wiha

Q: Hva gjør dere denne søndagen?
Q: Andre som gleder seg til påskeferie? 

AKVARIUM

Hellow people. Er det noe jeg synes er sykt kult i en innredning, er det kule akvariumer (eller hvordan det skrives i flertall). Akvariumer, Akvarier? same shit!! Her om dagen sa jeg til mamma og pappa at det hadde vært utrolig kult med et akvarium i kjellerstuen, i veggseksjonen. Meeen, mamma og pappa har aldri helt likt mine ideer om dyr osv, så de sa jo selvfølgelig nei. Da slengte jeg tilbake at jeg skal skaffe meg en gullfisk, og det skal jeg faen meg gjøre! De er så søte. Neste gang jeg stikker til Bodøby, kommer jeg hjem med en gullfisk. Det blir bra. 


Finnes så mange kule varianter på akvarier. Dette syntes jeg var stilig.
Bildet sjtelt fra Finn.no

Dette synes jeg også er litt fresht.
Bildet stjelt fra google. lol

Q: Hva synes du om akvarier?
Q: Har du fisk(er) selv?