hits

10 fun facts about me

 • 02.05.2018, 18:33

 Jeg er 24 år og bor sammen med kjæreste min i en firemannsbolig, hvor vi dessverre ikke trives så veldig godt. (Vi eier leiligheten) Drømmen er selvfølgelig hus, men det rette har ikke dukket opp enda. Jeg jobber fast som barne- og ungdomsarbeider i en barnehage. 

 Jeg har 3 tatoveringer, og flere skal det bli. (sorry mamma) Jeg er en person som bruker år på å fastslå hva og hvor jeg skal ha noe, så det tar litt tid hehe. 


Min første tatovering tatt i 2013.

Intern med kjæresten tatt i 2017. 
Min store stolthet. ELSKER tigere. Tatt i 2016. 

 Det beste jeg vet og som på en måte kan kalles min største hobby er å se dokumentarer om mordere, narkotikasaker, og generelt om fengsler, kriminelle og rettssaker. Jeg elsker å høre om hvordan hjernene deres er annerledes fra "normale" mennesker, og å høre om hvorfor mange blir mordere. Jeg kan sitte på timesvis å google meg opp på en sak på nett, og jeg blir helt avhengig av det. 

 Og, da er det vel kanskje ikke så rart at min drømmejobb (forutenom min fantastiske jobb som barne- og ungdomsarbeider), er å være politietterforsker. Mer spesifikt, jobbe for FBI. Jeg har en evne til å se og skjønne ting, og derfor har min interesse for film dabbet litt de siste årene, for jeg finner alt for ofte ut handlingen før det skjer hehe. I serier så er det litt mer uforutsigbart, og har dermed lagt en større elsk på det enn film. 

 Broren min var mitt store forbilde som barn. Han er 5 år eldre enn meg, og han heiet på Manchester United. Siden jeg skulle gjøre alt han gjorde, stjal jeg tidlig lakenet hans med united på, og den dag idag er det de jeg holder meg. 

 Min største frykt er å styrte i fly. 

 Min Guilty Pleasure er EUROVISION. Det er virkelig årets happening for meg, og her er det glitter og glam som teller! 

 Siden jeg begynte min fotball og håndballkarriere som barn har jeg vrikket og forstuet føttene mine UTALLIGE mange ganger. Vi bor 2 timer unna Bodø, så det ble mange lange kjøreturer for min stakkars pappa, som måtte kjøre meg i røntgen hver gang. Da jeg var 11, klarte jeg å knekke foten på en drilløvelse under oppvarmingen. Siden jeg la opp sporten som 16 åring, har jeg vrikket foten kraftig 3 ganger. Nå etter jul, har jeg startet på fotball igjen, og har ikke kjent noe til skadene (enda). 

 Denne er litt nerd. Jeg er veldig opptatt og fascinert over dette med "spøkelser" og energi. Jeg tror ikke at man kan se døde mennesker slik man ser andre mennesker, men at det er noe mellom himmel og jord det er jeg helt 100% sikker på. De døde legger igjen mye av energien på denne jorda, og hvis man tenker over det, så er det ikke så rart. Mange ler bare av det, og tror ikke på det i det hele tatt, men det er mange uforklarlige ting som skjer i denne verdenen. Hehe, ingen kommer noen gang til å overbevise meg om noe annet, men jeg ser ikke på Åndenes makt og sånt, det tror jeg er bare tull. Jeg er veldig overbevist men skeptisk på samme tid. 

 Jeg elsker å reise, men grunnet jobben er det litt vanskelig å få det til, dermed reiser jeg ikke så mye som jeg skulle ønske. Dette er noe jeg derimot skal bli bedre på å få til, og jeg har satt opp en liste over plassene jeg har vært (her), og plassene jeg ønsker å reise til (her) 

 Visste du noe av dette om meg fra før? Har du noen funfacts du vil dele? 

 

#funfacts #fakta #eurovision #politi #etterforsker 

10 ting som (faktisk) gjør meg sint

 • 19.04.2018, 20:42

 • Tyggelyder av oppegående menneskers munn.
   Det er kanskje rart for noen, men dette gjør at jeg blir skikkelig sint inni meg og tenker mange stygge ord. hehehe. 
   
 • Negativitet.
  Jeg prøver mesteparten av tiden å tenke det positive i det negative, men selvfølgelig så er jeg ikke perfekt jeg heller. Dette er en egenskap som jeg har øvd på i mange år, og som jeg har gått inn for å endre med meg selv. for jeg har ikke bestandig vært en som klarer å se det positive i det negative. 
  Alle har lov til å være litt negativ i blant, men det jeg mener når jeg sier at negativitet gjør meg sint, er de som bestandig ser det negative. De som bestandig klager uten at de vet hva utfallet blir. 
 • Klagende naboer.
  Jeg har, siden jeg flyttet ut hjemmefra, vært palget med naboer som ikke tåler at man slepper en fis i egen leilighet. Ja, nå har jeg gått igjennom festefasen med naboer opp, ned og i mente, men jeg hadde ikke fest verken her eller der. Skjedde vel en gang at det gikk over stokk og stein. hehe, men dette beklaget jeg meg for også. Har du valgt å bosette deg i blokk/vertikaldelt/firemannsbolig, så må du også tåle å høre at det er folk i bygget sammen med deg. Du må tåle at folk går i trappeoppgangen, du må tåle å høre TV´n, og det som irriterer meg mest; du må TÅLE at vifta over ovnen står på under matlaging. Ikke kom her å fortell meg at jeg ikke kan ha den på i mi egen leilighet. JEG VIL HA HUS. 
   
 • Bedrevitere. 
  Herrefred. Folk som tror de vet bedre enn deg i en hver situasjon, uten at de egentlig har noe med saken å gjøre. Trenger jeg å si mer? Det er bare rett og slett sykt irriterende, og til tider så kan det irritere meg så mye at jeg til slutt bare må le (?)  
   
 • Når jeg ikke får det som jeg vil. HEHE 
  Jeg er bestandig ærlig: jeg er en person som blir fort sur. MEN jeg blir like fort blid igjen  Dette har også medført at jeg er veldig sta, og liker å få det som jeg vil. Får jeg det ikke som jeg vil, blir jeg som oftest kjempe sur, men glemmer det fort også. Kjæresten kan telle til 3 fra jeg eksploderer til jeg ler. 
   
 • Folk som i mitt yrke (barne- og ungdomsarbeider i barnehage), ikke er der for BARNA sin skyld.
  Er du på jobb for å drikke kaffe og prate med alle de voksne, eller er du der på barnas primisser? Jeg har valgt min jobb ut fra min interesse av å være en "spokesperson" for barna i hvert fall.  ( Dette er ikke et hån av min arbeidsplass, men generelt i landets barnehager!! ) 
 • Dyreplageri 
  Hva kan man si? Det er helt forferdelig, og det skjærer i hjertet mitt å tenke på hvor slemme folk kan være med helt uskyldige stakkarslige dyr. Jeg bruker ikke sminke som er testet på dyr. 
   
 • Forsøpling. 
  Finner ofte søppel bare meter fra søppelbøtta. Altså, hva er poenget? Her om dagen så jeg ei heil pizzaeske på riksveien. Hva i alle dager? Kunne du ikke bare hatt den i bilen til du kom hjem liksom? 
  Stakkars alle dyr som lider av oss menneskers dårlige kunnskaper på å kaste ting der de hører hjemme :( 

  Foto: epSos.de, Flickr
   
 • "Nettroll" og Mobbing.  
  Mobbing ødelegger liv. 
  Er du tøff nok til å skrive det på face, skal du være tøff nok til å si det personlig. Å skrive stygge kommentarer om bloggere, politikere, hun/han i klassen, ja, uansett folk, det er ikke greit. Hvor er menneskeligheten? Hvor er menneskeverdet? Alle mennesker er like mye verdt. Vi må få en stoppe på det å sette seg bak tastaturet og skrive dritt om folk, uansett om det er en kjendis eller ei. Det er mobbing. Foreldre må slutte å snakke stygt om andre mens barna hører på. Da tror jo de at det er helt greit. Jeg har sett mange stygge kommentarer florerer på Facebook. Det er ikke greit. Det som er det sykeste, er at i 80% av tilfellene er det VOKSNE folk. Tenk deg litt om før du skriver noe, du er en rollemodell for barn. 

  Foto: Colourbox
   
 • Masing om sertifikatet. 
  Helt greit med de som spør meg om ikke jeg har tenkt å ta lappen, siden jeg tar buss til og fra jobb. Men når det er de samme som spør, så blir det om til masing. Jeg har en frykt inni meg når det kommer til bilkjøring, jeg har det helt OK på den bussen jeg. Det er mitt valg, ikke ditt. Jeg har kjent på "presset" en gang om å ha lappen, og da begynte jeg å gråte til slutt, av ren frustrasjon. Jeg har aldri kjørt go-cart liksom. Så redd er jeg fart og spenning. Jeg kommer til å ta lappen når jeg selv er klar for det. 

 

 Blir du også sint av noen av de samme tingene som meg, eller er det bare jeg som er rar? hehehe

10 ting jeg ikke kan leve uten

 • 07.04.2018, 17:20

1. Kjæresten er jo nr 1. Klisj Klasj. Hadde jeg ikke hatt han vet jeg ikke hva jeg hadde bedrevet tiden med idag. Hadde vel kastet bort livet på å prioritere feil. Så jeg setter så stor pris på han 

2. Venner og familie selvfølgelig! Hva skulle jeg gjort uten dem? 

3. Musikk. Musikk er noe jeg hører på når jeg er både glad, trist, og sint. Jeg bruker musikk som min medisin til alt stress i hverdagen, og det er sånn jeg klarer å roe ned. 

4. Serier og film. Når jeg er alene, og forsåvidt når jeg skal slappe av og kose meg med kjæresten ser vi serie eller film. Det er bare så koselig å kunne drømme seg bort i en helt annen verden, og leve seg inn i en historie. Jeg er ikke glad i å lese bøker, så å se film eller serie, er det jeg gjør for å drømme meg bort. 

Hailee Steinfeld in THE EDGE OF SEVENTEEN

5. Macen. Macen har fulgt meg siden 2012. På den har jeg gamle notater, dokumenter, bilder og viktige saker som jeg trenger. Jeg bruker jo også den til å skrive dette innlegget, og for å generelt kunne blogge, så da sier det seg selv at den må få være med hehe. 

6. Vann. Jeg drikker vann hele tiden, og jeg kjenner ingen som drikker så mye vann som det jeg selv gjør. Når jeg er på besøk hos folk og de tilbyr meg noe å drikke, så er det alltid vann jeg foretrekker. Ikke drikker jeg kaffe, og brus drikker jeg bare til blandevann eller når jeg er fyllesyk. Noen ganger føler jeg at folk synes det er frekt av meg å bare ville drikke vann, om dere skjønner? spesielt eldre. Men jeg må hele tiden forsvare meg selv med at jeg faktisk elsker vann. 

7. Humor. Jeg elsker humor, og godt humør - positivitet. Det er så viktig å ha humor i hverdagen, og jeg hadde bare rett og slett ikke klart meg uten det! 

8. Anastasia Dip Brow Pomade. Denne er med på listen fordi jeg har helt lyse øyenbryn, og på det ene øyenbrynet har jeg så vidt hår at all! Jeg hadde ikke klar meg uten noe å farge brynene med, og de siste årene er det Dip Brow Ponade som har vært fast ansatt, skulle jeg til å si. Jeg skal tatovere dem til slutt, jeg har bare ikke fått fingeren ut enda. Del gjerne erfaringer rundt det! 

9. Mat. De som kjenner meg vet at jeg er glad i mat. Jeg vet å sette pris på en deilig middag og jeg finnes ikke kresen i det hele tatt. Jeg spiser alt utenom reker og sopp. 

10. Busskortet. Jeg tar buss hver enste dag til jobb og er avhengig av busskortet mitt som (selvom det er svindyrt med busskort) gjør at jeg sparer en god del penger! Jeg bruker over 1000 kr på busskortet for 30 dager. Det synes jeg er så sykt dyrt, men dett hadde blitt enda dyrere uten busskort. 

 Har du noen av mine ting på din liste? 

 GOD HELG 


Bare spør om det er noe du lurer på

Svar på spørsmålsrunde #1

 • 16.03.2018, 20:01

 Når startet du å blogge?
Jeg startet første gangen å blogge i 2009. Da holdt jeg på ganske lenge og hadde en god del lesere, men så sluttet jeg etter ei stund fordi jeg ikke hadde så mye å blogge om. Husker den tiden godt ass! Har fulgt Sophie Elise fra dag 1 så og si. 
Har prøvd å starte opp flere ganger, men nå startet jeg opp i januar og håååper så jeg klarer å fortsette så lenge som mulig. 
2 bilder fra mine glansdager i 2009: 

 Hvorfor begynte du med blogg? 
Jeg begynte med blogg fordi jeg likte å ha noe å gjøre på fritiden annet enn fotball og håndball back in 2009. Nå startet jeg opp igjen fordi jeg rett og slett synes det er gøy. 

 Har du kjæreste? 
Jeg har en kjæreste som heter Alexander, og vi har vært sammen i ca. 1,5 år. Vi har bodd sammen like lenge grunnet en hendelse 1,5 år tilbake i tid, der jeg og flere her hvor jeg bor ble frastjålet nøklene, og Alexander turte ikke la meg bo alene etter det. Så selvom vi "bare" har vært sammen i 1,5 år, så er vi kommet ganske langt på kort tid! 

 Hva liker du å gjør når du ikke er på jobb eller skole? 
Jeg har 100% fast jobb som barne- og ungdomsarbeider og jobber i en barnehage. Utenom jobb så elsker jeg å være sammen med kjæresten, spise god mat, se på serie sammen, spille spill. Jeg har også begynt å trene, så det gjør jeg flere dager i uken, men jeg kan ikke si at det er noe jeg virkelig liker å gjøre enda, hehehe. Men håper det kommer seg etter hvert. Fotball driver jeg med en gang i uken, jeg elsker ballsport! Har også noen drillpiker som jeg trener på onsdager. Ellers liker jeg å være med venninner.
 

 Hor lenge har du drevet med blogg?


 HA EI FIN HELG 

Om meg

Maiken Johnsen

Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 24 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie. Mail: Maiken.Johnsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no