Blogg

FLINK JENTE

Hallåå! 

Nå har jeg akkurat spist amerikans gryte, som jeg selv har laget. Jeg tror jeg er den verste matlageren som fins i hele verden. Tuller ikke når jeg sier det.. Ble litt overrasket av at maten ble så god som den ble! Ble kjempestolt, helt til jeg skulle ta maten over i en skål, å så at jeg hadde svidd kasserollen........ Måtte skrape og skrape. Lo litt av meg selv der jeg sto!! 

Nå ligger jeg bare på sofaen å ser serie, skal snart fikse meg, så blir det ut å ha en uforglemmelig natt med herlige mennesker! Gleeeder meg!Q: Er du flink til å lage mat?

ROSETOG + TIVOLI

Hellow søtfolk. 

I går dro jeg med en søt jeng til ørnes for å dra på tivoli. Tivoliet var ikke åpent da vi kom, siden det skulle være rosetog der, så da måtte vi vente litt. Vi gikk først i rosetoget, så dro vi på tivoli etterpå. Ble litt rørt av å høre på talen til en gutt som har mistet mange av sine venner der nede.. Toget var ganske stort til at vi bor på en så liten plass!! 

Tivoliet var sykt gøy! Jeg elsker tivoli, og jeg er forelsket i spykoppen.  Rett etter vi hadde tatt spykoppen tok vi en sånn teit ting som for opp i lufta, å vi for på hode osv. Jeg hater den.... Tok den en gang i Bodø for to år siden, og etter det har jeg ikke tatt den igjen, siden jeg har høydeskrekk, men i går bestemte jeg meg for å ta den, siden den ikke gikk like høyt opp i lufta som det den gjorde i Bodø. Mehe, ble kvalm etter det, så tok ikke flere ting. 

Nå holder jeg på å steller meg, så skal jeg ut å hente snuuusen min, og møte godtfolk! seeulatr. 


Dårlig bilde.....


Q: Liker du å være på tivoli? 

Saknade vänner

Herregud, natt til i går slet jeg veldig med å få soove.. Men PLUTSELIG våknet jeg i 22-tiden og hadde klart å sove vekk stort sett hele dagen.. Husker jeg hadde skrevet meldinger med folk, men det hadde jeg gjort i halvsøvne, uten å egentlig vite hva klokken var, men fy hvor irriterende det var å våkne så seint...
I natt sovnet jeg i fire-fem tiden, og sto opp igjen i halv sju tiden. Idag skal jeg (prøve ihvertfall) å holde meg våken, så jeg kanskje klarer å sovne til en normal tid i kveld/natt! 

Senere idag skal jeg muligens gå i fakkeltog. Har utrolig lyst å dra selvom jeg ikke kjenner noen som ble skadet i ulykkene. Føler det er viktig å vise de pårørende at vi bryr oss! Men får bare vente å se om jeg klarer å holde meg våken til den tid kommer....

Ellers skal jeg finne folk å henge med idag, for jeg har vært syk i over en uke nå, og har bare vært ute to ganger på over en uke. DET ER ILLE!!!


(gammelt bilde....)Q: Har du gått i fakkeltog?
Q: Planer for dagen? 

THIS SUCKS..

Heihei søtfolk.. 

Jeg har nå vært syk i en uke, og har derfor ikke årket å blogge, fordi det eneste jeg har gjort, er stortsett å ha lugget inne i senga, å sett true blood dag inn og dag ut.. Trodde jeg skulle bli frisk til nå av den grunn, men det ble jeg altså ikke, og det kan være fordi jeg var ute en tur i helga.. Har nå mistet stemmen, men får håpe den kommer tilbake snart!

Er så utrolig kjipt å være syk nå når det er ferie.. Har gått glipp av ganske mye siden jeg ble syk, så håper at jeg blir frisk så snart som muulig!


Er lov å kose seg med is m oboy og jordbær når man er syk!!

 

Q: Hva gjør du idag? Er du også syk?

 


Så vil jeg bare kondolere til alle som nå i helgen mistet noen de er glade i.. Er helt forferdelig det som har skjedd, og det har gått utrolig mye inn på meg, selvom jeg ikke kjenner noen som har gått bort. Men det at jeg har venner som har venner som er savnet å sånt, det er utrolig sterkt å se på. Norge fortjener ikke det som har hendt, og INGEN av de som ble drept fortjente dette.. 
R.I.P


 

 

Dagens to do list

håållaaa. 

Her om dagen var mamma og jeg på en liten "shoppingtur". Jeg fant ei tavle, der det står "HUSK PÅ" på, og den tenkte jeg var perfekt for meg, siden jeg alltid glemmer av ting jeg må gjøre... Meeheeh. I natt før jeg la meg, skrev jeg ned tre ting jeg måtte ha gjort idag før dagen var over, (skrev på dialekt, så det siste punktet er trøn, som i å trene, og ikke tran.) og det var da: 


Svettj og god!

Har begynt å trene sånn smått, siden ryggen min og anklene mine ikke er helt som de burde være på en 17 åring. Da jogger jeg og tar styrkeøvelser. Herligherlig. Var også en tur ilamme Ingrid i hallen å hadde litt skuddtrening i håndball. Det var gøy, for det er lenge siden jeg har spilt håndball nå. SAVNER DET!

Q: How was your daaaay? 

Sol sol kom igjen.....!

Heiheeei.

Jeg blir skikkelig trist av å høre regnet! Regner jo en hel foss der ute, blir gal, vil bare ha sol og pent vær så det kan kjennes ut som om at det faktisk er sommerferie vi har! Det er meldt pent vær i helga, og får virkelig håpe det blir bra vær da, for nå er jeg lei av pissregnet som har holdt på i fleeere dager nå..... 
Her om dagen lynet og tordnet det. Har aldri hørt at tordnet har vært så nært før, det var sykt skummelt. Wææ liksom.  Q: Hvordan er været der du bor?

SPENNENDEEE

Hellåw.

Har vært litt slapp med bloggingen i det siste, fordi jeg har vært så sykt lat. Begynner å bli litt utslitt av å ikke ha fått sovet ordentlig på noen mnd nå. Men det skal jeg få til å få endret på så fort som muulig! 

Nå skal jeg kose meg med den nyeste episoden av Pretty little liars, syke hvor spennende det er blitt. Blir jo helt sattut. Har så lyst å vite hvem som er den mystiske personen. Blæh. 

Senere skal jeg møte bestevenninna mi! BOOYA. 

Q: Synes du pretty little liars er blitt sykt spennende?

Skikkelig søndag søndag.

Hellåw søtfolk.

Nå har jeg akkurat fått i meg litt grillmat, og har tenkt å komme meg i dusjen, før dagens planer skal "fullføres". Eneste som står på menyen idag, er at jeg skal ligge i senga, kose meg med Psych og ta livet fullstendig med ro. Anbefaler dere å se Psych på det sterkeste, det er så sykt genialt! Q: Hva gjør du idag?
Q: Sett serien?

ALT FOR LENGE HAR JEG VÆRT NATTERAVN

Heihei søta små. 

I natt da jeg skulle legge meg, fikk jeg aldri til å sove. Plutselig var klokka sju på mårran, og jeg hadde enda ikke sovet, så da spiste jeg frokost og slappa av litt framfor pc'en, for så å rydde og støvsuge hele rommet mitt. 
Dro ut en bitteliten tur i ste, og da jeg kom inn igjen, å la meg i senga for å se serier, sovnet jeg av........ ÅHH. Nå får jeg helt sikkert ikke sove i kveld heller.. Men skal virkelig TVINGE kroppen til det.. Har hatt problemer med å få sovet i ett år nå, og da hjelper det egentlig ikke at jeg har ferie! 


For en stund siden hos GRETE <3

 Q: Flere som er trøtt idag?

MY "LITTLE" BABYY

En gladnyhet jeg kan dele med dere, er at siden sist jeg blogga, har jeg fått meg en ordentlig tlf, med ganske bra kamera!! Tror jeg var verdens lykkeligste jente da jeg fikk den "lille" søte i posten. Det er en HTC incredible s. Har ikke noe annet bilde av den enn det nedenfor, men check it out here. 

Det som er så bra, er at jeg filmer/tar bilder av stort sett alt jeg gjør, uansett hvor jeg befinner meg, så kommer garantert til å bli mye bilder av min kjære sommer! Den er ganske stor i str, men det er bare en vanesak. Jeg er helt forelska i den. 
Webcam bilde..... 

 

Q: Hvilken mobil har du? Fornøyd med den? 

KILLER MUSIC!!!!!

For en godgod stund siden, viste broren min meg en sick remix av rihanna og eminem, som en bekjent av han hadde laget. I går spilte vi den sangen sykt mye i bilen, for mah friends digga den seph! Kom over flere brae sanger av han, og nå er jeg blitt helt hekta på han igjen..! Er litt sykt at folk kan være så flink! Elsker spesielt den siste sangen jeg har lagt ut. Du kan sjekke ut youtube-kontoen hans her for å finne flere sanger. 
CHECK IT OUT


Okei Grete; ikke drep meg nå. Var det eneste dansebildet jeg fant i farta. loveu

Eminem feat. Rihanna - Even Angels (Untz Remix)Drake feat. Kanye West, Lil Wayne & Eminem - Monster (Untz Remix)

Q: Hva synes du?
Q: Har du musikk tips å gi meg? Helst noe med kickass bass, som jeg kan danse til!

i love days like this

Hellow!

I går klarte jeg å sparke ræva mi ut av døra til slutt, så da dro jeg ute med Ole og Eskil en stund, så dro jeg til Ole en tur, før vi dro ut med Eskil, Marius og Kevin. Er ikke så alt for mye å finne på her hvor vi bor, så vi bestemte oss for å kjøre en tur på fjellet å se på den fine naturen! haha. Er alltid koselig å henge med folket, spesielt når det var så bra vær som det var i går!! 

Nå kjenner jeg at sola steker ute, så nå skal jeg komme meg ut på varandaen! Wiiha. Seeulatr.

Q: Gjorde du noe arty i går?

its summertime!

 


Nå er det sommer folkens! Og hva er da bedre en sommermusikk? Jeg har egentlig ikke funnet noen spesielle sommersanger, men denne sangen er en sang som minner meg skikkelig om sommeren! Har egentlig ikke tatt meg tid til å finne noen sommersanger for denne sommeren, men regner med det kommer etter hvert (?) 
Så har dere noen forslag til sommersanger, så er det bare å spytte ut!


Tror jeg skal stikke ut snart, om jeg bare årker å få ræva mi ut av sengen. Var nettopp ute en tur med familien, men det var bare rett utenfor huset. Skal jeg ut å møte folk, må jeg gå tusn mil for å finne dem. hehehe...

Q:  Hva gjør du idag? Er det pent vær der du bor?

TIDSFORDRIV PÅ HØYT NIVÅ

Amagaad så lenge siden det er siden sist jeg blogga...! Var så utrolig lei av hele greia, men nå føler jeg at jeg har lyst å begynne igjen. Savner faktisk å blogge! Er et sykt bra tidsfordriv. 

Well, where should i stard? Nå er det sommerferie, og jeg er sykt glad for det! ELSKER sommeren så sykt mye, og håper bare på bra vær til den sure vinteren kommer tilbake.. 

I går kveld kjedet jeg meg noe sykt, så da fant jeg ut at jeg skulle spille litt sims 3, som også er et sykt bra tidsfordriv. (!!) Jeg lastet ned en hårfrisyre fra nettet, og jeg ble sykt sjalu på simmen min, og fant ut at det var drømmehåret jeg hadde lastet ned!! Lagde meg selv, bare med drømmehåret da. Sykt morsomt. Spilte det i hele natt, helt til ryggen min sa nei, og jeg la meg i senga for å se serie. wiha. 


Haha, se så kult hår!! 


Q: Hva er ditt tidsfordriv?