hits

Lang og fin morgen

 • 30.04.2018, 21:24

Idag våknet jeg 1,5 time før klokka skulle ringe, og jeg fant ut at jeg liksågodt kunne stelle meg og sitte litt på Macen. Annenhver uke jobber jeg 08-1530 og 09-1630. Idag hadde jeg 09 vakten, og bussen går da ikke før 0750, så jeg hadde en fin og lang morgen. Jeg fikk til og med tid til å dra en tur på butikken for å handle meg frokost før jobb, (har aldri skjedd før), mens til vanlig så må jeg nesten springe for å rekke bussen hehe. Det var veldig godt, og jeg fikk våknet ordentlig og stelt meg uten å ha dårlig tid. 

Lov å unne seg en sukkerfri redbull og en pizzabolle når man står opp så tidlig. 

Idag har jeg også fått bestilt meg et par ting fra HM, så jeg er veldig spent på når jeg får det i posten. Sist jeg handlet hos HM tok det over 2 uker før jeg fikk varene.. Og da blir jo jeg helt gal. Gavekortet fra Ida som jeg fikk til bursdagen kom godt med  Jeg kommer til å legge ut bilde av det jeg har kjøpt, hvis det passer da.  

 Hvordan er dine rutiner på morgenen? 

 

Music Monday #8: ukens mest hørte

 • 30.04.2018, 19:07

Den siste uken er det spesielt 2 sanger som har gått igjen på min Spotify. Trykk på navnet for Spotify link. 

 Lykke Li - Deep End

 Tiesto, Sevenn, Gucci Mane - BOOM 

 Hva har du hørt siste uken? 

7 grep for bedre planet

 • 29.04.2018, 19:13

1. Kast for all del søppel i søppelkassa. Søppelsortering er også veldig viktig. 

2. Plukk søppel når du ser søppel langs veikanten. Jeg vet at her hvor jeg bor, så går barnehagene/skolene ut før 17. mai for å plukke søppel. Fins det ikke der du bor, sett det i gang da vel. 

3. "ingen reklame" på postkassa vil over tid hjelpe på. Da kaster man ikke unødvendig søppel i søpla, og kanskje de store firmaene etter hvert må stoppe å masseprodusere reklame skriftlig, fordi ingen er interessert i å lese det. Man kan jo enkelt finne varer på internett. 

4. Spis vegetarmat 1 gang i uken. 

5. Gå eller sykle til jobben hvis du kan. Evt. kan du ta offentlig transport. 

6. Skift ut lyspærer med sparepærer. 

7. Kjøp klær og ting brukt. (denne må jeg definitivt bli bedre på)
 

 Gjør du noe av dette i hverdagen din? Har du noen flere tips? 


#planet #miljø #miljøvennlig #søppel #plast #natur

Den perfekte søndag

 • 29.04.2018, 12:59

Idag våknet jeg klokken 0600... Jeg tenkte: ÅNEIII, det er alt for tidlig. For jeg har en tendens til å våkne tidlig i helgene, men heldigvis sovnet jeg igjen og våknet ikke opp før 11. Så lå jeg og kjæresten å snakket og strakk oss til nesten 12, og det er bare så deilig  Elsker søndager, spesielt når jeg ikke er fyllesyk hehe. Så dagen skal brukes til tvtitting og så skal vi ut av huset en tur litt senere på besøk. Nå holder Alexander på å lage frokost til oss, mens jeg blogger og det er så deilig at jeg slipper å gjøre det hver gang. Snille kjæresten. 

Kjenner jeg gruer meg litt til å se siste episode av Heimebane idag. Det er bare sååå bra og jeg vil ikke det skal være over, men heldigvis har de allerede begynt å spille inn sesong 2, så nå er det bare å glede seg til den kommer ut. 

 Hva bruker du denne søndagen til?

Gikk ikke helt som planlagt...

 • 28.04.2018, 19:19

Idag lagde jeg frokost når kjæresten stod opp, men helt siden da har jeg bare slasket på sofaen, og jeg stelte meg ikke før klokken var 17!! Men gud så deilig det var, og jeg trengte det virkelig. Vi fikk sett Camp Kulinaris ferdig, og vi fikk sett hvem som vant. Jeg synes det var en velfortjent vinner, selvom jeg egentlig hadde håpet at personen på 3. skulle vinne. Orker ikke røpe noe, i tilfelle det er noen som holder på å se det. hehe 

Vel, etter jeg hadde ordnet meg så gikk jeg på butikken å handlet litt greier som vi trengte. Jeg endte også opp med å kjøpe med meg søtpotet, for jeg fikk en strålende idè om å lage potetgull av søtpotet. Det gikk ikke helt som planlagt, fordi vi har en stekeovn som er helt på jordet, så mesteparten ble svidd, og de ble ikke stive som jeg ønsket. Har en potet igjen, og skal prøve igjen i morgen å se om jeg finner ut noe lurt for å få de sprø. Har lest at å legge de i vann kan hjelpe, så får se om jeg kanskje gjør det. 

 Flere som har prøvd å lage potetgull hjemme? Har du tips til å få de sprø? 

Slampoesi på sitt beste!

 • 28.04.2018, 11:02

Gårdagen var bare sååå deilig og fantastisk. Endelig fikk vi kost oss med den etterlengta fredagstacoen, som er en hel uke siden sist vi spiste hehe. Vi så på norske talenter, og herremin så flink Sofie Frost er. Jeg får helt frysninger! Slampoesi er bare så utrolig rått, og jeg beundrer at hun tørr å stå på en scene å åpne seg så mye som det hun gjør! Du bør sjekke henne ut på google hvis du ikke har sett norske talenter. 

 ​Hadde du en fin fredagskveld? Ser du norske talenter? 

 

#slampoesi #norsketalenter #tv2 

TGIF

 • 27.04.2018, 18:31

Etter en litt rar uke med mye oppi hodet, var det ganske deilig med helg kjente jeg. I helgen skal jeg slappe helt av sammen med min bedre halvdel, og det har jeg sett fram til lenge nå  Nå venter jeg egentlig bare på at klokka skal bli 19, slik at jeg kan begynne på den etterlengta fredagstacoen, for det er virkelig en tradisjon jeg bare elsker elsker elsker! 

Jeg har store planer om at vi skal se en skrekkfilm i helgen, som vi ikke har sett før, så kom gjerne med tips hvis du har noen gode filmer i minnet! 

Fine gode 

 Hva skal du i kveld? Har du tips til skrekkfilm? 

 

#skrekkfilm #film #horror

På topp igjen

 • 26.04.2018, 18:44

Idag har jeg en strålende dag sammenliknet med gårsdagen! Godt å være tilbake til meg selv igjen, for jeg blir helt rar og ukomfortabel når jeg har mensen. Og siden jeg tok p-staven har jeg hatt mensen to ganger i mnd, så jeg begynner å bli ganske lei :( 

MEN: tilbake til dagen idag  Idag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før, nemlig; kokt grøt! Jeg har jo aldri gjort det før, og på mandag da jeg var å ukeshandlet og så risen, tenkte jeg med en gang at NÅ må jeg prøve det ut, for jeg er egentlig veldig glad i grøt. Problemet var bare at jeg kjøpte selvfølgelig den risen som tar ca. 1 time å lage, og siden jeg så og si bestandig er megasulten etter jobb, måtte jeg bare hive i meg et polarbrød i mens jeg holdt på. Men herregud så god grøten ble! SÅÅ verdt ventetiden. Det var forresten Geisha Grøtris jeg brukte

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og resten av dagen tror jeg i all hovedsak skal bestå av kjærestetid med beste Alexander 

 Flere som er glad i grøt? 

 

Når all luft er ute

 • 25.04.2018, 22:49

Idag hadde jeg en dag der jeg egentlig følte meg helt tappet for energi. Da klokken ble 15 kjente jeg at all lufta inni meg bare ble sugd ut og jeg følte meg plutselig helt ferdig. Idag var jeg ferdig 1530, og på bussen hjem hadde jeg bare lyst til å sove, men da tror jeg faktisk ikke jeg hadde kommet meg av på rett holdeplass.

Vel hjemme var det bare å hive i seg et par Polarbrød før det bar avgårde på drilløvelse med de vakre drilljentene mine ♡ Da ble humøret straks bedre, for de er nå en herlig gjeng, men jeg kjente at jeg ikke var så kreativ som jeg skulle ha ønsket.

(Beklager dårlig kvalitet. Er ikke noe bra fotolys der inne) Snille kjæresten min hentet meg, og jeg fikk ordnet meg litt før vi dro ut på den lokale puben for å dra på Pizzabufet og fotballkamp. Det var virkelig koselig, og jeg kan ikke huske sist jeg var på det! ♡ Så dagen endte nå bra, men jeg kjenner at jeg kommer til å sove godt i natt!

Mensen - i hate u.

Håper du har hatt en fin dag

Serietips: Heimebane

 • 25.04.2018, 18:26

Norsk dramaserie. 

Heimebane er en serie som jeg er SÅÅÅÅ glad jeg plutselig plumpet over her for et par uker siden på NRK sine hjemmesider. Ane Dahl Torp og John Carew spiller Helena og Mikael, og Helena blir den første kvinnelige fotballtreneren i Eliteserien, for fotballaget VARG IL. Det byr på utfordringer og serien tar for seg mange viktige temaer! 
Jeg vil ikke avsløre for mye, så det er bare å se serien her! 

Bildene er fra NRK. 

 ​Har du sett Heimebane? Hva synes du? 

Å gjøre alt klart

 • 24.04.2018, 22:12

Idag har jeg virkelig ryddet og ordnet til helgen. Jeg har store planer om å slappe helt av denne helgen, etter en del helger med fest, så det føles godt å få alt klart denne uken, slik at jeg virkelig kan slappe av når helga kommer.

Nå drar kjæresten på nattskift hvert minutt, og jeg skal kose meg med en (velfortjent) gorbys før jeg tar kveld hehe. Skal opp tidlig i morgen for å dra på jobb, så blir det drilling etterpå. Så jeg har en veldig lang dag foran meg, men i natt tror jeg at jeg blir å sove veldig godt, for det gjør jeg alltid på tirsdager. Weird

(Buss selfie med kun mascara og bryn, så se bort fra de hormonelle kvisene mine🤷)

Flere som liker å rydde før helgen?

Koselig kveld

 • 24.04.2018, 18:31

I går koste kjæresten min og meg oss med ost og kjeks. Det var så lenge siden sist vi hadde gjort det, at da jeg så babybel-osten på butikken måtte jeg bare kjøpe! hehe. Synes dette er så koselig. Ble en fin liten stund før han dro på nattskift 

Nå har vi fått i oss middagen og sett dagens episode av både bloggerne og paradise hotel. Resten av dagen går både avslapping og rydding, så skal jeg prøve å få gjort noen styrkeøvelser. 

 Hva gjør du idag? 

Hva skjer her nå?

 • 23.04.2018, 19:27

Hæ? Hva skjer? Hvilken dag er det, og hvor i alle dager er Alexander.........? 
Det var dette som slo meg i dag da klokka ringte klokken 0615. Jeg skjønte ingenting, og visste ikke hvor jeg var. For første gang på lenge sov jeg faktisk hele natten igjennom, og jeg kan ikke huske sist det skjedde. Jeg tror det var fordi vi var ute på lørdag, og hadde den morsomste og fineste kvelden på veldig veldig lenge når det kommer til utelivet her i bygda. Jeg var så trøtt og sliten når jeg la meg i senga for å se på serie etter kjæresten hadde dratt på nattskift, at jeg sovna før jeg visste ordet av det, og skjønte dermed ingenting da alarmen ringte i dag tidlig tidlig. 

Meg og beste Ida i helgen 

 Har du opplevd å ikke skjønne noen ting når du våkner?

 

Its about to go down

 • 21.04.2018, 17:20

Helg 

Det var så deilig å kunne sove helt til klokken 12 i dag, og spesielt siden jeg er en mårrafugl som ofte er oppe i 8-9 tiden i helgene, var dette ekstra deilig! Vi lagde oss skikkelig helgefrokost og så suste vi på polet, for idag skal vi kose oss med masse godtfolk, og jeg gleder meg spesielt idag fordi Ida er endelig hjemme! 
Men først, så skal vi til mamma og pappa på taco sammen med alle søsknene mine + kjærester, og det er første gangen på veldig lenge at alle er samlet, så dette gleder jeg meg svært mye til  Håper alle får ei super helg! 

Arkivbilde idag, da jeg lagde samme frokost som på bildet hehe. 

 Hva skal du gjøre idag? 

 

Topp 10 steder jeg vil reise til utenfor Europa

 • 20.04.2018, 20:40

Jeg har tidligere skrevet om mine reisemål (her), og mine topp 10 reisemål i Europa som jeg ønsker å reise til (her).
Nå kommer innlegget om steder jeg vil reise til som er utenfor Europa, i alfabetisk rekkefølge. 

1. 

Foto: Link

2. 
Foto: Link

3. 
Foto: Link

4.


Foto: Shutterstock.com​

5. 

Foto: Link

6. 
Foto: Link

7. 
Metropolitan Cathedral, Basilica of Our Lady of Guadalupe
Foto: Jeremy Woodhouse/Getty Images

8. Foto: Link


9. 

Foto: link

10. 
Fant ikke ut hvilket bilde jeg skulle legge inn her under USA, for jeg har lyst til å reise til alle statene i USA. 

 Har du noen drømmedestinasjon ute i den o store verden? 

 

#reising #verden

10 ting som (faktisk) gjør meg sint

 • 19.04.2018, 20:42

 • Tyggelyder av oppegående menneskers munn.
   Det er kanskje rart for noen, men dette gjør at jeg blir skikkelig sint inni meg og tenker mange stygge ord. hehehe. 
   
 • Negativitet.
  Jeg prøver mesteparten av tiden å tenke det positive i det negative, men selvfølgelig så er jeg ikke perfekt jeg heller. Dette er en egenskap som jeg har øvd på i mange år, og som jeg har gått inn for å endre med meg selv. for jeg har ikke bestandig vært en som klarer å se det positive i det negative. 
  Alle har lov til å være litt negativ i blant, men det jeg mener når jeg sier at negativitet gjør meg sint, er de som bestandig ser det negative. De som bestandig klager uten at de vet hva utfallet blir. 
 • Klagende naboer.
  Jeg har, siden jeg flyttet ut hjemmefra, vært palget med naboer som ikke tåler at man slepper en fis i egen leilighet. Ja, nå har jeg gått igjennom festefasen med naboer opp, ned og i mente, men jeg hadde ikke fest verken her eller der. Skjedde vel en gang at det gikk over stokk og stein. hehe, men dette beklaget jeg meg for også. Har du valgt å bosette deg i blokk/vertikaldelt/firemannsbolig, så må du også tåle å høre at det er folk i bygget sammen med deg. Du må tåle at folk går i trappeoppgangen, du må tåle å høre TV´n, og det som irriterer meg mest; du må TÅLE at vifta over ovnen står på under matlaging. Ikke kom her å fortell meg at jeg ikke kan ha den på i mi egen leilighet. JEG VIL HA HUS. 
   
 • Bedrevitere. 
  Herrefred. Folk som tror de vet bedre enn deg i en hver situasjon, uten at de egentlig har noe med saken å gjøre. Trenger jeg å si mer? Det er bare rett og slett sykt irriterende, og til tider så kan det irritere meg så mye at jeg til slutt bare må le (?)  
   
 • Når jeg ikke får det som jeg vil. HEHE 
  Jeg er bestandig ærlig: jeg er en person som blir fort sur. MEN jeg blir like fort blid igjen  Dette har også medført at jeg er veldig sta, og liker å få det som jeg vil. Får jeg det ikke som jeg vil, blir jeg som oftest kjempe sur, men glemmer det fort også. Kjæresten kan telle til 3 fra jeg eksploderer til jeg ler. 
   
 • Folk som i mitt yrke (barne- og ungdomsarbeider i barnehage), ikke er der for BARNA sin skyld.
  Er du på jobb for å drikke kaffe og prate med alle de voksne, eller er du der på barnas primisser? Jeg har valgt min jobb ut fra min interesse av å være en "spokesperson" for barna i hvert fall.  ( Dette er ikke et hån av min arbeidsplass, men generelt i landets barnehager!! ) 
 • Dyreplageri 
  Hva kan man si? Det er helt forferdelig, og det skjærer i hjertet mitt å tenke på hvor slemme folk kan være med helt uskyldige stakkarslige dyr. Jeg bruker ikke sminke som er testet på dyr. 
   
 • Forsøpling. 
  Finner ofte søppel bare meter fra søppelbøtta. Altså, hva er poenget? Her om dagen så jeg ei heil pizzaeske på riksveien. Hva i alle dager? Kunne du ikke bare hatt den i bilen til du kom hjem liksom? 
  Stakkars alle dyr som lider av oss menneskers dårlige kunnskaper på å kaste ting der de hører hjemme :( 

  Foto: epSos.de, Flickr
   
 • "Nettroll" og Mobbing.  
  Mobbing ødelegger liv. 
  Er du tøff nok til å skrive det på face, skal du være tøff nok til å si det personlig. Å skrive stygge kommentarer om bloggere, politikere, hun/han i klassen, ja, uansett folk, det er ikke greit. Hvor er menneskeligheten? Hvor er menneskeverdet? Alle mennesker er like mye verdt. Vi må få en stoppe på det å sette seg bak tastaturet og skrive dritt om folk, uansett om det er en kjendis eller ei. Det er mobbing. Foreldre må slutte å snakke stygt om andre mens barna hører på. Da tror jo de at det er helt greit. Jeg har sett mange stygge kommentarer florerer på Facebook. Det er ikke greit. Det som er det sykeste, er at i 80% av tilfellene er det VOKSNE folk. Tenk deg litt om før du skriver noe, du er en rollemodell for barn. 

  Foto: Colourbox
   
 • Masing om sertifikatet. 
  Helt greit med de som spør meg om ikke jeg har tenkt å ta lappen, siden jeg tar buss til og fra jobb. Men når det er de samme som spør, så blir det om til masing. Jeg har en frykt inni meg når det kommer til bilkjøring, jeg har det helt OK på den bussen jeg. Det er mitt valg, ikke ditt. Jeg har kjent på "presset" en gang om å ha lappen, og da begynte jeg å gråte til slutt, av ren frustrasjon. Jeg har aldri kjørt go-cart liksom. Så redd er jeg fart og spenning. Jeg kommer til å ta lappen når jeg selv er klar for det. 

 

 Blir du også sint av noen av de samme tingene som meg, eller er det bare jeg som er rar? hehehe

Tilbake igjen

 • 19.04.2018, 18:28

Endelig er jeg tilbake igjen etter å ha hatt omgangssyke siden natt til mandag! Har fortsatt litt luftsmerter i magen, men jeg tror det rett og slett kommer av at jeg ikke har spist på noen dager, så blir magen litt rar når jeg først får mat i den igjen. Regner med det er helt bra i morgen 

Jeg har ryddet litt til helgen og spist middag siden jeg kom hjem fra jobb. Har også fått sett litt serie og nå nerder jeg bare litt. Når kjæresten ikke er hjemme, elsker jeg å bare surfe på nettet og se på alt mulig hehe. Skal få rydda enda litt mere før han kommer hjem senere i kveld. Har hopet seg litt opp siden jeg har vært syk. Er så sykt deilig å ha alt klart når det er helg! 

Opprksift på dagens middag finner du > her <

 

 Hva gjør du idag?

"Serietips": The Ace Family

 • 18.04.2018, 20:47

Hola. Jeg skal nå anbefale noe litt annet enn en vanlig film eller serie, men det er noe jeg har blitt hektet på siste uka. Nemlig, en YouTube-kanal. The Ace Family. De er bare så skjønne og jeg har blitt skikkelig skikkelig hekta! 

Jeg har vært YouTube seer i mange år nå, men jeg var blitt ganske lei av de jeg følger til vanlig, og kom tilfeldigvis over denne søte lille familien. Austin og Catherine har ei lita datter på snart 2 år som heter Elle, og de er typiske vloggere. De har også mye annet som pranks, challenges og q/a´s, men jeg liker best å bare sitte å se på vloggene deres når jeg ikke har noe bedre å gjøre hehe. 

 

 Liker du å se på YouTubere? Hva er din favoritt-kanal? 

Wants #4: interiør

 • 17.04.2018, 20:09

Takk for alle god bedringhilsningene jeg fikk i går. Jeg er fortsatt i dårlig form, og ikke god i magen enda, så bloggen blir nedprioritert. Idag har jeg bare slappet helt av. Fikk i meg litt mer mat idag enn i går, men kjenner jeg brekker meg av tanken på vanlig middag. 


Tenkte å dele mine wants fra kremmerhuset. Jeg er en person som eier null sans for interiør, og har ikke øye for hva som faktisk passer sammen, men til tross for det, liker jeg godt å handle interiør, og pynter etter årstider i stua. 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER 


// #interiør #vår #kremmerhuset

 

 Liker du å innrede / pynte etter årstid? Hvor liker du å handle?

Skikkelig mandag

 • 16.04.2018, 17:26

Titter bare innom for å ønske dere alle en fin mandag og ei fin uke!

Selv har jeg ikke sovet i natt, og våknet brått med omgangssyken.. ikke noe søvn eller jobb på meg idag, dessverre. Sola skinner og jeg kjenner det er skikkelig irriterende å få det akkurat nå!

Har fått i meg 4 Mariekjeks og en hold it siden middagen i går.. Husker fra barndommen at mamma og pappa gav meg mariekjeks når jeg hadde spysyken, så jeg fikk kjæresten til å kjøpe det til meg før han dro på ettermiddag.

Hva pleier du å spise når du har omgangssyken?

Wants #3

 • 15.04.2018, 14:46

1. HER // 2. HER// 3. HER 

1. HER  // 2. HER// 3. HER 

 Noe du liker?

 

#nelly #klær 

Drillhelg

 • 14.04.2018, 13:13

Nå er jeg på seminar med drillerne mine og har vært her siden klokken 11. Var også her i går fra 18-20. Vi driver på å øver fram imot 17. Mai, for da skal de jo ut å gå i tog sammen med korpset og alle innbyggerne her. Så nå er det terpings på både det de skal drille og på marsjering. Det er veldig viktig at det ser staselig og ordentlig ut på vår nasjonaldag 🇳

Seminaret er til 16, så skal jeg hjem å slappe av, dusje og være med kjæresten, så får vi se hva vi finner på ♡

Hva er dine planer idag?

Ja til 114

 • 13.04.2018, 18:04

Har du noen gang tenkt på hvor du skal ringe hvis et dyr er i nød? Alle vet at man skal ringe 112/113 hvis et menneske er i nød, men hvor ringer man om man opplever at dyr trenger hjelp? 
Alle mennesker er pliktig til å melde i fra når dyr er i nød, men det er jo litt vanskelig til tider når man er usikker på hvor man skal ringe. 

DNB har tatt første initiativ til dette her i Norge, og det har nå blitt opprettet et midlertidig nødnummer for dyr, 22200114.  Målet er å til slutt få opp et 114. 

Hva kan man gjøre for å støtte saken?
Man kan møte opp på forskjellige steder der ditt dyr kan få sitt poteavtrykk signert, eller man kan legge ut bilde av dyret ditt sin pot på instagram med hashtag #jatil114. For mer informasjon om hvor, når og hvordan, les her 

 Jeg sier JA TIL 114! Gjør du? 

 • Mat
 • Oppskrift: sunne pannekaker

  • 12.04.2018, 19:20

  Her kommer oppskrift på sunne deilige pannekaker! 


  Tips: jeg bruker nesten en hel stor cottage cheese boks, også sparer jeg litt som brukes sammen med bær/syltetøy oppå pannekakene. 

   Håper det smaker! Flere som er glade i sunne alternativer? 

   

  My typical Wednesday

  • 11.04.2018, 21:54

  Onsdager er veldig fulle dager for meg, så idag har jeg vær på jobb og på drilløvelse med drillpikene mine. Jeg har fått ei ny jente som er kjempe flink også, så det er litt ekstra gøy for tiden på øvelsene. Nå blir det oppkjøring mot 17. mai og marsjering framover! Skal også på seminar i helgen med drilleren så gleder meg til det. 

  Siden jeg kom hjem fra drill har jeg også fått rydda litt på kjøkkenet, spist litt lompepizza og sett på real housewives of beverly hills. 
  Legger ved et eldre bilde, og "oppskrift" på lompepizza finner du >her<! 

   Har du hatt en fin onsdag?

  Filmtips: Sleepless

  • 11.04.2018, 18:30

  Nå begynner det å bli en god stund siden jeg så en ordentlig actionfilm, og det er noe jeg egentlig er veldig glad i, men har bare blitt til at jeg har sett veldig mange "jentefilmer" i det siste, så her kommer en anbefaling på en skikkelig god actionfilm som jeg og kjæresten så i går! 

  Amerikansk action/thriller fra 2017. (Viaplay)

  Jamie Fox spiller en korrupt politi, som har store kjennskaper til narkotikaverden i Los Vegas. Hans sønn blir plutselig kidnappet av en av de store, og han gjør alt han kan for å få reddet sønnen. Problemet er bare at noen står i veien for det; to andre politi som har fått snerten i at han er korrupt. Klarer han å redde sønnen? Se filmen for å finne ut! 

   

   Liker du sånne filmer? Har du sett denne? 

  Vår?

  • 10.04.2018, 17:35

  sol. solkrem. solbriller. joggesko. vårjakke. converse. VÅR 


  nordland. snø. sørpe. parkas. vintersko. vinterbukse. Nok vinter nå

  Idag skinner sola som bare det, og jeg har gått UTEN vinterbuksa ute på jobb i skogen stort sett hele dagen. Det var en herlig følelse  Det ser ut som det går mot vår, og nå håper jeg bare at prosessen med tining av all snøen går relativt raskt, for det er en god del sørpe rundt om kring nå. Får så ekkel gjørme på bootsene. Men heller sol og tining, enn vinter til i juni! 

  God tirsdag. Begynner du å se vårtegn? 

  Hvor ble det av helgen?

  • 09.04.2018, 17:28

  Det ble stille på bloggen i går. Vi dro ut litt spontant på lørdagen, og jeg var kjempe dårlig i går, og lå bare i sengen hele dagen faktisk. Jeg har også hatt veldig sterke menssmerter, så humøret var ikke på topp. hehehe. Synes denne helgen gikk alt for fort, egentlig.

  Idag er det en ny dag derimot, og jeg har akkurat kommet hjem fra jobb og fått spist middag. Senere skal jeg på fotballtrening og jeg gleder meg kjempe mye til det. Jeg har bare lyst å komme i gang med treningsrutinen igjen, for jeg har vært alt for slapp siste tiden.

    Håper du får en fin mandag

   

  ooooooooooooo

  Still meg gjerne spørsmål til spørsmålsrunde i kommentarfeltet. 

  10 ting jeg ikke kan leve uten

  • 07.04.2018, 17:20

  1. Kjæresten er jo nr 1. Klisj Klasj. Hadde jeg ikke hatt han vet jeg ikke hva jeg hadde bedrevet tiden med idag. Hadde vel kastet bort livet på å prioritere feil. Så jeg setter så stor pris på han 

  2. Venner og familie selvfølgelig! Hva skulle jeg gjort uten dem? 

  3. Musikk. Musikk er noe jeg hører på når jeg er både glad, trist, og sint. Jeg bruker musikk som min medisin til alt stress i hverdagen, og det er sånn jeg klarer å roe ned. 

  4. Serier og film. Når jeg er alene, og forsåvidt når jeg skal slappe av og kose meg med kjæresten ser vi serie eller film. Det er bare så koselig å kunne drømme seg bort i en helt annen verden, og leve seg inn i en historie. Jeg er ikke glad i å lese bøker, så å se film eller serie, er det jeg gjør for å drømme meg bort. 

  Hailee Steinfeld in THE EDGE OF SEVENTEEN

  5. Macen. Macen har fulgt meg siden 2012. På den har jeg gamle notater, dokumenter, bilder og viktige saker som jeg trenger. Jeg bruker jo også den til å skrive dette innlegget, og for å generelt kunne blogge, så da sier det seg selv at den må få være med hehe. 

  6. Vann. Jeg drikker vann hele tiden, og jeg kjenner ingen som drikker så mye vann som det jeg selv gjør. Når jeg er på besøk hos folk og de tilbyr meg noe å drikke, så er det alltid vann jeg foretrekker. Ikke drikker jeg kaffe, og brus drikker jeg bare til blandevann eller når jeg er fyllesyk. Noen ganger føler jeg at folk synes det er frekt av meg å bare ville drikke vann, om dere skjønner? spesielt eldre. Men jeg må hele tiden forsvare meg selv med at jeg faktisk elsker vann. 

  7. Humor. Jeg elsker humor, og godt humør - positivitet. Det er så viktig å ha humor i hverdagen, og jeg hadde bare rett og slett ikke klart meg uten det! 

  8. Anastasia Dip Brow Pomade. Denne er med på listen fordi jeg har helt lyse øyenbryn, og på det ene øyenbrynet har jeg så vidt hår at all! Jeg hadde ikke klar meg uten noe å farge brynene med, og de siste årene er det Dip Brow Ponade som har vært fast ansatt, skulle jeg til å si. Jeg skal tatovere dem til slutt, jeg har bare ikke fått fingeren ut enda. Del gjerne erfaringer rundt det! 

  9. Mat. De som kjenner meg vet at jeg er glad i mat. Jeg vet å sette pris på en deilig middag og jeg finnes ikke kresen i det hele tatt. Jeg spiser alt utenom reker og sopp. 

  10. Busskortet. Jeg tar buss hver enste dag til jobb og er avhengig av busskortet mitt som (selvom det er svindyrt med busskort) gjør at jeg sparer en god del penger! Jeg bruker over 1000 kr på busskortet for 30 dager. Det synes jeg er så sykt dyrt, men dett hadde blitt enda dyrere uten busskort. 

   Har du noen av mine ting på din liste? 

   GOD HELG 


  Bare spør om det er noe du lurer på

  Fin tradisjon

  • 07.04.2018, 12:43

  Ahhh, det er så godt med helg igjen. Ikke misforstå meg, jeg ELSKER jobber min  Men de to siste timene i går var tunge, og jeg kjente at jeg var klar til helg. 

  I går lagde jeg Norges nasjonalrett: Fredagstacooo. Jeg elsker den tradisjonen vår, uansett hvor vanlig den er i norske hjem, så er det vår første ordentlige tradisjon sammen, og jeg setter veldig pris på den. tihi

  Kjæresten har vært på nattskift, så han ligger å sover. Jeg skal snart vekke han, for han sa i morges da han kom hjem, at han ville jeg skulle vekke han så han får litt tid sammen med meg før dagen er over. Han er så snill og god. De fleste tror jeg sover til 4-5 tiden etter nattskift. 

  Har du/dere noen fredagstradisjoner? 

  Pakke i posten

  • 06.04.2018, 17:54

  Jeg har helt glemt av å vise dere hva jeg fikk i posten her om dagen! Jeg har lenge gått å drømt om å kjøpe en ny Apple-TV. Ikke fordi det var noe feil med min, men fordi den var gammel og litt utdatert, og hadde ikke de mulighetene jeg har behov for. Da jeg hadde bursdag 29. mars og ønsket meg penger fra stort sett alle, fikk jeg jo en del penger som jeg kunne bruke på saker og ting, og da var Apple-TV det første jeg brukte litt av pengene på. Bestilte den på torsdag, og allerede onsdag ble den levert til meg på jobb. Snakker om service! Elsker å bestille rett fra Apple sine hjemmesider, koster ingenting ekstra, og det blir sendt med express. 

  Så jeg har fått lastet ned så og si alle de viktigste appene jeg trenger på den nye Apple-TV´n, så prøvde vi den i går, og jeg er super fornøyd så langt! På den forrige jeg hadde var det kun de vanligste innebygde appene, så jeg bestemte ikke selv hva som skulle være på den. Vi bruker ikke vanlige kanaler men kun disse appene, så jeg følte at nå var det på tide å investere i den nye. Så nå slipper jeg å sende det over via Macen, for den blir veldig varm av det. Godt kjøp! 

  Den gamle til venstre og den nye til høyre. 

   Flere som bruker Apple-TV? 

   

  Så snill han er

  • 05.04.2018, 18:26

  Idag har jeg hatt en fin turdag på jobb. (Jobber i barnehage). Vært ute hele dagen, og nå har jeg akkurat kommet hjem og vært i dusjen, for håret stinket bål. hehe, eller, det er jo egentlig litt god lukt? Men ikke så morsomt om det setter seg i møblene, så jeg gikk rett i dusjen, og nå står kjæresten å lager middag til oss. Dagens middag består av hjemmelaget burger, og oppskriften på det finner du > her <. Se så fin og flink ♡

  ♡ Har du hatt en fin dag hittil? Håper du får en fin torsdags ettermiddag! 

  Innholdsrik dag

  • 04.04.2018, 22:30

  Nå ligger jeg å blogger fra sengen, og er virkelig klar til å ta kveld! Skal sette på litt serie og legge meg tidlig i kveld, kjenner jeg. 
   


  Dagen har vært fin og innholdsrik. Jobbdagen suste virkelig av gårde, og så var det rett på drilløvelse med de søte drilleren mine.
  I går fikk jeg melding av bestevenninna mi, Ida, hvor hun lurte på om jeg ville bli med henne ut å spise idag, så etter øvelsen hentet hun meg, så dro vi å spiste. Så koselig å møtes igjen  Hun bor i Bodø, så er et par timer unna her hvor jeg bor, så møtes dessverre ikke hver dag. Vi spiste begge kyllingrullekebab, og det var bare såå godt. 

  // Skikkelig dårlig lys på restauranten, så dårlig kvalitet på bildet // 

   Har du hatt en fin dag? 

  Snø sa du

  • 04.04.2018, 17:00

  Jeg ser mange ikke har snø, og har fått frem gresset! Jeg husker ikke hvordan gress så ut på ekte, jeg. Akkurat i den bygda, og spesifikt AKKURAT i gata jeg bor, er det ekstremt mye snø som har lagt seg i veikantene. Vi får ofte snøen først i kommunen, og den sitter lengst.. Nå er det nok snø.

  Jeg er så sykt klar for ordentlig vår nå med joggesko, vårjakke og SOL. Grilling. Utepils. Alt med vår.

  Flere som har masse snø enda?

  Hardt å være på topp!

  • 03.04.2018, 21:21

  HERREGUD så stolt jeg er av meg selv nå! *skryt* Etter et par uker med alt for mye å gjøre, sykdom og simpelheten latskap i påska, var det idag på tide å komme i gang med treningen igjen. Det var så sabla tungt, og jeg trodde faktisk jeg skulle besvime flere ganger, men jeg kom igjennom det, og jeg er nå veldig glad for at jeg klarte å fullføre.
  Nå skal det sies at jeg ikke trener for å bli syltynn, jeg trener for å holde meg sunn og få å bort litt av kjærestekiloene som er dukket opp etter jeg møtte denne fantastiske mannen under :´) Vi veit å kose oss! 

  Nå ligger jeg i sengen etter å ha dusjet, hører på musikk, og jeg venter på kjæresten skal komme hjem. Jeg sendte han ut av huset så jeg kunne få trene i fred, for jeg har treningsprogram som jeg gjør hjemme, og etter så lang pause trengte jeg å gjøre det helt i fred heheh. Mange ufrivillige ord og lyder som kommer ut av meg på rumpe/lår treningen!

   Har du gjort noe i det siste som gjorde at du ble stolt av deg selv? 

  Så e d på’an igjen

  • 03.04.2018, 16:15

  Første dag tilbake på jobb etter påskeferie! Hadde planleggingsdag idag, så hadde vi kunstkurs, noe som var veldig morsomt og annerledes. Jeg synes det var litt ungt å stå opp 0620 igjen, men har heldigvis stått opp i 9 tiden stort sett hele ferien, så overgangen var ikke så stor som den sikkert var for mange andre hehe.

  Nå holder jeg på å lage middag til meg og kjæresten mens han freser snø ute! Klar til sommer nå ass

  Sjekk ut hvordan jeg gjorde det på jobb og kunstkurs under

  Var det tungt å starte opp igjen etter ferie?

  Wants #2

  • 02.04.2018, 15:03

  1. HER  2. HER  3. HER

  1. HER  2. HER  3. HER

   Noe du liker? 
   


  Still gjerne spørsmål til spørsmålsrunden i kommentarfeltet. 

  Filmtips: The Edge of Seventeen

  • 01.04.2018, 18:53

  Amerikansk teenage drama. 

  Nok en gang slår jeg til med en tenåringsfilm hehehe. Denne filmen kom jeg over på Viaplay, og vet at den ikke er å finne på netflix. Den handler om 17 år gamle Nadine som får livet sitt snudd på hodet når hennes bestevenninne blir kjæreste med hennes "perfekte" bror. Hun bestemmer seg for å finne kjærligheten selv, men det går ikke helt opp som hun hadde tenkt. 

  Hailee Steinfeld in THE EDGE OF SEVENTEENKilde: © SONY

   Har du sett filmen? 


   still gjerne spørsmål til spørsmålsrunden i kommentarfeltet 

  wow, tiden går fort

  • 01.04.2018, 11:17

  Idag innså jeg at vi er kommet til 1. april. Herlighet så fort tiden går. Nå er det er bare 1,5 måned til jeg blir tante for første gang! Jeg er såååå spent!
  Det er bare 2 måneder til det er JUNI. Jeg ser så utrolig fram i mot sommeren og har en sommer fylt med musikkopplevelser sammen med kjæresten foran meg  Bryllup skal vi også i. Og muligens det o store utland, alt etter hvordan feriene våre blir opp mot hverandre. For der er ingen garanti, dessverre. 

  Jeg synes virkelig at mars måneden har rast av gårde, så nå håper jeg bare april går like kjapt, og at lille etterlengtede tantegull kommer frisk til verden 

  Fikk en poster innrammet med denne teksten til jul av broren min og kjæresten: 

  TANTE 
  [?tɑntə] Subst. m. En tante har lov til å skjemme deg bort og sier ofte ?ja? når mamma sier ?nei?.
  Du kan alltid komme til henne, og hun tar seg tid til deg.
  Hun kommer med gode råd og kan holde på en hemmelighet.
  Kjennetegnes som en morsom, trygg og klok person.
  Omtales også som den kule bonusmammaen. En tante er gull verdt.

  Slenger med et bildet av fjorårets ferie på Bulgaria

   Har du noe du ser fram til nå? 

  Om meg

  Maiken Johnsen

  Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 24 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie. Mail: Maiken.Johnsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no