Blogg

people like us..

Her om dagen så jeg en ny film som er kommet som heter people like us! Den kommer ut i Norge 12. Oktober, så da kommer den vel på kino der du bor. 
Jeg syntes den var kjempe bra! Trodde faktisk ikke det kom til å være en film som var verdt å se, men siden jeg ser det meste nytt så jeg den, og ble positivt overrasket. Den har fått terningkast 7,1 av 10 på IMDB, så det er ganske bra.

Den handler om en mann som får vite at faren hans som han ikke hadde så godt forhold til er død. Så finner han ut at alle pengene han tror han får tilhører noen andre, som faren da på brev har bedt han om å lever til den personen. Han finner ut hvem denne personen er, og det er ikke som han trodde til å begynne med. Han har vanskeligheter med å fortelle sannheten til denne personen, for det ligger jo mye mer bak sannheten enn at faren hans ville gi en random person sååå mye penger. 
Den er morsom, og dramatisk! Verdt å se synes nå jeg. Mange bra skuespillere med i filmen <3

Sett noen bra filmer i det siste? 

koselig helg

Hallå der kjøtt og blåbær. 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra min kjære! Har vært på drilløvelse så ble igjen hos han etterpå siden det er rett på siden der hvor han bor. Har hatt en fin helg med drillseminar, så var jeg ute en liten tur på lørdag, men mista stemmen så dro hjem! hehe.. Var koselig å møte Marte og Maria og alle andre igjen da <3

Akkurat nå, så sitter jeg å ser på farmen, jeg er ikke noe tvslave, for jeg ser nesten aaaldri på tv. Jeg ser mye serie og film, men det er på datan som jeg har lastet ned, og jeg liker ikke å gå å vente på at ting skal begynne i Norge, men siden farmen er norskt tenkte jeg å se det nå. (selvom jeg ikke kommer til å følge med på det) 
Kommer til å sette meg på rommet for å se Revenge snart!! Er så happy for at det er kommet tilbakeee igjen <3  


Babyene mine <3 

 

Hva gjør du i kveld? 

I love food!!

Hei hei!
Nå tester jeg ut den blogg appen for første gang, så aner ikke hvordan innlegget kommer til å se ut!!

Nå sitter jeg på pauserommet og venter på Monica som er lærling her også, så skal vi gå ned til sentrum å spise litt mat etterpå! Gleder meg for jeg er gaaanske så sulten! Hva jeg skal spise vet jeg ikke, men alt er godt så gleder meg mye!
Tror jeg er blitt litt solbrent i fjeset :( ikke morsomt! (og jeg er fortsatt sminkefri og stygg på grunn av øyekatarr...)

Flere enn meg som er glad i mat???

Pinkeye!!!!

Hello my lovely friends! 

Lite oppdatering fra meg i det siste... Har ikke vært helt i form i det siste, fordi jeg våknet opp med øyekatarr på lørdagsmårran, måtte ringe legevakten og fikk heldigvis medisin... Sykt irriterende, SPESIELT siden bestevenninnen min kom hjem på besøk i helgen. (Hun har flytta til Tromsø for å gå skole). Jeg ble så lei meg og irritert, men dro ut med godtfolket på lørdag uansett. Kan ikke sminke meg, så vaser rundt uten sminke, og jeg så ikke ut på øynene i helgen. Sykt hoven og ekkel!! Men men, det er slikt som rammer en når en jobber i barnehage!! 

Nå er jeg forøvrig akkurat kommet ut av dusjen, og er klar for en dag med full avslapping, samt å gjøre meg klar til jeg skal ha drillseminar med drillerne mine i helgen <3 DET gleder jeg meg til! Helg med bare morsomheter, uten noen dyre besøk på puben osv. 


Slik så jeg ut på søndag. LEKKER!

Har du opplevd å hatt øyekatarr som du kan huske? Jeg kan ikke huske at jeg har hatt det før, men regner steeerkt med at jeg har hatt det et par ganger som liten siden jeg gikk i barnehage. Men det er så sykt ekkelt å være 18 år og gå rundt med det der, og dråpene jeg må ta er ikke noe pluss i boken heller... fisj. stakkars barn som får slike ting,  sier jeg bare!