hits

Reisetips: Golden Sands, Bulgaria

 • 16.10.2017, 16:06

Jeg og kjæresten dro på vår første ordentlige kjærestetur i juli. Vi bestemte oss ganske tidlig for at vi skulle dra en plass der det var hvit strand og fint vann. For å gjøre det enklest mulig sjekket vi hva som gikk direkte fra Bodø, og da falt vi på Golden Sands, Bulgaria. Verd å nevne var at vi reiste med Ving og vi er kjempe fornøyd med det. 


   
//Se så fint. 

Hotell: Golden Line. (Vi hadde ikke noe all inclusive eller noe. 
Vi måtte stå opp tidlig for å få solseng ute på bassengområdet, men dette gjorde ikke noe for oss. Vi fant også fort ut hvor solen gikk ned først, og ble etter hvert gode på å flytte/bytte solsenger for å få mest mulig sol. Solen gikk ned på bassengområdet i 18-tiden. Vi var kjempe fornøyde med hotellet! 

+ Fint og renslig hotell. Hyggelig personell. Kort til sentrum og strand, noe som er veldig viktig for meg. 
Aktiviteter på dagtid med 3 søte instruktører. vann aerobics, vannpolo, bordtennis og forskjellig. Det var også barneshow på kveldstid men dette skippet jo vi da. 

Det eneste vi manglet på dette hotellet, og noe som vi begge er vant med på sydentur, er at i bassengbaren kan man bestille seg en hamburger eller club sandwich eller liknende for å spise som lunsj på solsengen. Dette var ikke mulig her. 


//Bildet lånt fra google. 

Restauranter jeg mener det er verdt å prøve: 

 • Steak House Old Oak Staria Dab: 
  Dette ble en av våre 3 favoritt restauranter der nede. Maten var helt fantastisk og servitørene var hyggelige. Vi begge anbefaler å prøve ut rumpsteak med løk oppå. Jeg valgte også å ha pomfritt med raspet fetaost til, samt bearnaise. Restauranten lå nært hotellet, noe som var et pluss i boken. Det var også her vi valgte å spise vårt siste måltid før hjemreise. 
  // Rumpsteak med løk, tilbehør: pommes frites med raspet fetaost. 

 • The Old House Restaurant: 
  Her hadde de rett og slett den beste pizzaen jeg har smakt i mitt liv, og jeg la ikke skjul på det for de som jobbet der heller. Prøvde flere pizzzaer og alle var like gode. Her var vi også flere ganger for å spise lunsj, og da satt vi på andre siden av restauranten enn ut mot gaten, og vi hadde da fantastisk havutsikt. 

  // Vanlig pizza Margherita. Bare at jeg spurte om jeg kunne få litt Cashewnøtter på. 
   
 • Mexican Restaurant Sombrero: 
  Denne restauranten lå et stykke inn i party delen, og var et stykke fra hotellet. Vi gikk igjennom markedet på tur til restauranten, så brukte vi å gå hovedveien tilbake. Her var det bestandig fult, så noen minutter ventetid ble det. Men det er jo bare et pluss i boken, egentlig. Prøvde ut forskjellige retter,men enchiladas med kylling var det jeg fant ut at jeg likte best. Noe annet enn den typiske fredags-tacoen her hjemme. 
 • Noe annet jeg også vil anbefale å smake er de som står i gatene og selger store pannekaker. Det eeeer så deilig med ost og skinke inni. 

  //Deilig enchiladas. 

 ♥ Sentrum/Generelt: 
Sentrum var ei lang gate som bestod av mange typiske små turistsjapper, restuaranter, og barer. Folket som jobbet på de forskjellige plassene var veldig hyggelige, og jeg følte ikke at de var innpåsliten. Eller jo, den ène gangen vi "ufrivillig" ble dratt inn på rockebar. haha, da lo vi godt etterpå. Ikke noe for oss med andre ord. Alt i alt, hyggelige folk, og fint område. 
Det vi fant ut ganske fort var at det var kjempe mange utesteder der, og dermed ville det ha vært kjempe morsomt å dratt ned dit med et vennegjeng på festetur. Vi var jo ikke på festetur så vi testet ikke ut så mange av stedene, men det var veldig koselig å sitte oppe i Eiffeltårnet for å ta seg noen drinker og nyte utsikten. 
Bulgaria er jo også ekstremt rimelig, og det koster ikke mye å oppholde seg der, da mat og drikke koster lite. Noe som kostet mye derimot, var Shampoo, hårfarge, solkremer osv. Så dette vil jeg anbefale å ta med. 
En tur innom badeland var vi også. Der koste vi oss hele dagen og tok noen sklier. Virkelig verdt det om man har tid til det. 


//Bildet lånt av google

Har du vært i Golden Sands? Hva synes du om plassen?  

 

London love

 • 04.09.2014, 21:34

Hei. Nå er det ekstremt lenge siden sist jeg har blogget. Følte bare for at nå var det på tide å starte igjen. I hvert fall prøve! Har vel mistet alle mine lesere nå, så det var jo kjempe kjekt da. Vel vel, jeg overlever vel selv om!


I sommer var jeg i London sammen med Ida. Det var ekstremt koselig, og den beste langhelga i heeele mitt liv! Jeg har faktisk aldri vært i London før, men det har Ida, så hun viste meg både London Eye, og Big Ben. Fikk ikke tid til å ta turne innom slottet, men vet at jeg kommer til å reise til London flere ganger, så ble ikke så veldig lei meg for det. Ble en del shopping, og spesielt god mat! namm. Det morsomste var vel da vi var innom Primark, og de ropte over høyttalerne at det var 15 min. til stengetid. Tok oss en kurv og sprang overalt og bare la ting i kurvene! Det var veldig spennende å se alt det rare vi hadde kjøpt oss! hahaha.

Noen bilder fra turen: 
Her var vi på en Italiens restaurant for å spise god pizza! matvraket selv! 

Men det som gjorde at denne turen ble ekstra spesiell, var vel det faktum at jeg fikk se min favorittartist gjennom tidene, som jeg elsker elsker elsker elsker! Bare det at konserten var på Wembley Stadium var også en stor opplevelse, da det er en ekstremt stor arena, og hjemmebanen til England <3 


E M I N E M    E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M     E M I N E M Har dere vært i London? 
Opplevd å se favorittartisten live?  

Om meg

Maiken

Hei! Jeg heter Maiken og er ei jente på 23 år. Jeg kommer til å blogge om min hverdag, musikk, film og serie.

Søk i bloggen

Kategorier


ArkivBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no