Blogg

Det beste som fins

Det beste jeg vet når jeg er syk og/eller i dårlig humør, er å ligge i badekaret og bare la tankene strømme som en foss!! Heh. Akkurat nå så er jeg i kjempe dårlig form og i dårlig humør! Dro hjem fra jobb med ekstremt vondt i magen.. Har heldigvis ikke spydd, men har vært en del innom doet. hater det.. Håper jeg blir bedre etter i natt så jeg kan få en fin avslutning på uka med de søte små på jobb! Har nemlig vært småsyk siden i begynnelsen av august, så kjenner jeg snart ikke har mer energi på lur.. men men! Kommer seg vel til slutt får jeg håpe. Håper alle andre der ute er frisk og rask! Men går mot kaldere tider, så regner med at jeg ikke er den eneste!Hvordan er din form? Er du syk for tiden?

Politiet

Halla. Nå har kjæresten akkurat dratt på fotballkamp, og jeg bare ligger i sengen å sløver. Har vært syk hele uken, så kjenner jeg ikke er i noe spesielt god form.. Blir neppe noe kamptitting på meg i dag. 

Har satt på Politiet på Dplay, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har det siste året blitt så utrolig interessert i å se på Nattpatruljen, Politiet, og alt annet som har med politi/FBI å gjøre. Bruker å se mange Amerikanske dokumentarserier på Netflix og ViaPlay. Litt merkelig, men synes det er såå spennende! Drømmen er jo å bli CIA agent, men den drømmen er nok lost for leeenge siden. Det beste var jo da jeg var i Tromsø i April, og faktisk "møtte" på Jørgen fra Nattpatruljen! Ble helt starstruck jeg! 

Hadde jeg vært interessert i ordentlig trening og sånt, så hadde jeg nok søkt meg inn på politiskole etter lærlingetiden hehehe. Neida. Men å jobbe i fengsel tror jeg at jeg godt kunne gjort! Kanskje med de som har rusproblemer, siden jeg er veldig interessert i rusproblematikken. 


Foto: Politi.no 

 

Er du interessert i slike serier du også? 

Smugling av "motehund"

Oh gad. Leste akkurat en artikkel på VG angående smugling av pomeranian og chihuahua. I følge artikkelen var dette to av de mest søkte ordene på finn.no i 2013. Da sier det seg selv at det er fristende for noen idioter å skal smugle inn i landet, for så å avle dem og så selge dem videre for fleire foldige tusen. Tollvesenet sier også at de opplever så og si månedlig opplever smugling av spesielt chihuahua, men også pomeranian, og jeg kjenner at jeg blir kvalm ved tanken. 

Dyrene oppbevares som oftest ikke bra. De ligger vanligvis tettpakket i pappesker. Dessverre må mange hunder som smugles inn bli avlivet på grunn av smittefare. De har ikke papirer, sier kontorsjef i Tollvesenet på Svinesund, Wenche Fredriksen, til VG.


Foto: Tollvesenet. Dette er bilder av hunder som ble forsøkt smuglet inn i August. 


Foto: dyrebeskyttelsen. Her er et bilde av hunder som ble smuglet fra Polen til Sverige. 

Hva i alle dager, kjenner at jeg blir litt sjokkert og får helt vondt i meg her sitter å leser om det. Skjønner ikke hvordan hundeeiere kan gjøre noe sånt mot uskyldige dyr.. 

Som artikkelen sier, så håper både jeg og de fra Norsk Kennel klubb at folk kjøper en hund mtp hva de skal bruke den til, og hva som passer dem som person. Ikke bare på grunn av hva som er på mote, og hva alle i Hollywood gjør. 
Jeg har også lyst på en Chihuahua, men det har jeg hatt i mange år, og det er ikke pga jeg er blond, eller fordi Paris Hilton kjøper sine hunder for 35. 000. Men fordi jeg elsker dem, og falt for dem en gang jeg passet en Chi for maaange år siden. Det må da gå an å si at man liker chihuahua, akkurat på lik linje som man kan si man liker en golden retriever, uten at man skal bli sett på som bimbo. 
Skal ikke ha noe hund som sitter oppi veska og er en type tilbehør. Små hunder skal ikke undervurderes, og de trenger mye mosjon selv om de er små, og ikke minst så trenger de oppdragelse selv om de er små. 

London love

Hei. Nå er det ekstremt lenge siden sist jeg har blogget. Følte bare for at nå var det på tide å starte igjen. I hvert fall prøve! Har vel mistet alle mine lesere nå, så det var jo kjempe kjekt da. Vel vel, jeg overlever vel selv om!


I sommer var jeg i London sammen med Ida. Det var ekstremt koselig, og den beste langhelga i heeele mitt liv! Jeg har faktisk aldri vært i London før, men det har Ida, så hun viste meg både London Eye, og Big Ben. Fikk ikke tid til å ta turne innom slottet, men vet at jeg kommer til å reise til London flere ganger, så ble ikke så veldig lei meg for det. Ble en del shopping, og spesielt god mat! namm. Det morsomste var vel da vi var innom Primark, og de ropte over høyttalerne at det var 15 min. til stengetid. Tok oss en kurv og sprang overalt og bare la ting i kurvene! Det var veldig spennende å se alt det rare vi hadde kjøpt oss! hahaha.

Noen bilder fra turen: 
Her var vi på en Italiens restaurant for å spise god pizza! matvraket selv! 

Men det som gjorde at denne turen ble ekstra spesiell, var vel det faktum at jeg fikk se min favorittartist gjennom tidene, som jeg elsker elsker elsker elsker! Bare det at konserten var på Wembley Stadium var også en stor opplevelse, da det er en ekstremt stor arena, og hjemmebanen til England <3 


E M I N E M    E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M Har dere vært i London? 
Opplevd å se favorittartisten live?