The Cove

Heihei! Nå er det søndag og jeg og kjæresten min storkoser oss med film, potetgull og chillinøtter! Vi ser en film som heter The Cave som handler om at noen folk utforsker en hule så skjer det forskjellig, er en horrorfilm så får se om det blir skummelt snart!
Kanskje vi skal gå tur senere i kveld:-)

Håper alle har en fin søndag!
Sett The Cave før?

Musikktips - ulike sjangre

Hei godtfolk;) 
Jeg tenkte å lage et lite musikktipsinnlegg til dere nå, og siden jeg elsker musikk uendelig mye, så blir det et innlegg med musikk i mange forskjellige sjangre. Jeg hører på det meste som er bra. hehe!
Sangene er fra listene mine på spotify her  , her og her 

 

  No music, no life

1. Etienne - Bounce (fresh extended verison)
 

2. Klaas - Storm (origional remix)

3. Katy Perry - Roar 

4.  R.J. feat. Flo Rida & Qwote - Baby It's The Last Time (David May remix)

5. Ray Foxx tf R.K Collier - Boom Boom (Heartbeat) 

6. TJR - Ode To Oi 

7. Alex Gaudino Feat. Taboo - I Don't Wanna Dance 

8. Messiah - Monsta

9. Demi Lovato - Neon Lights 

Det er noen av mine favoritter som jeg kunne finne på youtube fra listen min på spotify. 
Så litt roligere musikk! 

1. Alida - Some of us

2. Demi Lovato - Never been hurt

3. Demi Lovato - Shouldnt come back 

4. Secondhand Serenade - Your call

5. Ask Embla - Fathers eyes

6. Biffy Clyro - God & Satan 

 


 Håper dere setter pris på forslagene! Ha en fin dag videre! 
Hva synes du om sangene?  

verdens beste person!!

Idag har min besteste venn i hele verden bursdag! Hun blir hele 20 år, og tanken på at hun er oppe i Tromsø, og jeg er her nede i Meløy er så kjip... 653 kilometer i fra hverandre med bil, men utrolig nok bare en svipptur unna med fly. Er vanskelig å bare reise dit når jeg jobber hver dag som lærling, og hun er student pluss at hun har jobb, men satser på at hun kommer hjem en tur nå i Oktober!! beste jenta i verden <3 

 

Har knallfint vær her, men det begynner virkelig å bli kaldt ute nå! I dag tok jeg med meg votter på jobb, og de fikk jeg bruk for nå på slutten av dagen da solen gikk ned og vi var ute! 

Kjenner dere noen som har bursdag idag?:)
Begynner det å bli kaldt der du bor?

My favorite food in the whole world!

Hallo igjen. Litt trist at jeg har så mange lesere og så få kommentarer.. Føler jeg skriver om bare kjedelige ting da heheh.. Vel, etter en stund med intens jobbing på oppgaven og en tur i dusjen, så ble jeg ekstremt rastløs og fant ut at jeg måtte lage vafler. Jeg elsker vafler men spiser det ikke så ofte som før, men siden jeg spiste så lite godis i helga, tenkte jeg at jeg hadde plass til litt mandagsvafler, så nå har jeg, mamma og pappa kost oss med det. Nå sitter vi å ser på sinnasnekkeren, og snart begynner vel 71Grader nord. Har ikke sett det enda i år, så blir spennende å se om det er noe futt i det, husker jeg så på det før i tiden. 

Flere som er glad i vafler?!

 

work hard, play hard.

Hallå søta blåbær. Nå sitter jeg å skriver på en oppgave jeg har i forbindelse med lærlingetida mi. Skal planlegge og gjennomføre oppvarming for en gymtime i en klasse. Har skrevet en del for hånd, men nå fører jeg det inn på pc, og jeg må bare finskrive det litt og forsikre meg om at jeg har med alt som er viktig. Det blir spennende å se om jeg får det til som planlagt eller ikke. Spennende å være lærling! Akkurat nå skriver jeg om fysisk og motorisk utvikling hos barn i den alderen jeg skal ha, det er så utrolig mye man kan skrive, så prøver å få med bare det viktigste, siden det ikke er om å gjøre å skrive lengst mulig bestandig;) Flere som er lærling eller planlegger å bli det? 
Hva synes du om å være lærling? 

 

Mushroom

Da jeg skulle på butikken i ste, fant jeg ut at jeg måtte ta bilder av hagen fordi det var en del sopp der! Aldri sett det i hagen vår før, som jeg kan huske i hvert fall. Litt stilig. Hehe. Nå skal jeg begynne å sminke meg snart, så blir det ut på livet med godtfolk for å feire kjære Arne som hadde bursdag her om dagen. Må også få i oss lit mat før vi drar, for jeg er veldig sulten nå kjenner jeg! 

Stilig sopp? hehe. 
Skal dere ut på livet i kveld? 

Morning bird

Halla, nå ligger jeg bare her å slapper av. Kjæresten er akkurat dratt på fotballkamp, og jeg vet egenltig ikke hva jeg skal ta meg til. Våknet ganske tidlig i dag, i sånn halv åtte tiden, så har vært våken ganske lenge. Men jeg våkner alltid tidlig i helgene, så kom ikke som noe overraskelsen. Til nå har jeg spist frokost, sett serie, og bare slappet av med min kjære før han dro. Prøver å finnen noen som kan kjøre meg til Ørnes, slik at jeg får handlet til i kveld. Er ikke lett å komme seg rundt uten sertifikat, og med ekstremt få busser som går i helgene. 

Tenkte å kanskje hoppe i badekaret en tur, gjøre meg klar om jeg putselig finner noen som kan kjøre! Vi har en kompis som hadde bursdag her om dagen, så vi skal feire han i kveld. Håper bare jeg får kommet meg utover å handlet først.. blæ. 


Tok et fint bilde av meg selv da jeg våknet. heheh. 

Flere som våkner tidlig i helgene?

Godt med helg

Heihei! Nå sitter jeg og kjæresten min i senga etter å ha spist pizza med mamma og pappa, og jeg ser på at han gamer litt GTA 5. Skikkelige barndomsminner for jeg brukte å spille det etter skolen før i tiden! Haha!
Blir sikkert å sette på litt Suits snart mens han spiller litt. Er så godt med helg, har vært ganske sliten denne uken. Det tar virkelig på at det er så mørkt ute, så i kveld er det deilig å bare slappe helt av med kjæresten!

Slapper dere av kveld?

iOS 7 - Her er min mening.

I går fikk vel alle med seg at iOS 7 kom ut for oppdatering på iphone og ipad. Jeg har gledet meg kjempe lenge på oppdateringen, for det er mange småting som er blitt kjempe bra. Jeg synes også designet er ganske fresht, men veldig uvant! Litt mer barnslig design, men blir vel vandt med det til slutt;) 
HAr fått med meg på facebook at det er en del som er misfornøyde med oppdateringen, men jeg tror faktisk (no offence), at det er fordi folk ikke skjønner seg helt på den, og ikke vet av alle de nye funksjonene. Anbefaler folk å gå inn på apple å lese om det, for det er mange skjulte funksjoner. Jeg er kjempe glad for at kameraet er blitt oppdatert slik at vi kan legge på effekter før og etter bildet er tatt, hele designet er bare flått på kameraet, og føler lukkertiden er raskere? 
Velvel, jeg husker at jeg gruet meg til denne oppdateringen, men etter jeg så en konferanse om alle oppdateringene, begynte jeg å glede meg vilt! Og jeg er kjempe fornøyd! Utforsk tlf`en din før du sier noe om oppdateringen, for det er virkelig den største oppdateringen fra apple noen sinne, og fortjener ros, mener nå jeg i hvert fall! Fins sikkert litt bug her og der, men jeg har ikke merket noe til nå. 
 


Helt nytt og fint display på låst skjerm. 


Det jeg synes er ganske kult med dette, er at hvis du bikker tlf´en til sides eller opp og ned, så flytter bakgrunnsbildet på seg. Ganske fresht. 


OM man dobbeltklikker på hjem-knappen kommer man til dette, som er en oversikt over alle appene man har åpen. Her kan man dra dem oppover, så blir de borte, og det sparer strøm. Veldig mye finere enn den forrige. 


SAFARI er en av mine favorittsaker som er blitt endret. Nå kan man ha så mange faner man baaare vil, i stede for sånn 7, som det var før! Her er det bare å rulle til man finner fanen man vil lese på. Mye annet som er forbedret i safari også. 


Synes dette var mye finere enn forrige iOS. Kan også ha så mange apper i en mappe som man bare vil! 


DETTE har jeg lengtet etter! En rask måte å få tilgang på flymodus, bluetooth, endre lysstyrke, finne lommelykt og mye mer på! HERLIG. (dette finner du ved å dra oppover på skjermen nedenfra) Litt dårlig på å forklare. MENjaja. se en video om du ikke har funnet det ut allerede. 

HVA SYNES DU OM DEN NYE OPPDATERINGEN?? ER DU FORNØYD SOM MEG, ELLER LITT MER MISFORNØYD? 

 

CHILI

Hei søte små! Nå har jeg akkurat spist vårruller og ris med chilisaus! Åh, det er så godt. Og chilisaus er jo bare helt magisk å ha på maten! loveit. Er kjempe glad i sterk mat, kanskje litt for glad i det, så når jeg spiser slik mat, har jeg alltid mye chilisaus på. Er best med chilisaus på wok med nudler. nnnam! 
Har også lastet ned suits, så jeg holder på med første episode av sesong 1. Virker veldig spennende og morsomt. Liker slike serier kjempe godt! I dag er det ryddedag, så har tenkt å få stelt rommet skikkelig, hele pakken. Vaske, støvsuge, få vekk unødvendige papirer som ligger på kommodene, så skal jeg rydde vekk alle tomflaskene og burn-boksene som kjæresten har rotet (!) Skal bare slappe litt av først, så skal jeg sette i gang! FLERE SOM ER GLAD I STERK MAT?

SOME OF US

Hei hei folkens! Nå har kjæresten min akkurat vært en tur innom, før han gikk på fotballbana for å møte opp til en kamp de skal ha om en time. Usikker på om jeg årker å dra oppover da jeg har litt prosjekter jeg skulle ha fått gjort ferdig hjemme. Nå hører jeg bare på musikk, så tror jeg at jeg skal se på charterfeber siden jeg ikke fikk sett det i går, fordi jeg sovna FØR klokka halv ti?! Helt sykt.. Jeg sovner alt for tidlig for tiden, så tror jeg må prøve ut litt aktiviteter så jeg klarer å holde meg våken til i hvert fall halv elleve. haha.. Men jeg bruker å være sånn når det blir høst og vinter. Jeg går litt i dvale!
Venter egentlig bare på at iOS 7 skal komme ut! Håper jeg får den i kveld, for jeg er sykt spent og gleder meg vilt til oppdateringen!! 

 

Hva synes dere om sangen? Loveit!
Flere som sovner tidlig for tiden? 

Waterfall


Think of your life as a waterfall; it may come crashing down at some point, 
it may have it's ups and downs, but in the end, it will continue to flow.- unknown

Hva synes dere ? (Ikke av beste kvalitet da det er tatt med tlf)

GRESK FORNØYELSE

Nå koser jeg meg med gresk yoghurt, honning og musli med blåber :D fantastisk godt! Elsker gresk yoghurt, og kjøpte ei stor bøtte på coop i ste. Ligger å ser på serien Devious Maids, og venter egentlig bare på at Charterfeber skal begynne! 
Liker dere gresk yoghurt med honning og musli/noe annet i? 

Drill og veldig produktiv dag

Hallo, søte mennesker. Nå har jeg kommet hjem fra drilløvelse og har spist kveldsmat. I dag fikk jeg to nye drillpiker, så blir spennende å se hvordan det blir framover med både nye og gamle drillpiker! Blir en utrordring for meg, siden jeg har dem på samme tid. De nye begynner en halvtime før de andre, så får en halvtime alene med dem, så er de nye ferdig en halvtime før de andre slik at jeg får en halvtime med de også alene. Får se hvordan det funker framover, veldig spent! Jeg synes det er gøy med litt utfordring, i tillegg så synes jeg det er gøy å gi noe tilbake til det lille samfunnet vi bor i. Gikk selv på drill i mange år da jeg var yngre, så da jeg ble spurt om å være instruktør så nølte jeg ikke med å si ja. 

Nå ligger jeg bare i senga å ser på Devious Maids som er en veldig spennende serie. Tror ikke jeg skal gjøre noe annet produktivt i dag, for jeg er veldig sliten! LITE søvn i natt pga det var ekstremt med vind ute, så jeg slapper fult av i dag. 


Bildet er fra en øvelse noen mnd tilbake:) Stjelte hatten til tamburmajoren;)

Hva gjør dere i dag?
Flere som er slitne idag? 

SHOPPING IN PARADISE

Nå sitter jeg og Ida i leiligheten på aspmyra å ser kamp mellom Meløy og Grand! Kjempe morsomt at hun har leilighet ut mot banen så vi slipper å sitte ute å se kamp!
Vært på shopping idag, Skal vise frem hva jeg har kjøpt i morgen!
HA EN FANTASTISK LØRDAG! Vi skal ut på livet i kveld, vi da!

Hva gjør dere på denne fine lørdagen?

Ready or not here i come

Liten oppdatering fra meg her i kveldinga. Nå har jeg akkurat lagt meg i sengen. UTROLIG godt. Tror ikke det er noe jeg liker bedre enn å ligge i senga å være lat. HEHE.
Har spist taco i kveld og det er virkelig noe av det beste jeg vet! Like godt hveeeer eneste gang. Etter tacoen kom jeg på at jeg måtte dusje, så jeg fikk ikke sett ferdig the voice.... bah. Dusjer jeg for sent så tørker ikke håret mitt før i morgen kveld, tar jo flere timer før håret tørker. Har prøvd å fønet det litt nå, men hjelper ikke så alt for mye. Etter jeg dusja, måtte jeg jo selvfølgelig pakke sakene mine, siden jeg (som nevnt tidligere) skal til Bodø i morgen for å sove over hos Ida! GLEDER MEG. Blir vel en tur ut på byen, så håper på bra liv. 

Ser på X factor USA. ELSKER Demi Lovato <3

Søte strandbagen til mamma som jeg fikk låne! Utrolig nok fikk jeg plass til klærne og ett par sko i bagen! *stolt* 

 

Har dere spist noe godt i kveld?
Hva gjør dere i kveld? 

finally, what we all have been waiting for

Okei, dette høres sikkert sprøtt ut, men det første jeg gjorde da jeg våknet i dag, var å synge i halvsøvne. Da sang jeg selvfølgelig ingenting annet enn: its friday friday, gotta get down on friday, everybody´s lookin forward to the weekend, weekend. hahaha. what tha f**k?! Jeg må le av meg selv når jeg tenker på det, for det var det første jeg gjorde da jeg åpnet opp øynene for å se på klokka. herregud så teit jeg er til tider, skulle ønska kjæresten min var her for å vitne det, for han er vitne til alt mulig annet jeg gjør i halvsøvne hahaha... Ganske kleint at jeg gjorde dette, for jeg liker ikke den sangen i det hele tatt!

Vel, som sagt i dag er det fredag, og det er godt med helg, og jeg ser fram mot god mat og avslapping i kveld. Så må jeg få pakket litt fordi jeg skal til Bodø i morgen å sove over der, så må ikke glemme å få pakka litt klær til det. 

EDIT: HOLDER PÅ Å ENDRER DESIGNET MITT NÅ, SÅ BLIR LITT ROTETE  


fornøyd med helg:)

Håper det er flere enn meg som gjør rare ting i halvsøvne???

Orange is the new black

Nå kommer det en liten serie-anbefalning for dere som liker å se serier som er komedie, crime og drama. For det elsker jeg. Jeg og kjæresten fiksa netflix for litt siden, og da oppdaget jeg en serie som heter Orange is the new black, og det så jeg ferdig på ikke så alt for lang tid. Nå går jeg bare å venter på at sesong 2 skal komme ut! 

Serien handler om ei jente som er i 30 årene, som blir dømt for en forbrytelse som hun gjorde for over 10 år siden. Hun blir dømt for å ha transportert penger i forhold til dopsalg som hennes kjæreste solgte på den tiden. Det byr på dramatikk og humor når hun blir satt i et kvinnelig fengsel med mange forskjellige personligheter, og det blir ikke noe bedre av at ekskjæresten havner i samme fengsel. Dette er selvfølgelig dramatisk for henne fordi hun har en forloved på utsiden som ikke er så glad for at hennes ekskjæreste er i samme fengsel. (han er mann og eksen er en dame, bare for å oppklare i deres forvirring) Det er faktisk også basert på en ekte historie. 

Jeg anbefaler denne serien på det sterkeste! Den siste episoden i sesong 1 var så utrolig spennende at jeg ble skikkelig irritert for at det var akkurat den slutten som det var... Klarer jo ikke å vente... 

 

 

Noen som har sett denne serien?:) Liker dere den?

Oh, sweet september

Jeg er så utrolig glad for at det er sol selvom vi er kommet i september, det gjør at vi har en fin start på høsten og at det ikke er så kaldt. Det var iskaldt da jeg gikk til jobb i mårrest, men da sola kom ble det kjempe varmt, og det er så herlig å kan være ute på ettermiddagene på jobb! 

Nå er jeg kommet hjem, og venter egentlig bare på at mamma og pappa skal komme hjem så vi kan spise middag. Jeg er ekstremt sulten kjenner jeg! Nå i skrivende stund hører jeg at bilen kommer, håper det er mer fisk igjen fra i går, for jeg elsker fisk. 

I dag må jeg rydde rommet, siden det er den berømte ryddedagen i huset vårt. Bah, alt for rotete til å være 19 år gammel.. Må virkelig skjerpe meg, for det er så kjedelig å rydde. I hvert fall det å begynne å rydde, for det bruker egentlig å gå ganske fort unna så lenge jeg får begynt. 

Skal også få ryddet litt i Iphotobildene mine på macen, for macen krasjet for noen uker siden, og nå er ingenting i hendelser så alt er bare et stort rot!! Heldigvis hadde jeg overført alle bildene på harddisken så mistet ingen bilder. fjoooh. 

 


På tur hjem fra jobb. 

Er dere fæle med å rote på rommet?
Har dere også hatt en fin start på september? 

Lillelørdag!! whoop

Idag er det onsdag, så snart er det helg igjen og det gleder jeg meg kjempe mye til for jeg skal til Bodø på lørdag. Kjæresten min har fotballkamp på aspmyra, så skal dit for å se kamp, Shoppe litt og så skal jeg sove over hos besteste ida!!
idag har jeg hatt kjempe gangsperre i magen etter jeg har begynt å trene igjen, så gleder meg vilt til dagens økt er ferdig slik at jeg kan ta meg et langt bad!! Elsker å bade i badekaret. helt hekta.
Edit: Idag skal vi spise kveite og det er jo bare hele ukas høydepunkt!!!

Her var jeg døds sliten etter å ha trent på mandag!! Svettj og god:)
Flere som er i like dårlig form som meg?:)
Hva gjør du idag?

kroppskunst

Jeg er veldig glad i tatoveringer, og det er det første jeg merker ved mennesker om det er synlig. Jeg kan glo masse og virke som en kreepy stalker, men det er bare fordi jeg synes det er så fint med tatoveringer. Jeg har selv èn tatovering, som jeg tok i april, og den er jeg kjempe fornøyd med!! Har nr to i bakhodet, og tenkte å bestille time snart, fordi jeg må å fylle på den jeg har fra før av, da den er blitt veldig misfarget. (ikke en bra plass å ha tatovering på selve handa, som man vasker mange ganger om dagen....) Heldigvis er det gratis i ett år der jeg har tatt, så det gjør meg egentlig ikke så veldig mye, bare litt stress at det er tre timer unna, siden jeg bor på landet. 
Grunnet til at jeg har tatt denne tatoveringen, er fordi musikk er en veldig stor del av meg, og musikk betyr utrolig mye. Jeg hører på musikk når jeg er glad, når jeg er sint, når jeg er lei meg, når jeg er er gira på å dra ut, og når jeg rydder and so on. Musikk musikk musikk. Var ikke alle i slekten som var like stor fan av plasseringen, men den er faktisk så langt ned på utsiden av handa at den ikke vises hele tiden, med mindre jeg sitter med handa under haka liksom. Men jeg bryr meg ikke, som jeg sa til alle: "tatoveringa mi e mitt bæste tilbehør, sia e ikke bruka så mye armbånd og ringa" 

Det skal også nevnes at selv om jeg er glad i tatoveringer, (for meg personlig) så skal en tatovering være grundig gjennomtenkt før man gjør det, og jeg mener at den skal bety noe. Man tatoverer ikke en ku om den ikke betyr noe eller symboliserer noe. Det koster mye å tatovere seg, minstepris der jeg er koster det 1000, og det er jammen meg ikke billig om man om 10 år skal fjerne den pga dumme valg som ung. Jeg var fast bestemt før i tiden på at når jeg ble 18 så skulle jeg ta ditt og datt, og guri jeg er glad for at jeg ventet til jeg var 19, for da hadde jeg ekstra tid på meg til å bestemme meg, og jeg hadde vært flau om jeg tok det jeg hadde lyst på da jeg fylte 18. 
Var forøvrig på Bu-Hu tattoo og piercing, hos Freddy. Kjempe fornøyd :D 


Music is what feelings sounds like <3 (mye blekk her og der, da jeg ikke fikk vasket den ordentlig rett etterpå) 

Hva synes du om tatoveringer? Har du noen, eller planlegger du kanskje noe?:)

For første gang!!

Ja i dag var det første gang jeg stemte, og det føles godt å ha gjort en borgerplikt:) Var selvfølgelig nervøs for å gjøre feil, men tror det gikk bra, valgte i hvert fall det partiet jeg håper vinner, og jeg er spent på å se hvem det blir som faktisk går av med seieren!
Idag har det vært utrolig bra vær, fikk sjokk da jeg gikk ut av døra i mårrest og det var kjempe varmt selv når det ikke var sol. På slutten av jobbdagen var vi ute så jeg ble enda varmere av å være ute i genser og lang tights, følte at jeg holdt på å svette i hjel. Nå skal jeg spise middag, så skal jeg se dagens serier så jeg får litt pause fra sola og sånn at middagen får sige, så skal jeg trene etterpå tenkte jeg!

Dette er meg i dag!! Blid og fornøyd jente som har stjelt klær fra moren sin.

Har dere knallvær idag?
Har dere stemt?

Herlig søndag

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst. Skulle gå tur med kjæresten, men endte opp med å sette på film og spise usunt. Men er det ikke slik søndager skal være??
Akkurat nå ser vi en dokumentar om en mann som bor ute med bjørner. Han ble spist av en bjørn, men kameraet ble funnet og det er nå redigert sammen til en kjent film. Han er gal i mine øyne, for han vil være en bjørn og har brølt til mennesker som har kommet nær han! Men alt i alt en spennende film for meg som er så glad i dyr, og bjørner er fine (skumle) dyr!

Noen andre som er glad i å slappe fullstendig av på søndager?

LOVE


He's not your prince charming if he doesn't make sure you know that you're his princess. - Demi lovato

Herlig å ha ei helg med full avslapping sammen med kjæresten min! Det er godt å ikke ha vært ute slik som resten av bygda, for da har vi hele dagen på oss til å gjøre hva vi vil, uten av fyllesyken skal ta over. woho! Nå har vi akkurat spist felles frokost sammen med mamma og pappa, så skal vi vel finne en film på netflix som vi skal kose oss med til vi finner på noe annet fornuftig å gjøre. Ha en fin søndag alle sammen! 
 
Hva gjør dere denne fantastiske søndagen?