Blogg

..what to expect when you're expecting..

What to expect when youre expecting er en sykt koselig og morsom film. Så den for litt siden med min flotte kjæreste, og han likte den nok han også!  
Filmen er en blanding av komedie, romanse og drama, og den handler om kjærlighetslivet og livet generelt til fem forskjellige mennesker, som naturligvis etter tittelen, har en baby på vei.Noen har det tøft, mens andre har det lettere, noen har en one night stand og blir forelsket siden de er gravide men ting går ikke som planlagt for de fleste. Filmen er ganske spennende også.  

Jeg elsker de filmene som er sånn, hvor det handler om forskjellige folk som på ett vis er knyttet til hverandre! Spesielt siden det er så mange kjente og morsomme fjes med. Er ikke sikker på om den har gått på kino her i Norge, men det har den helt sikkert. Husker første trailer jeg så, jeg var så spent på filmen og venta i spenning på at den skulle komme til nedlastning, og filmen skuffet ikke i det hele tatt. Cameron Diaz er bare så sykt råååå! Tror ikke det er noen andre kvinnelig skuespiller som får meg til å le like mye som henne! 

Har du sett denne filmen, og hva synes du om du har gjort det? 

business woman!!

Hallå! 

Dagen startet med et lite sjokk da jeg så det var frost ute, men heldigvis ble det kjempe varmt litt utpå dagen så det gikk fint å være ute på jobb. Idag har jeg hatt en stress dag, jobb fra halv ni til halv fire, møte fra fem til sju, så møte fra halv åtte til kvart over åtte. Føler meg som en business woman. neida lol! jo litt.

Det siste møtet var om håndball fordi vi har tenkt å prøve å starte med bedriftslag i år også. Håper det er mange som dukker opp, for håndball har alltid vært en sport jeg har brent skikkelig for!! Det er fra jenter/damer som blir 16 i år og oppover, så det er bare å komme om du er fra Meløy eller i nærheten og vil bli med. Treninger i glomfjordhallen! mihi. Oppstart er 16. oktober klokken halv åtte. 

Nå skal jeg spise litt mat, så skal jeg se om det ikke er noe serie jeg kan se på. Ganske sliten etter dagen, så tipper det blir tidlig kveld på meg!Hva har du gjort i dag? 

Har du en hobby eller en interesse som du virkelig brenner for?

SENSATION WHITE 2012 !!!

Forrige helg, altså helgen 14. - 16. september, fikk jeg oppleve det største jeg har opplevd så langt i mitt 18 år gamle liv! SENSATION WHITE har vært på listen min over ting jeg skal gjøre før jeg dør, og jeg kan virkelig si at mitt første gjøremål er krysset av! Det var en helt sinnsyk opplevelse og det var en natt jeg aldri kommer til å glemme! Var helt ødelagt i flere dager etterpå, siden jeg sto å danset i 6 og en halv time! Det største med kvelden var at jeg fikk se to av mine favoritt dj´er live!!!! ♥ Hardwell og Afrojack 
Siden ingen av mine jentevenner var med, så har jeg laget en video!!, spesielt til Grete som hadde sååå lyst å være med, så tenkte jeg kunne legge den ut her!

FIINT

AFROJAAACK!

Hardwell!

Videoen er ikke spesielt bra redigert, for siden jeg nettopp har fått mac var det ganske uvant å redigere i imovie i stede for alt annet jeg brukte på den forrige datan... Og den siste biten var bare en prøvedel. så ikke le... 

Har du opplevd noe sykt kult i det siste?

serieanbefaling: Covert affairs

Jeg klarte da å våkne av meg selv klokken halv 7... Helt sykt siden det er helg, men så sovnet jeg ganske tidlig i går kveld da, siden jeg blir ganske sliten etter jobb. 
Er egentlig bare positivt at jeg våknet så tidlig, for da har jeg tid til å rydde på rommet mitt og sånt før min kjære Jørgen kommer til meg senere i dag! Jeg er en av dem som aldri klarer å holde det ryddig på rommet i mer enn en dag,  klær over alt! 

Frem til nå har jeg bare ligget i sengen å glodd på Covert affairs, og etter episoden jeg ser nå skal jeg komme meg i ryddingen. Covert affairs er en sykt bra serie om en dame som er CIA-agent, og det er veldig spennende. Hun har en god venn og kollega som spiller blind, og jeg synes det er veldig facsinerende å se på hvor flink han er til å spille blind! Dette er virkelig en serie jeg anbefaler om du er interessert i litt action, i stede for jentedramaserier 24/7! Serien har også fått 7,2 i vurdering på IMDB, noe som er veldig bra!

 

 Har du noen serier å anbefale?
Har sett det meste, men kanskje det er noe der ute som er interessant som jeg ikke har sett:) 

Back on track?

Hello peeps! 

Fikk en melding fra en venninne om at hun hadde startet å blogge igjen og at en annen venninne av oss også skulle begynne. Hun syntes også at jeg burde begynne så alle kan se hva som skjer i hverdagen vår da vi ble splittet da vi gikk ut av videregående før sommeren.. Alle mine beste venninner flytta.. Min aller beste venn Grete flytta opp til Tromsø, Marte til Sandnessjøen, Maria og Ida til Bodø. Det er ganske kjipt i grunn.. Bodø er ikke så langt unna da, værst med Grete som har flytta helt til Tromsø... Savner å være sammen med alle mine søte venner!! Har alltid trivdes best med gutter fordi det ikke er noe tull og sånt, men disse jentene er virkelig de beste på jord!! 

Jeg tenkte faktisk i sommer at jeg skulle begynne å blogge igjen da jeg kjøpte meg mac. Skoledatan min slutta å fungere som den skulle og jeg endte til slutt opp med en skoledata uten tastatur..... Da jeg kjøpte macen kjente jeg at jeg ville starte igjen, hadde liksom fått litt inspirasjon av den grunn, men da jeg fikk melding tidligere idag fikk jeg det lille pushet som jeg kanskje trengte. Bestemte meg for å starte å fikse på designet, så får jeg bare se hvor lenge jeg klarer å holde det gående. 

Håper ikke jeg får trøbbel for å legge dette bildet ut!! Er på facebook så regner med det er helt ok! 

Her fra jentekvelden på bursdagen min, tror jeg det var! 
Øverst fra venstre: Maria, Marte, Benedikte, Lotte, Rikke.
Grete sitter oppå meg (den som ser mest gal ut) og Ida ytterst til høyre! 

 

Er det noen du savner som nylig har flyttet?